Şimdi Ara

Naruto (751. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.294
Cevap
30
Favori
548.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cannon bölümlerin ne zaman geleceği belli mi acaba?en son eylülde izlemiştim sanırım.fillera sarinca bırakmıştım hala filler devam ediyor.itachi bölümleri izlenebilir duruyor gerçi ama bi bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lotr88 -- 3 Nisan 2016; 23:42:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ki son bölüm itachi nin ne denli şerefsiz olduğunu bir kez daha anladım. Bu adamın öyle derin felsefesi falan yok. Danzo nun finosu sadece. İsyanı bastırmak için tüm uchihaları öldür diyor Danzo o da gidip yapıyor. İsyanın başlangıcı olan uchihaları öldür de çocuk demeden katletmek nedir ezik hain. Obito ile birlik olarak üstelik. Niye kendi kanından olmayan konaha mutlu yaşasın diye.

Sasuke den de geçti de yapmaz artık ama Sarada şu Konaha yı bir yakıp yıksa arkadaş..

Son bölümde bir de mangekyu kyubiyi kontrol eder diyorlar. Sasuke nin Naruto rahatça ezmesi gerekiyor o halde..neyse naruto saçmalıkları..

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    izledikleriniz filler. yani gerçek yazarın yazdığı hikayeye dahil değil. tv yapımcıları tarafından fantezi olsun diye yapılmış.

ki güzel, değişik bir bakış olmuş. AMA bizim izlediğimiz "naruto" bu değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

izledikleriniz filler. yani gerçek yazarın yazdığı hikayeye dahil değil. tv yapımcıları tarafından fantezi olsun diye yapılmış.

Hayır, bunlar manga yazarının bilgisi dahilinde gerçekleşiyor.

Edit: Şu sayfada yazdıklarıma bir göz atın, baştan tartışasım yok bugün bu meseleyi

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=36786216&p=272

Bu durum hemen her animede geçerli.
    Bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 8 Nisan 2016; 19:46:37 >
  • quote:

Son bölümlerden haberiniz yok sanırım. İtachi nin yaşadıklarını izliyoruz. Annesini babasını öldürmesi vs. Bunlar yalan değil ki? Sadece ayrıntıları ile görüyoruz olanları. Tam filler değil bu bölümler. İtachi shinden diye geçiyor..

• 5 Mayısta 459. bölümle beraber canon bölümler devam edecekmiş. (Hala bekleyen varsa diye )
  • bende son bölümlerden bahsettim zaten.

haberim var ama hikayesini yazan kishi değil. "story written by Takashi Yano and illustrated by Masashi Kishimoto". her ne kadar derinlemesine incelese de orjinal naruto hikayesindeki itachinin yaşadıklarıyla şu bölümlerde izlediğinizde yaşadıklarını kıyaslayınca "yok lan bu gerçek itachi değil" dersiniz. en azından ben diyorum yani

demek istediğim şu. 700 bölümlük manga dışında çizilen her şey filler. yani onları yokmuş farzedin, sadece keyfini çıkarmak için bakın.
  • Sasuke itachiyi alınca da itachi onun alnına dokunup bunları görmesini sağlamıştı . yani bu olaylar hikayenin içinde kesin olarak. Hatta itachiyi çok kez yakalama girişimi oldu yani bunlar olmasa düşman olarak görülmezdi .

• quote:

bende son bölümlerden bahsettim zaten.

haberim var ama hikayesini yazan kishi değil. "story written by Takashi Yano and illustrated by Masashi Kishimoto". her ne kadar derinlemesine incelese de orjinal naruto hikayesindeki itachinin yaşadıklarıyla şu bölümlerde izlediğinizde yaşadıklarını kıyaslayınca "yok lan bu gerçek itachi değil" dersiniz. en azından ben diyorum yani

demek istediğim şu. 700 bölümlük manga dışında çizilen her şey filler. yani onları yokmuş farzedin, sadece keyfini çıkarmak için bakın.

Hocam ben de diyorum ki, bu yazılanlar manga yazarının kontrolünden geçiyor, düzeltme yapıyor ekliyor çıkarıyor ve onaylıyor, yani siz her ne kadar geçerli saymasanızda, zaman çizelgesinde gerçekleşen şeyler olarak kabul ediliyor
    Mangayı animeye uyarlarken daha detaylı hale getiriyorlar böylece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 9 Nisan 2016; 11:24:52 >
  • düzeltmeler olabilir ama sonuçta bu hikayeyi kishi tek başına yazmadı. onun hayal dünyasındaki itachi değil. hikaye bitmiş, abinin biri çıkmış "ya bu itachi nin üzerinden de biraz para kaldıralım ne dersin?" demiş, sonuç bu.

bunu şundan dolayı diyorum. orjinal hikayede shisui öldükten sonra uchiha polisi itachinin kapıya geldiği sahnede itachi 3 ünü pataklıyor, tam nutuk çekerken arkadan sasuke "abi dur sen nabıyon evi başımıza yıkacaklar" diye feryat figan bağırırken itachi bir an "dur ben napıyorum, küçük bir kardeşim var" diye kendini bilerek geri çekiyor.

ama bu fillerdaki ya da itachi shinden deki aynı sahnede ise bu seriye uygun olarak hiçbir tedirginlik olmadan, sadece gücün getirdiği nefret ile kendini zorla geri çektiğini insanın gözüne sokuyorlar.

