Şimdi Ara

Naruto (743. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 741742743744745
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caneycaney

quote:

Orijinalden alıntı: K E N

En iyi bölümdü diyenler eski bölümleri unutmuş yada bu dövüşün manga sayfalarına göz gezdirmemiş anlaşılan her hafta filler dayayan anime şirkette şu kavgaya iki ekstra taijutsu hareketi ekleyememiş mi Naruto vs Pain dövüşünde eklenmişti güzel oluştu böyle ne müzikleriyle ne çizimleriyle saçma sapan etmişler asırlık sahneyi kemik kırılma anı 1 saniye gözüktü galiba manga okumayan anlamamıştır sanırım adamın yarısı kopuyor falan o çizimler neyse ya anime şirketi şu seriyi nasıl çöp etti anlamak güç helal olsun. =(

mangayıda bitirdim naruto vs painide ezbere bilirim ki nagato tek eliyle pataklar narutoyu kishinin abartmasıdır o savaç

açık ara en iyi bölümdü 421 gai reyis sağolsun

naruto vs pain dövüşünde kim güçlü kim değil umurumda değil sadece o savaşta eklenen filler sahneler ve müzikler vs'yi manganın en iyi vs'si haline getirmiştir şimdi gai vs madara sahnelerine müziklerine bakıyoruz rezalet tek kelimeyle çizime girmiyorum bile pain vs naruto ile aynı derecede berbat ama gaza getirmiyor buda vs'yi berbat hale sokuyor mangadan okuyun daha iyi. =)
  • quote:

quote:

quote:

En iyi bölümdü diyenler eski bölümleri unutmuş yada bu dövüşün manga sayfalarına göz gezdirmemiş anlaşılan her hafta filler dayayan anime şirkette şu kavgaya iki ekstra taijutsu hareketi ekleyememiş mi Naruto vs Pain dövüşünde eklenmişti güzel oluştu böyle ne müzikleriyle ne çizimleriyle saçma sapan etmişler asırlık sahneyi kemik kırılma anı 1 saniye gözüktü galiba manga okumayan anlamamıştır sanırım adamın yarısı kopuyor falan o çizimler neyse ya anime şirketi şu seriyi nasıl çöp etti anlamak güç helal olsun. =(

mangayıda bitirdim naruto vs painide ezbere bilirim ki nagato tek eliyle pataklar narutoyu kishinin abartmasıdır o savaç

naruto vs pain dövüşünde kim güçlü kim değil umurumda değil sadece o savaşta eklenen filler sahneler ve müzikler vs'yi manganın en iyi vs'si haline getirmiştir şimdi gai vs madara sahnelerine müziklerine bakıyoruz rezalet tek kelimeyle çizime girmiyorum bile pain vs naruto ile aynı derecede berbat ama gaza getirmiyor buda vs'yi berbat hale sokuyor mangadan okuyun daha iyi. =)

neyin çizimi arkadaşım animeden film mi bekliyorsun mangayı koymuşlar işte aynısını çizimde çizim tutturdunuz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

neyin çizimi arkadaşım animeden film mi bekliyorsun mangayı koymuşlar işte aynısını çizimde çizim tutturdunuz

Bir konu hakkında bilginiz tutarlı fikriniz yoksa tartışmaya girmeyiniz memnuniyetle izlemeye devam edin bir şey diyorsak vardır bir bildiğimiz. =)
  • quote:

Bir konu hakkında bilginiz tutarlı fikriniz yoksa tartışmaya girmeyiniz memnuniyetle izlemeye devam edin bir şey diyorsak vardır bir bildiğimiz. =)

Merak etme dostum ben bu animeyi mangayı ilk çıktığından beri shippuden öncesi daha okurum bilirim izle keyfine bak Akan bir videoda durdurup çizimleri incelemek ayrı bir hobi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 8 Ağustos 2015; 12:07:06 >
  • quote:

quote:

Merak etme dostum ben bu animeyi mangayı ilk çıktığından beri shippuden öncesi daha okurum bilirim izle keyfine bak Akan bir videoda durdurup çizimleri incelemek ayrı bir hobi

Durdurduğumu kim söylemiş Naruto ve Naruto Shippuuden çizimlerine bakarak animenin nereden nereye geldiğini görmek için durdurmaya hiç gerek yok ayrıca böyle köklü bir serinin çizimlerinin yeni çıkan serilerin çizimlerinden kat kat kötü olması Naruto fanı olarak beni rahatsız ediyor bunu dile getirdim siz neden bu kadar rahatsız oldunuz benim görüşümden? =)
  • K E N kullanıcısına yanıt
    en iyi bölümdü diyenlere diğer bölümlerini unutmuş demişsin ki bende unutmadım hiçbir fark olmadan devam ediyor
  • Unuttuğunuzu unutmuşsunuz ne yazık ki. =)

"kırk alimi bir delille yendim bir cahili kırk delille yenemedim"
  • quote:

Unuttuğunuzu unutmuşsunuz ne yazık ki. =)

"kırk alimi bir delille yendim bir cahili kırk delille yenemedim"

Ahh kuzum sen ne felsefik bir gençsin öyle

Sen herşeye bilen ve görensin

LGBT seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 8 Ağustos 2015; 13:15:40 >
  • Çok iyi çizimleri olsa bile aralardan dolayı soğudu artık insanlar. En önemli savaşın en önemli yerlerinde sebepsiz yere ara vermek de neyin nesidir? Naruto'yu tamamen bıraktım artık. Seri bittiğinde bu arcı baştan izleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok. Olmayacak. Yeni seri bitecek. Biz bu gidişle bu mangayı bitiremeyeceğiz.

• herif ne amv yapmış la fazla iyi izleyin beyler tavsiye ederim
  • Movierle ilgili bir sey sorucam son movie izlesem yeterli mi :) digerleri hqngi konuda animeden sonra gerek var mi

• Tamam araya sok filler eyvallah koca savaş, tüm köyler birleşmiş onların falan neler yaptığını göster.
  • Merak etmeyin daha filler çok.

• 424 nerde kaldı

edit:ingilizce altyazılı gelmiş bölüm baya iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kperson35 -- 13 Ağustos 2015; 15:28:44 >
  • Bölüm çok iyiydi gerçektende.. Şimdi gerçek savaş başlıyor..

• [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Ağlattı.
  • neden haftada 1 bölüm ya nerde bitti
  • sasukenin göz benim göz gibi dedi de o göz itachinin gözü lan
  • sınavların baladığı zaman 2. bölümü izleyip bırakmıştım..
    şimdi baktım da bi arpa boyu yol gidilmiş..
    aynı flashback bikaç kere göstermek de işin cılkında son nokta...

neyse bikaç bölüm daha var en azından güncele gelmeden önce..
    bi miktar yol alınır umarım..
  • 
Sayfa: önceki 741742743744745
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.