Şimdi Ara

Naruto (747. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meke

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Haneke

quote:

Orijinalden alıntı: meke

Tsukuyomi Genjutsu'da anlamadığım birşey var.
    Madara ilahi düzeni kuruyor ama kendi tek başına kalmıyor mu?
    Onun yerine herkesi öldürsün ne farkı var?

Yuh diyorum sana :) bi felsefesi bi ideolojisi var madaraninda sen anlamamissin hic

Madara'nın felsefesini anladım da, o felsefenin kime faydası var onu anlamadım :)

Kime ne faydasi mi var?

Her zaman mutlu olacagin cenneti sana getiriyor bu adam.
    Dunyadaki cehennem hayatinda kurtariyor seni.
    Hic bir zaman mutsuz olmayacagin bir yasami sana vaad ediyor.

Daha ne olsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.crunchyroll.com/ sitesinden izlemek isteyen pm atsin arakadaslar:)
  • denizbülent D kullanıcısına yanıt
    Niye pm atıyoruz onu anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fillerlar idare eder yine çok kötü değil.
    Naruto'nun bitmesinden iyidir zaten bitirmek isteyen mangayı okur.

• 500 de bitirmek için filler kasıyor sanırım
  • Bu bölümü de yarım bırakmışlar bir anda bitti ya la..
    Boş bölüm yapıyon bari bir anda ver hepsini...

• Bence son 2 filler güzeldi

• Nette biri yazmıştı da aynen kopyalıyorum. Anime yapımcılarıın elinde bir sürü malzeme var. İsteseler 1000 bölümü de geçer bu anime. Ha ismi direk naruto shippuuden olmaz orası ayrı..

elde bir ton materyal var hala the last the naruto movie ve boruto the naturo movie ile yavaştan konoha 11'in çocuklarına girildi.

manga olarak naruto gaiden var

6 romanlık naruto hiden serisi var (kakashi hiden lightning in the ıcy sky, `shikamaru hiden a cloud drifting in silent darkness`, `sakura hiden thoughts of love riding upon a spring breeze`, konoha hiden the perfect day for a wedding, gaara hiden a sandstorm mirage, akatsuki hiden evil flowers in full bloom)

daha sadece 3 romanı yayınlanan naruto shinden serisi var (ıtachi shinden book of bright light, ıtachi shinden book of dark night, sasuke shinden book of sunrise)

ayrıca naruto jinraiden the day the wolf howled diye bir roman daha var.

kısacası önümüzdeki sezon büyük ihtimalle naruto gaiden adıyla hokage naruto ve konoha 11'in çocuklarının hikayeleri + naruto ve naruto shippuuden'in boş kalan yan hikayeleriyle yeni bir seri başlayacak...

• bildiğim kadarıyla narutonun oyunu 4 şubatta çıkacak.O zamana kadar araya çok fazla filler girebilir.
  • Çocukların olduğu seri güzel duruyor, film de bugün yarın internete düşer zaten. Bir an önce shippuudeni bitirip onun animesine başlamaları daha güzel olur. Bildiğim kadarıyla oyuna serinin sonu da dahil o yüzden oyun çıkana kadar shippuuden biter diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikideli13 -- 10 Ekim 2015; 15:46:21 >
  • Ne fillermiş be fenalık geldi artık

Tsunadenin rüya bitince kime geçicek acaba.Konohanın veletlerine başladıkmı yandık artık 1 yıl filler izleriz...
  • Baruto nun filmi ne zaman cikacak ya da cikti mi?

• Shippuuden anime final yaptıktan sonra devam serisi gelirmi bakmadım bilmiyorum fakat geleceğini düşünmek bile rahatsız ediyor çünkü karakterlerin çocukları mitozla çoğalmış tamamen aynı,biraz farklı olabilirdi.İşleyecek konu istedikten sonra her türlü çıkar narutoda fakat işlenebilecek en önemli,en derin konular zaten işlendi bundan sonra bir seri olursa bile artık işin tamamen ticari yanına oynarlar.
    Kaldı ki şu an bile anime filler basarak narutodan daha para koparmaya niyeti olduğunu fazla fazla gösteriyor en son baktığımda herkesin rüyasını tek tek gösteriyorlardı.Bir arada obito kakashi çocukluğunu gösterdiler ki artık görünce kusacak konuma geldik.Ben takibi bıraktım anime final yapınca ayıklıyarak izleyeceğim.İleride yeni bir seri çıkarsada yüksek ihtimalle izlemem nedenini üstte belirttim şu an tamamen paraya oynuyorlar.

