Şimdi Ara

Naruto (740. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gai 7. kapıyı açarak biraz coştu ama çok kısa sürdü kisameyi hirodura ile alt eden gai madaraya zerre zarar veremedi.(Sözde madara hızım yavaşladı falan diyordu.Adam 7. kapıyı açtı genede dokunamadı illa son kapıyı açtırıp gai'yi öldürecekler)
    Gai'nin babasıda komediymiş tavırlar falan aynı babasına çekmiş Gai...Gai(maito) sülalesinin kaderinde var sanırım hep dalga geçiyorlar yazıktır yahu...

Kabutoyu görmek benim için süpriz oldu.İzanami'de ne jutsuymuş arkadaş kime yapılsa o kişi yola geliyor.

En başından tahmin ettiğim gibi sasuke ve naruto bir şekilde kurtarılacaktı o da gerçekleşmiş olucak.Üstüne madaradaki gibi sasukede hashirama hücrelerine sahip olucak bakalım sasukede ne fark edicek.Hashirama'da ne bereketli adammış yahu adamın hücreleri her yerde.

Diğer bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum...
  • arkadaşlar kg shippuuden de nerede kaldığımı unuttum en son gaara nın güçlerini alıyolardı orası kaçıncı bölümdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

Gai ortamı birazcık şenlendirdi

Gai 7. kapıyı açarak biraz coştu ama çok kısa sürdü kisameyi hirodura ile alt eden gai madaraya zerre zarar veremedi.(Sözde madara hızım yavaşladı falan diyordu.Adam 7. kapıyı açtı genede dokunamadı illa son kapıyı açtırıp gai'yi öldürecekler)
    Gai'nin babasıda komediymiş tavırlar falan aynı babasına çekmiş Gai...Gai(maito) sülalesinin kaderinde var sanırım hep dalga geçiyorlar yazıktır yahu...

Kabutoyu görmek benim için süpriz oldu.İzanami'de ne jutsuymuş arkadaş kime yapılsa o kişi yola geliyor.

En başından tahmin ettiğim gibi sasuke ve naruto bir şekilde kurtarılacaktı o da gerçekleşmiş olucak.Üstüne madaradaki gibi sasukede hashirama hücrelerine sahip olucak bakalım sasukede ne fark edicek.Hashirama'da ne bereketli adammış yahu adamın hücreleri her yerde.

bence

bence 8. kapıyı açınca ölmücek bi teknik geliştirmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

Gai ortamı birazcık şenlendirdi

Dai efsanedir diyebileceğim tek şey bu gözümde harbi kahramandır. Seride esrarı açılmamış bişey daha görücez yakında araya filler doldurup arayı açmazlarsa çok can alıcı olucak.
  • Son bölüm beklediğim bir bölümdü. Güzel yapmışlar begendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hachimon Tonkou : Dai Hachi Shimon: Kai
  • Harika bir bölümdü

• caneycaney kullanıcısına yanıt
    8. kapıyı açtı tüğlerim diken diken oldu :D madara vs guy feci olacak :D
  • Vay vay vay gai sonunda son kapıyıda açtı.Kızıl canavarı sahaya sürdü
    Madarayı bile heyecan bastı sonraki bölüm süper olucak En sağlam teketek vs maçı izleceğimizi düşünüyorum.

Gai'nin babasıda 8. kapıyı açarak sis'in 7 kılıç ustasınımı alt etti vay anasını Adamla bir de o kadar dalga geçiyorlardı genin diye diye.
  • Bölüm çok güzeldi haftaya ki bölümde daha da güzel olacaktır.Bir an önce çıksın
  • Çok iyiydi bu bölüm yav , dün izledim şimdi bir daha izleyeyim..
    Gai nin babası iyiymiş onun kapışmayı da görmek lazımdı..
  • Bu bölüm iyiydi işte.
    Gai adam gibi adam.
    Ama yine filler koyuyor kalıpsız herifler.

• Arkadaşlar selam, son bölümde GAI küçükken hani, akademiye yedek kontenjandan katılmak için 500 tur koştum diye bir yazı astığını gören 3. HOKAGE, GAI'nin isminin de olduğu 3 kişilik liste asıyor duvara (sahneyi hatırlamanız için çok detaylı yazdım )
    İşte burada çalan soundtrack'in (hani slow gitarla giriyor) ismi medir ?
    Bi türlü bulamadım, bi yardım lütfen, son sezonlarda, en can alıcı yerlerde çalıyor, bayılıyorum.
  • Aylardır bu bölümleri bekliyorum, manga bittikten sonra anime işkence oldu resmen.
  • film ne zaman çevrilecek bilen var mı
  • Kılıç ustaları ile ilgili soru

Kılıç ustalarının hepsini gainin babasımı öldürmüş arkadaşlar. Bu dövüş sonraki bölümlerde göstereceklermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbe43

Kılıç ustaları ile ilgili soru

Kılıç ustalarının hepsini gainin babasımı öldürmüş arkadaşlar. Bu dövüş sonraki bölümlerde göstereceklermi?

evet o o öldürüyor.

8.Gate of Death açtığı için
  • haydaaaa bu hafta yokmuş
  • Anime rezalet gidiyor. Canon bölümlere bile filler koymuşlar. Bence gidin mangasını okuyun, en azından daha heyecanlı. Böyle giderse 2020'de anca biter çünkü anime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Anime rezalet gidiyor. Canon bölümlere bile filler koymuşlar. Bence gidin mangasını okuyun, en azından daha heyecanlı. Böyle giderse 2020'de anca biter çünkü anime.

Manga bitirdim ama dövüşleri anime de görmek istiyorum

• 
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.