Şimdi Ara

Naruto (374. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: daNGe®

Bu bölümden sonra dayanamadım mangayı okudum

ndan sonra bıraktım, savaşı dört gözle bekliyorum.

sana ne kadar sövdüğümü sorsan anlatamam anlatsam da anlayamazsıninsan aklı bunu algılayamaz yani.bu mangadan yardıran insanlara böyle sövüyorum ben işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 16 Mart 2012; 19:23:31 >

quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daNGe® -- 16 Mart 2012; 19:29:00 >

Bu konuda fazla takılmadığım için bilmiyordum spoiler kuralını, butonu kullanmadan önce mangayı okudum olaydan sonra bıraktım diye yazdım yani bariz şekilde manga spoileri olduğu açıktı.

quote:

ben animede güncelde olduğum için bu bölümdeki hemen hemen tüm spoilerları başını okumadan açıyorum.
    he şöyle olur. mangadan konu açılır konuşulur. o bölgedeki spoilerlara dikkat ederim. ama sen zart diye sokmuşsun be arkadaş. bir de haklı çıkarmaya çalışma kendini istersen.
  • Ayar oldum ya ben bır hafta beklıyorum kafamda bıseler olusturuyorum adam cıkıyor bole olacak dıyor kı yanlıs olma ıhtımalı bıle olmuyor ne keyıf alacam ben ondan, ayrıca guncelde oldugum ıcın konudayım kımsede bakma o zaman kardesım dıyemez yani. prew. ın konusu gecınce bıle mıllet sınır kupune bınerken nasıl mangadan spoıler verecek yuzunuz var anlamıyorum...

Orijinalden alıntı: prof.dr.sroman

Konuyla alakası yok ama bu painin ilk planı atom bombası gibi kitle imha silahı yapmaktı dimi arkadaşlar.Bunlardan her ülkeye vereceki böylece ülkeler birbirleriyle savaşmaktan çekinecekti.Düşündümde hiroşima ve nagazaki deki olaydan sonra dünyada savaşlar(büyük savaşlar).Bir nebze olsun durdu sanki painin planı gibi şuan gerçek dünyada ülkeler birbirinden çekiniyor çünkü avuç içi israil bile diğer ülkelere çok büyük tehtit oluşturuyor siz ne düşünüyosunuz bunun hakkında.

Öyle bir şey değildi amaçları; gerçi tam hatırlamıyorum ama bijuuların güçlerini kullanarak ülkeler arasında savaş başlatmayı, sonra da kendileri devreye girerek bu savaşı bitirmeyi planlıyorlardı. Yani ortalığı kızıştıran da kendileri, bitirende kendileri olacaktı ya da böyle bir şeydi. Ama öyle kitle imha silahı falan yoktu.

quote:

Bu konuda fazla takılmadığım için bilmiyordum spoiler kuralını, butonu kullanmadan önce mangayı okudum olaydan sonra bıraktım diye yazdım yani bariz şekilde manga spoileri olduğu açıktı.

quote:

ben animede güncelde olduğum için bu bölümdeki hemen hemen tüm spoilerları başını okumadan açıyorum.
    he şöyle olur. mangadan konu açılır konuşulur. o bölgedeki spoilerlara dikkat ederim. ama sen zart diye sokmuşsun be arkadaş. bir de haklı çıkarmaya çalışma kendini istersen.

Körü körüne basmasan yemezdin spoileri bile bile yapılan bişey yok ortada zaten kaldırdım mesajı 40 yılda bir mesaj yazdığım konu bilsem yazmazdım zaten, diyosun nasıl saydırdığımı bilsen vs. napayım teşekkür mü edeyim.

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Konuyla alakası yok ama bu painin ilk planı atom bombası gibi kitle imha silahı yapmaktı dimi arkadaşlar.Bunlardan her ülkeye vereceki böylece ülkeler birbirleriyle savaşmaktan çekinecekti.Düşündümde hiroşima ve nagazaki deki olaydan sonra dünyada savaşlar(büyük savaşlar).Bir nebze olsun durdu sanki painin planı gibi şuan gerçek dünyada ülkeler birbirinden çekiniyor çünkü avuç içi israil bile diğer ülkelere çok büyük tehtit oluşturuyor siz ne düşünüyosunuz bunun hakkında.

Öyle bir şey değildi amaçları; gerçi tam hatırlamıyorum ama bijuuların güçlerini kullanarak ülkeler arasında savaş başlatmayı, sonra da kendileri devreye girerek bu savaşı bitirmeyi planlıyorlardı. Yani ortalığı kızıştıran da kendileri, bitirende kendileri olacaktı ya da böyle bir şeydi. Ama öyle kitle imha silahı falan yoktu.

evet ben de öyle hatırlıyorum. arkadaş atom bombası diyince birden izlemedim mi orayı diye şüphelendim

quote:

quote:

quote:

Körü körüne basmasan yemezdin spoileri bile bile yapılan bişey yok ortada zaten kaldırdım mesajı 40 yılda bir mesaj yazdığım konu bilsem yazmazdım zaten, diyosun nasıl saydırdığımı bilsen vs. napayım teşekkür mü edeyim.