• Beyler borutoyu nereden izleyebilirim türkçe ingilizce fark etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeff Loomis

Beyler borutoyu nereden izleyebilirim türkçe ingilizce fark etmez.

Düşmedi daha nete..

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badibatu

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

fillerdan bıkıp izlemeyi bıraktım sakura hala savaşlarda ağlayıp ciyaklıyomu

Hayir artik önden gidip kendini kılıçların önüne atıyor yeni jutsusu sayesinde

Yüklenmeyin bu kıza bu kadar

Yalnız benim yıllar önce ortaya attığım teori doğru çıktı. Böyle de olması gerekliydi zaten. Rikudou amcamız oğulları arasında bariz ayrımcılık yapmış. Bu durumda Madara ve Sasuke ve bütün Uchiha maça direkt geriden başlıyor. Ve yaptıklarına bakarsak yetenek konusunda Madara Hashirama'dan, Sasuke de Naruto'dan çok daha güçlü durumda oluyor. Eğer güçler her iki klana da eşit dağıtılmış olsaydı, Madara Hashirama'yı tokat manyağı yapacağı için bugün bunlar yaşanmıyor olacaktı

Nasil bir ayrimcilik yapmiş anlamadım? Sennin oğullarına herhangi bir güç bahşetmedi ki indranin chakra ve douryokusunun yaninda ashuranin hiçbir şeyi yoktu sadece hayat felsefeleri farkliydi ve senninde ashuranin felsefesini yerinde buldu, ashura da kendi felsefesi sayesinde indrayi geride birakabildi.

Olmaz olur mu, Ashura'nın da bedensel chakrası var. Ya da öyle birşey, adını hatırlayamadım şimdi. Sadece gücünü abisi gibi doğuştan uyandıramıyor, çalıştıkça sonradan ortaya çıkıyor. Rikudou amcamız gücünün yarısını Sasuke'ye verirken "Bu sefer ağabey Indra'ya da gücümü emanet ediyorum." diyor. Klanlar arası ayrımcılık buradan geliyor işte. Zaten daha da geriye gidersek Hashirama Uchiha ile olan savaşı anlattığında Uchiha'nın Senju'dan çok daha güçsüz olduğunu, Uchiha'dan Senju'ya katılmak isteyen insanların dahi ortaya çıktığını söylemişti. Güçler eşit dağıtılmış olsaydı Uchiha Senju karşısında bu kadar ezilemezdi sanırım. Maça geriden başlıyorlar derken de bunu kast etmiştim. Aralarından bir Madara çıkmış o güçsüz haliyle Hashirama ile kafa kafaya çarpışabilen. Bu yüzden Madara daha yetenekli dedim.

Ben oyle bir sey hatirlamiyorum fakat hashirama oyke anlattiysa bu sharingan in uyandirilip uyandirilmamasi ile alakalidir.

Ayrica rikodou nun ayrimcilik yaptigi ile ilgili bahsettiginiz (gucumu indraya emanet ediyorum dedigi) kismi atabilir misiniz?

Benim mangadsn takip ettigim kadariyla İndranin EMS si vardi. Diger kardesinden (ashura dan) dogdugu andan itibaren hem daha becerikli hem de daha gucluydu. İndra nin gucu o kadar buyuktu ki tek basina her seyi humetme yolunu secti. Ashura ise kardesini gecmek adina cok calisti ve yeni kisileri dost edinip bu sekilde bircok kisi ile yonetme seklini benimsedi.

İkisinin gucu esitlenince kiyasiya bir savasa tutuldular ve bedenleri yok oldu. Boylece her donem reenkarne olup savasmaya devam ettiler.

