Yüzbaşı
30 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 158 (Bu ay: 0)
Gönderileri
James Donkey'in 710 model kulaklığını alacağım. Kulaklık USB çıkışlı; telefonda da kullanabilmek için OTG dönüştürücü almam gerekiyor. Fakat piyasa da bi' ton dönüştürücü var. Hangisini alsam bilemedim. Aldığım dönüştürücünün ses kalitesini bozmasından korkuyorum.

Daha önce kullanıp deneyimleyen oldu mu? Marka/model tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim.

Telefon: Redmi Note 4
Arkadaşlar, ekran kartımın VGA girişi arızalandı. Son 2 haftadır televizyonun HDMI girişiyle kullanıyorum. Artık monitöre geçmem gerekiyor fakat monitörün sadece VGA girişi var. Şöyle, pişman etmeyecek bir dönüştürücü önerebilir misiniz? Bütçem en fazla 100₺ civarında, indirimler bitmeden kaçırmayayım diyorum.

Sistem Özellikleri:
▪ Ekran Kartı: AMD Radeon HD 6670 (2 GB)
▪ Monitör: Asus V5197

Daha Önce Aldığım Tavsiyeler:
▪ USB güç ile çalışması
▪ Aktif olması

Görselde de görüldüğü üzere; video simgeleri, resim simgesi gibi görünüyor. Bu sorun 1 ay kadar önce kurduğum, K-Lite Codec'lerinden sonra ortaya çıktı. Megui için gerekli codec'leri kurarken, bi yerde yanlışlık yaptım sanırım... Öncesinde de bu codec'leri kullanıyordum ama böyle bir sorun yaşamamıştım.

Codec'leri kaldırıp tekrar kurmak çok zahmetli bir iş. Buna başvurmadan, sorunu düzeltebileceğim bir yol var mıdır?

Codec'ler:
▪️ AviSynth
▪️ AviSynth+
▪️ ffdshow
▪️ Haali Media Splitter (Matroska Splitter)
▪️ L-SMASH Works
▪️ Lavfilters
▪️ Win7dsfiltertweaker
▪️ FFMS2
▪️ VSFilter x64
▪️ VSFilterMod x64

Video Oynatma Programları:
▪️ Media Player Classic Home
▪️ Gom Player
▪️ BS Player Pro

#EKLEME:
Video Oynatma Programlarını kaldırıp tekrar kurmam çözüm sağlamadı.
Başlangıç menüsüne klasör oluşturabilme özelliği getirilse, her türlü dosya ve programı o klasör içerisine ekleyebilsek. Çok daha kullanışlı olmaz mıydı, ne dersiniz?

Bilgisayarımda iki tane USB 3.0 girişi var ve ikisi de çalışmıyor. Herhangi bir cihaz taktığımda bu hatayı alıyorum. Google'da biraz araştırdım, dişe dokunur bir bilgi elde edemedim. Pekte anlamıyorum zaten bu tip şeylerden.
Var mı yardımcı olabilecek birileri.. En azından sorunun yazılımsal mı, donanımsal mı olduğunu söyleyebilirseniz?

Edit: Chipset driverlarını güncelledim.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

İşletim Sistemi: Windows 10 Pro (64 Bit)
İşlemci: Intel i5-3330 CPU @ 3.00GHz
Anakart: ASRock H61M-DG3/USB3
Ekran: AMD Radeon HD 6670
Bellek: 8 GB RAM

Arkadaşlar, kullandığım Power Supply bu. Fan yatağından çıktı; bir şekilde geri taktım. Fan dönüyor ama bi sre sonra yatağından kayıyor tekrar. Bu yüzden ters çevirip taktım; yatağından düşmesin diye. Dün hiç soğutmuyordu dönmesine rağmen; şimdi tekrar kontrol edecem?

Fan soğutmuyorsa ne olur; dönüyor yani.. Kullanmaya devam edebilir miyim? Kullanamazsam yenisini önerir misiniz?

"Kullandığım Ürün"

Donanımdan gerçekten anlamıyorum. Hangi bilgileri vermem gerekiyor uygun bir Power Supply için?

Arkadaşlar ben, babam memur olduğu için emekli sandığından faydalanıyorum. Fakat bunu iptal ettirmem gerekiyor. Nasıl iptal ettirebilirim; iptal ettirdikten sonra tekrar faydalanabilir miyim?

Nedeni ise: Bu yıl maddi yetersizlikten dolayı üniversiteyi dondurmam lazım ve dondurabilmem için fakirlik kağıdı almam gerekiyor. Bunun içinse herhangi bir sosyal güvencemin olmaması lazım işte.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar ben bu sene Akdeniz Üniversitesi Çocuk Gelişimi(İÖ) bölümüne kayıt yaptıracam fakat harç ödeme imkanım yok. Harç ödemeden kayıt yaptırıp hemen ardından da bu sene üniversiteyi dondurma imkanım var mı?
Arkadaşlar; kafam patladı bunu düşünmekten.. Sıralamam 64K Akdeniz mi yoksa Sakarya'yı mı tercih etmeliyim. Eğitim açısından hangisi daha iyidir sizce? Akdeniz bu sene İngilizce eğitim veriyormuş fakat Sakarya'nın Erasmus'u daha yüksekmiş. Ayrıca Sakarya için mühendisliklerde baya iyi diyorlar

Yorumlarınızı bekliyorum
Sakarya mühendisliklerde hep iyi diyorlar.. Akdeniz de bu sene İngilizce eğitim veriyormuş. Hangisi daha iyidir sizce; çok karasız kaldım?
Hakkında
Meslek: https://www.youtube.com/c/SuKarbonTV
Forum İmzası:
DH CEMİYYET-İ OSMÂNİYYE
BAŞIBOZUKLAR
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Mobil cihaz
Xiaomi Redmi Note 4
Operatör
Türk Telekom
ISS
TurkNet
Oyun Platformu
PC
Steam
http://steamcommunity.com/id/ Fevkelade1i/
TV
Vestel 26VH300
Ses Sistemi
Grundig GSH 1116
İşlemci
Intel Core i5-3330, 3200 MHz
Anakart
ASRock H61M-DG3/USB3
Sabit Disk
SanDisk Ultra II 240GB SSD
Sabit Disk
Seagate 1TB HDD
Ekran Kartı
AMD Radeon HD 6670 (2 GB)
Modem
Tp-Link Td864W
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 872
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 3.878 (Bu ay: 117)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 957 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.