Şimdi Ara

Naruto (741. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 739740741742743
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Anime rezalet gidiyor. Canon bölümlere bile filler koymuşlar. Bence gidin mangasını okuyun, en azından daha heyecanlı. Böyle giderse 2020'de anca biter çünkü anime.

öylede mangada o duyguyu yakalayamiyorum ya anime daha iyi aktariyor tabi herkes ayri sever

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu son çıkan fillerden berli izlemiyorum. Animesi biterse (inşallah) fillerleri atlayıp normal bölümleri izlerim. Mangasında güncelim zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fevkelade1i

Şu son çıkan fillerden berli izlemiyorum. Animesi biterse (inşallah) fillerleri atlayıp normal bölümleri izlerim. Mangasında güncelim zaten.

bitmemis animeye baslamamayi narutodan ogrendim

• Anime çizimleri berbat maalesef takip edilecek gibi değil ne dövüşler çıkıyor son savaştan fakat izlenecek gibi değil berbat kalitesi var çok yazık. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Anime çizimleri berbat maalesef takip edilecek gibi değil ne dövüşler çıkıyor son savaştan fakat izlenecek gibi değil berbat kalitesi var çok yazık. =)

galiba bolum bolum ayrı şirketlere yaptırıyorlar. obitonun rin gordugu bolum felan çok iyidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Haneke

quote:

Orijinalden alıntı: Fevkelade1i

Şu son çıkan fillerden berli izlemiyorum. Animesi biterse (inşallah) fillerleri atlayıp normal bölümleri izlerim. Mangasında güncelim zaten.

bitmemis animeye baslamamayi narutodan ogrendim

Aynı durumdayız. Sırf bu yüzden Bleach, One price e falan başlamıyorum. Hatta dizi olarak Game of thones a bile başlamadım. Bitmesini bekliyorum.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    one piece yine bu kadar filler koymuyo, koyduğu fillerlarda cannon bölümler gibi akıcı ve güzel bence. ama naruto saçmaladıda saçmaladı, bu hafta niye koymadılar böcek yeme festivali falanmı yapıyolar :D sırf son savaşı merak ettiğim için izliyorum, animenin ortalarında falan olsaydı bırakırdım aptal animeyi :P
  • Çizimler o kadar kalitesizleştiki hem ilk seride hemde shippuuden de yıllarımı verdiğim animeyi 30-35 bölümdür izlemiorum. Sanıyorum bundan sonrada izlemiycem hevesim kaçtı

• Beyler 22 temmuzda The last'in Dvd cikacakti nete ne zaman duser ,halen izlemedim sinema cekimi diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red01 -- 22 Temmuz 2015; 9:59:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Beyler 22 temmuzda The last'in Dvd cikacakti nete ne zaman duser ,halen izlemedim sinema cekimi diye.

Bugün düşer. Ama ne zaman alt yazı çıkar bi fikrim yok

• TheDcdy T kullanıcısına yanıt
    Alt yazi zaten aylar oncesinden yapilmisti text degismeyecegine gore sadece duzenlenmesi gerekir diye dusunuyorum.

• quote:

Alt yazi zaten aylar oncesinden yapilmisti text degismeyecegine gore sadece duzenlenmesi gerekir diye dusunuyorum.

Haklısın, aklıma gelmemişti.

• bu ne arkadaş, narutonun içinden sürekli bişeyler çıkıyor, bütün evreni onun içine koymuşlar
  • Güzel bölümdü bence
    rikudou senninle konuşmayı uzatmazlarsa iyi olur

• İndra nın karizması yanında Ashura çok sönük kalıyor yahu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 25 Temmuz 2015; 14:09:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

bu ne arkadaş, narutonun içinden sürekli bişeyler çıkıyor, bütün evreni onun içine koymuşlar

Animeyi uzun zamandır takip etmiyorum,konuya da öylesine bir gireyim dedim,konu dışı olacak belki ama kusura bakmayın;

• The Last'da diğer filmler gibi ortalama Naruto filmlerinden biri olmuş, beklentim yüksekti ama boş çıktı. Tek elle tutulur yanı 700 bölüm manga yaptık ama Hyuga'yı salladık, onlara ayıp olmasın demişler. Yalnız filmin başlarındaki şehir ortamı çok güzeldi. Manga'yı okumamış kişiler için spoiler var filmde ayrıca cast'den sonra da bir sahne var bilginiz olsun.

Sasuke neredeyse hiç yoktu, bir tane genjutsu'dan kurtulma sahnesi vardı ama orada Naruto'nun içinde Kurama olduğunu unutmuşlar adeta, Ay'daki dövüşler de beklediğimden çok daha sıradandı, sanırım Naruto'nun son halini gösterip spoiler vermemek için o tip bir yol izlemişler, ancak gariptir Sasuke'nin rinnegan'ı mevcuttu. En kötüsü ise Toneri rezalet bir villain olmuş, hele ki son hali berbat bir görüntüydü.

Aile tablosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 25 Temmuz 2015; 18:14:39 >
  • quote:

Beyler 22 temmuzda The last'in Dvd cikacakti nete ne zaman duser ,halen izlemedim sinema cekimi diye.

Son filmi izledim hocam. Gerekli yerlerden 1080p bdrip olarak indirip, altyazı'yı da edinebilirsiniz.

• Last movie = bok
  • 
Sayfa: önceki 739740741742743
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.