Rikudou amcamız da öyle anlatıyor zaten. Ancak Ashura çalıştıkça, ağabeyi Indra'nın gücüne eşdeğer bir güç uyandırıyor içinde. Böylelikle ikiside Rikudou amcamızın güçlerine sahip oluyorlar. Bahsettiğim kısım Naruto'nun 421. bölümünün 11:53 sahnesinde.

Hashirama kısmı biraz yanlış kalmış aklımda. Senju'ya geçmek değil de Senju'ya teslim oluyorlarmış. Sonuç olarak yine eziliyorlar

Bağımsız olarak düşünürsek, bir ayrımcılığın olması gerekmiyor mu sizce de ? Senju'ya bakıyoruz yaşam enerjisi ya da fiziksel enerji, ne derseniz. Kullanmanın hiçbir sakıncası yok. Uchiha'ya bakıyoruz göz gücü. Ama göz gücünü uyandırmak için bir travma ile hayatının kayması şart. Uyandırmak da yetmiyor; annen, baban, kardeşin ölecek ki MS açabilesin. Bu da yetmiyor, güçlerini kullandıkça kör kalıyorsun. Sahip olduğun göz gücü elinden gidiyor. Bu sefer de bir başkasının gözünü kendine alıp dünyanı aydınlatıyorsun.

O da uchiha olmanın zorluğu

MS açabilmek için sevdiğin birinin ölümünü görmen yetiyordu sanırım. EMS için se başkasının değil de kan bağı bulanan ve MS açmış birinin gözünü alman lazım En azından Madara nın bu şekilde oluyor

madaranın ki o şekilde olmuyor efsane oydu daha sonra gerçeği öğrendik kardeşi zaten 2 hokage tarafından öldürüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badibatu

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

fillerdan bıkıp izlemeyi bıraktım sakura hala savaşlarda ağlayıp ciyaklıyomu

Hayir artik önden gidip kendini kılıçların önüne atıyor yeni jutsusu sayesinde

Yüklenmeyin bu kıza bu kadar

Yalnız benim yıllar önce ortaya attığım teori doğru çıktı. Böyle de olması gerekliydi zaten. Rikudou amcamız oğulları arasında bariz ayrımcılık yapmış. Bu durumda Madara ve Sasuke ve bütün Uchiha maça direkt geriden başlıyor. Ve yaptıklarına bakarsak yetenek konusunda Madara Hashirama'dan, Sasuke de Naruto'dan çok daha güçlü durumda oluyor. Eğer güçler her iki klana da eşit dağıtılmış olsaydı, Madara Hashirama'yı tokat manyağı yapacağı için bugün bunlar yaşanmıyor olacaktı

Nasil bir ayrimcilik yapmiş anlamadım? Sennin oğullarına herhangi bir güç bahşetmedi ki indranin chakra ve douryokusunun yaninda ashuranin hiçbir şeyi yoktu sadece hayat felsefeleri farkliydi ve senninde ashuranin felsefesini yerinde buldu, ashura da kendi felsefesi sayesinde indrayi geride birakabildi.

Olmaz olur mu, Ashura'nın da bedensel chakrası var. Ya da öyle birşey, adını hatırlayamadım şimdi. Sadece gücünü abisi gibi doğuştan uyandıramıyor, çalıştıkça sonradan ortaya çıkıyor. Rikudou amcamız gücünün yarısını Sasuke'ye verirken "Bu sefer ağabey Indra'ya da gücümü emanet ediyorum." diyor. Klanlar arası ayrımcılık buradan geliyor işte. Zaten daha da geriye gidersek Hashirama Uchiha ile olan savaşı anlattığında Uchiha'nın Senju'dan çok daha güçsüz olduğunu, Uchiha'dan Senju'ya katılmak isteyen insanların dahi ortaya çıktığını söylemişti. Güçler eşit dağıtılmış olsaydı Uchiha Senju karşısında bu kadar ezilemezdi sanırım. Maça geriden başlıyorlar derken de bunu kast etmiştim. Aralarından bir Madara çıkmış o güçsüz haliyle Hashirama ile kafa kafaya çarpışabilen. Bu yüzden Madara daha yetenekli dedim.