demek istediğim şu: hikayenin adı itachi shinden "hikari to yami" yani "aydınlıktan karanlığa". buna uygun olarak sahneler düzenlenmiş, belki ms nin getirdiği güç ile kibirlenmiştir itachi. ama itachi nin orjinal hikayede sevilmesinin sebebi ms yi açınca "madaralaşmaması" idi. burada ise klasik bir uchiha gibi..

bilmem derdimi anlatabildim mi?
  • quote:

düzeltmeler olabilir ama sonuçta bu hikayeyi kishi tek başına yazmadı. onun hayal dünyasındaki itachi değil. hikaye bitmiş, abinin biri çıkmış "ya bu itachi nin üzerinden de biraz para kaldıralım ne dersin?" demiş, sonuç bu.

bunu şundan dolayı diyorum. orjinal hikayede shisui öldükten sonra uchiha polisi itachinin kapıya geldiği sahnede itachi 3 ünü pataklıyor, tam nutuk çekerken arkadan sasuke "abi dur sen nabıyon evi başımıza yıkacaklar" diye feryat figan bağırırken itachi bir an "dur ben napıyorum, küçük bir kardeşim var" diye kendini bilerek geri çekiyor.

ama bu fillerdaki ya da itachi shinden deki aynı sahnede ise bu seriye uygun olarak hiçbir tedirginlik olmadan, sadece gücün getirdiği nefret ile kendini zorla geri çektiğini insanın gözüne sokuyorlar.

demek istediğim şu: hikayenin adı itachi shinden "hikari to yami" yani "aydınlıktan karanlığa". buna uygun olarak sahneler düzenlenmiş, belki ms nin getirdiği güç ile kibirlenmiştir itachi. ama itachi nin orjinal hikayede sevilmesinin sebebi ms yi açınca "madaralaşmaması" idi. burada ise klasik bir uchiha gibi..

bilmem derdimi anlatabildim mi?

Anladım lakin Mangaka izin verdiyse bizim üstüne söz söylemeye hakkımız yok

• buna cevap veremeyeceğim.. işin ucunda mangaka nın cebi söz konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Biraktim artik sikildim arkadas. en son izledigimde

neydi su adinida unuttum, tek gozlu canavar uyandi onunla falan savasiyorlardi, sonra filler girmisti sanirim biraktim oralarda. surekli ayni seyler donuyor ilk seride bir olay olurdu heyecanlanir sonraki 10 bolumude izlerdim icine edildi resmen. biri yenemez naruto gelir, onceden hic gosterilmeyen, muhtemelen o anda uydurulan yeni rasengan teknikleri ortaya cikar, dusman yenilir.

Animenin ilk sezonu ayarlarina bir anime varmi onerebileceginiz ? tesekkurler

Hunterxhunter var hocam izlemediyseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Shonen Jump

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Biraktim artik sikildim arkadas. en son izledigimde

neydi su adinida unuttum, tek gozlu canavar uyandi onunla falan savasiyorlardi, sonra filler girmisti sanirim biraktim oralarda. surekli ayni seyler donuyor ilk seride bir olay olurdu heyecanlanir sonraki 10 bolumude izlerdim icine edildi resmen. biri yenemez naruto gelir, onceden hic gosterilmeyen, muhtemelen o anda uydurulan yeni rasengan teknikleri ortaya cikar, dusman yenilir.

Animenin ilk sezonu ayarlarina bir anime varmi onerebileceginiz ? tesekkurler

Hunterxhunter var hocam izlemediyseniz

duymustum hocam bakayim bir ara, tesekkur ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bugün ki son bölüm itachi nin ne denli şerefsiz olduğunu bir kez daha anladım. Bu adamın öyle derin felsefesi falan yok. Danzo nun finosu sadece. İsyanı bastırmak için tüm uchihaları öldür diyor Danzo o da gidip yapıyor. İsyanın başlangıcı olan uchihaları öldür de çocuk demeden katletmek nedir ezik hain. Obito ile birlik olarak üstelik. Niye kendi kanından olmayan konaha mutlu yaşasın diye.

Sasuke den de geçti de yapmaz artık ama Sarada şu Konaha yı bir yakıp yıksa arkadaş..

Son bölümde bir de mangekyu kyubiyi kontrol eder diyorlar. Sasuke nin Naruto rahatça ezmesi gerekiyor o halde..neyse naruto saçmalıkları..

Katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 12 Nisan 2016; 14:31:22 >
  • Gözümüzaydın bugün çıkan 458. Bölüm itibariyle filler bölümler bitti sonunda..

• Yeni bölümde 10 saniyelik yere 10 bölümlük yer koydular ya lan

Hızlı giriş oldu , şaşırttı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya dostlar, shippuden 264. bölümdeyim de, Eray " .ass format bu gece eklenecek. Açılış karaokesinde ve fontlarda değişiklikler yapacağım." böyle yazmış dp'ye, lakin 264 ve sonrasının .ass formatında altyazısı yok ortalıkta sanırım. Bulan, gören, neden böyle olduğunu bilen var mı aranızda?
  • Bitti mi şimdi? Haftaya çıkacaklar kesin normal senaryo mudur?
  • 
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.