Şimdi Ara

Naruto (750. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet 446 da sasuke yine tokatladı naruto yu. itachi yi de fillerde bile öldürdüler arkadaş. Sasuke de mangekyu sharinganı açtı yine. Filler ama dolu bir bölümdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş madem alternatif gelecek tarzı bir işe kalkışıyorsunuz, hiç olmazsa adam gibi uzatın bölümleri..

itachinin ölümünü narutonun ilk serisine kattılar. şimdide koca pain arc ını tek bölümde bitirdiler tek hamlede biten dövüşler vs
  • arseniCem kullanıcısına yanıt
    Gerçekte olan olayları verelim diye cıvıttılar olayların sırası falan da kalmadı iyice çorba oldu, bir kaç haftaya bitse de gitsek.
  • yeni çıkan oyunu oynayan oldu mu ? Tavsiye eder misiniz ?
  • bu hafta filler da gelmedi herhalde tümden bitirdiler animeyi
  • 3 Mart ile Cannon bölümler başlıyor sanırım.
    Şaka gibi ama filler bitiyor.
  • Raiverd R kullanıcısına yanıt
    Haftaya infinite tsukiyomi fillerlarının bittiği doğru ama ondan sonra İtachi yan serisi olarak başka filler serisi başlayacağını duymuştum.
    Edit: Gerçi animefillerlist'de canon olarak geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikideli13 -- 18 Şubat 2016; 18:23:06 >
  • İnception devam demek

• Sanki 11 er kişi maç yaptılar bu bölümde , ne var ne yok toplamışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • animefillerlist cannon bölümleri filler olarak değiştirmiş.
    filler devam ediyor yani.
  • Yazık yahu, bir gram değişme olmamış. Ar damarları yok vicdansızların. Manga bittiğiden beri bakmıyordum, ne alemde olduğunu merak ettim girdim, girmez olaydım. Bunca insanı böyle süründürüyorlar. Hadi bizi geçtim, japonya'daki kitlede mi hiç sesini çıkarmıyor. Allahtan başka alternatifler var da günümüz geçiyor. Şu vicdansızların eline Allah kimseyi düşürmesin.
  • Sasuke naruto dövüşü vardı bu hafta. Bitirin işte artık bu dövüşten sonra filleri. Bu japon lar tam para avcısı çıktı arkadaş. Tiksindirdiler animeden.

• Manga bittiğinden beri animeye bakmadım, şimdi sayfayı okuyunca cidden şaşkınlık yaşıyorum aylardır filler mı veriyor bu adamlar?
  • 451 de Tam filler bitiyor gibi gösteriyorlar şimdi de itachi ve bebek sasuke sahneleri çıkıyor . Umarım kısa bir anıdır.

İtachi shinden e hazırlık sanırım.

Haftaya ki 451. Bölüm ön gösterimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 25 Şubat 2016; 16:29:36 >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    O bölümler Canon yalnız. Filler yetmedi ana senaryoda da saçmalamaya başladı. Şu saçmalıklardan dolayı bir buçuk senedir izlemiyorum.

• Boruto filmini izledim cidden 10 numara kalite vardı. Tabi senaryo yine keko....

en sonda yine rasengan yeter ulan..

animasyonda bu kadar kaliteli iş çıkarabilecek olmalarına rağmen hem deli gibi filler basıyorlar hem de serinin kalitesini düşük yapıyorlar...

bu yüzden sövüyoruz işte, izleyiciyi salak yerine koyuyorlar..

itachi bölümleri olmasa dönüp bakmayacak mesaj da yazmayacaktım inanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 4 Mart 2016; 15:52:51 >
  • En son eylülde mi ne izledim. Hala mı devam ediyor.
  • itachi shinden i türkçe okuyabileceğim bir kaynak var mı acaba?
  • Biraktim artik sikildim arkadas. en son izledigimde

neydi su adinida unuttum, tek gozlu canavar uyandi onunla falan savasiyorlardi, sonra filler girmisti sanirim biraktim oralarda. surekli ayni seyler donuyor ilk seride bir olay olurdu heyecanlanir sonraki 10 bolumude izlerdim icine edildi resmen. biri yenemez naruto gelir, onceden hic gosterilmeyen, muhtemelen o anda uydurulan yeni rasengan teknikleri ortaya cikar, dusman yenilir.

Animenin ilk sezonu ayarlarina bir anime varmi onerebileceginiz ? tesekkurler
  • Haydiyin canlanın derim

İtachi ile birlikte güzel bölümler gelmiş , son bölüm güzeldi bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.