Ben oyle bir sey hatirlamiyorum fakat hashirama oyke anlattiysa bu sharingan in uyandirilip uyandirilmamasi ile alakalidir.

Ayrica rikodou nun ayrimcilik yaptigi ile ilgili bahsettiginiz (gucumu indraya emanet ediyorum dedigi) kismi atabilir misiniz?

Benim mangadsn takip ettigim kadariyla İndranin EMS si vardi. Diger kardesinden (ashura dan) dogdugu andan itibaren hem daha becerikli hem de daha gucluydu. İndra nin gucu o kadar buyuktu ki tek basina her seyi humetme yolunu secti. Ashura ise kardesini gecmek adina cok calisti ve yeni kisileri dost edinip bu sekilde bircok kisi ile yonetme seklini benimsedi.

İkisinin gucu esitlenince kiyasiya bir savasa tutuldular ve bedenleri yok oldu. Boylece her donem reenkarne olup savasmaya devam ettiler.

Rikudou amcamız da öyle anlatıyor zaten. Ancak Ashura çalıştıkça, ağabeyi Indra'nın gücüne eşdeğer bir güç uyandırıyor içinde. Böylelikle ikiside Rikudou amcamızın güçlerine sahip oluyorlar. Bahsettiğim kısım Naruto'nun 421. bölümünün 11:53 sahnesinde.

Hashirama kısmı biraz yanlış kalmış aklımda. Senju'ya geçmek değil de Senju'ya teslim oluyorlarmış. Sonuç olarak yine eziliyorlar

Bağımsız olarak düşünürsek, bir ayrımcılığın olması gerekmiyor mu sizce de ? Senju'ya bakıyoruz yaşam enerjisi ya da fiziksel enerji, ne derseniz. Kullanmanın hiçbir sakıncası yok. Uchiha'ya bakıyoruz göz gücü. Ama göz gücünü uyandırmak için bir travma ile hayatının kayması şart. Uyandırmak da yetmiyor; annen, baban, kardeşin ölecek ki MS açabilesin. Bu da yetmiyor, güçlerini kullandıkça kör kalıyorsun. Sahip olduğun göz gücü elinden gidiyor. Bu sefer de bir başkasının gözünü kendine alıp dünyanı aydınlatıyorsun.

O da uchiha olmanın zorluğu

MS açabilmek için sevdiğin birinin ölümünü görmen yetiyordu sanırım. EMS için se başkasının değil de kan bağı bulanan ve MS açmış birinin gözünü alman lazım En azından Madara nın bu şekilde oluyor

madaranın ki o şekilde olmuyor efsane oydu daha sonra gerçeği öğrendik kardeşi zaten 2 hokage tarafından öldürüldü.

Neyi kasdettigini anlamadim

• Ms ya da ems sadece o şekilde alınmıyor öfke patlamaları da buna sebep olabiliyor. İlk bölümlerde madara sözde kör olup kardeşinin gözlerini alıyordu. Ama aslında kardeşini 2.hokage öldürdü diye gösterildi sonra. Gerçi rinnegan için hashimara nın DNA sını aldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Ms ya da ems sadece o şekilde alınmıyor öfke patlamaları da buna sebep olabiliyor. İlk bölümlerde madara sözde kör olup kardeşinin gözlerini alıyordu. Ama aslında kardeşini 2.hokage öldürdü diye gösterildi sonra. Gerçi rinnegan için hashimara nın DNA sını aldı

MS icin kesin bir sey soylemem, madara nin nasil actigi gosterilmiyor. Ofke ya da duygusal anlamda bir patlama bu gozun acilmasina neden olabilir. Fakat EMS acikladigim sekilde aciliyor. Bunda olayin ofke patlamasiyla alakasi yok.

İlk bolumler onemli degil, aciklanan asil kisim onemli.
    Kardesinin gozlerini almadan ems acabilen yok.

Rinnegan daha farkli bir mevzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 2 Kasım 2015; 14:14:02 >
  • Geçen hafta yokmuş, ben de şimdi izlemeyeyim yarın iki tane izlerim diyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 745746747748749
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.