Arkadaşım anlatamıyorum galiba burası anime konusu anime! Ve ben de animede günceldeyim. Bir de körü körüne basmasaydın diyosun abicim bu ne yüzsüzlük ya.

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

evet ben de öyle hatırlıyorum. arkadaş atom bombası diyince birden izlemedim mi orayı diye şüphelendim

sılahla ılgılı bır muhabbet vardı ben ole bılıyorum ulusları savastırıp acıyı tattıracaklardı sonra her bır ulasa bır kuyruklu canavar yada sılah verıp ulusların bırbırınden korkması ve acıyı hatırlamalarını hedeflıyorlardı sanırım.

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Hay Allah'ım hiç mi düşünemiyorsunuz.Spoiler olan mesajı alıntılamışlar birde.Spoiler ı veren kadar sizde de suç var.

ben spoilerın içini boşaltmıştım dostum

quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Hay Allah'ım hiç mi düşünemiyorsunuz.Spoiler olan mesajı alıntılamışlar birde.Spoiler ı veren kadar sizde de suç var.

ben spoilerın içini boşaltmıştım dostum

Bunu düşünemeyenler var işte birde spoiler ı verene kızıyorlar.Onlarda spoiler vermiş oldu.
  • senju olmedi dedim dedim inanmadiniz bak noldu simdi isin gercegi adamin oldugunu gosteren bir flashbekte goremedik beyler ayrica madara reyiz senjunun hayatta oldugunu soyledi bu arada kabutomaru ucan yasli adami cok rahat kesecek belki deidarayi feda edebilir ama bilemicem orda yenilcekler bence

bu arada zetsuda bize buyuk bir bomba patlatti adam reyizmis gercekten

Naruto

Orijinalden alıntı: godfathe®

senju olmedi dedim dedim inanmadiniz bak noldu simdi isin gercegi adamin oldugunu gosteren bir flashbekte goremedik beyler ayrica madara reyiz senjunun hayatta oldugunu soyledi bu arada kabutomaru ucan yasli adami cok rahat kesecek belki deidarayi feda edebilir ama bilemicem orda yenilcekler bence

Naruto

deıdaraya bıse olacagını sanmıyorum son kyubının cakrası ıle sekıl deyıstıgınde naruto sempatım artmıstı kagelere ve yanında yer alanlara ama deıdaranın gelmesı akatsukının yenıden canlanacak olması benı madaranın tarafına cekmıyor deyıl hanı

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Orijinalden alıntı: godfathe®

senju olmedi dedim dedim inanmadiniz bak noldu simdi isin gercegi adamin oldugunu gosteren bir flashbekte goremedik beyler ayrica madara reyiz senjunun hayatta oldugunu soyledi bu arada kabutomaru ucan yasli adami cok rahat kesecek belki deidarayi feda edebilir ama bilemicem orda yenilcekler bence

Naruto

deıdaraya bıse olacagını sanmıyorum son kyubının cakrası ıle sekıl deyıstıgınde naruto sempatım artmıstı kagelere ve yanında yer alanlara ama deıdaranın gelmesı akatsukının yenıden canlanacak olması benı madaranın tarafına cekmıyor deyıl hanı

Deidara candır. Gelecek bölümde Tsuchikage ile kapışmasını sabırsızlıkla bekliyorum 2 bölüm verseler yeridir hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heat2797 -- 17 Mart 2012; 17:51:52 >

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Millet anlamıyorsunuz galiba.
    Burada hiçbir şekilde mangadan SPOILER vereMEZSİNİZ. İsterseniz her tarafına yazın SPOILER diye yine de vereMEZSİNİZ

anlamıyorlar ıste beyın yok yemın ederım az yukarkı sayfalara baksalar gorurler mıllete spoıler yuzunden kızıldıgını.

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Millet anlamıyorsunuz galiba.
    Burada hiçbir şekilde mangadan SPOILER vereMEZSİNİZ. İsterseniz her tarafına yazın SPOILER diye yine de vereMEZSİNİZ

anlamıyorlar ıste beyın yok yemın ederım az yukarkı sayfalara baksalar gorurler mıllete spoıler yuzunden kızıldıgını.

Tamamen katılıyorum size ama spoiler verenler kadar spoiler ı alıntı yapıp birde spoiler verdiği için kızanlar var.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.