Bildirim
@Free WiLL
+8
En az 100 Konu Açtı
En az 500 Beğeni Aldı
En az 1.000 Mesaj Yazdı
En az 1.000 Farklı Günde DH'yi Açtı
8 diğer rütbeyi gör
Gönderileri
Free WiLL (irfan freewill) · Klimalar altına konu açtı.
7 yıl
Arçelik 24340 Wi-Fi A++ 24000 BTU ProSmart
Free WiLL (irfan freewill) · Kulaklık Genel altına konu açtı.
10 yıl
Shure Se215 Geçmeye değer mi?
|
Free WiLL (irfan freewill) · Motosiklet Dünyası altına konu açtı.
10 yıl
Suzuki burgmanlı Vlog Kanalım
|
Free WiLL (irfan freewill) · Konu Dışı altına konu açtı.
10 yıl
Donanım Arşivi (Youtube içerir)
|
Free WiLL (irfan freewill) · Türk Telekom altına konu açtı.
10 yıl
Ödenebilecek en yüksek tutar nedir? (Telekom)
|
Free WiLL (irfan freewill) · Huawei altına konu açtı.
11 yıl
Huawei Ascend Mate 7 ROM-ROOT-CWM-TEMA ve DAHASI
|
Free WiLL (irfan freewill) · Konu Dışı altına konu açtı.
12 yıl
Haydi Biraz Gülelim
|
Free WiLL (irfan freewill) · iPad altına konu açtı.
12 yıl
Klasik problem activasyon sorunsalı
|
|
Free WiLL (irfan freewill) · FPS altına konu açtı.
12 yıl
Yok mu MW3 oynayan !!!
|
Hakkında
Meslek: Fastfood
Meslek: Fastfood
Forum İmzası:
![]() PSN : SucukEkmek
|
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.115
İkinci El Bölümü Mesajları: 276
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 235)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.036 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Bölümü
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.115
İkinci El Bölümü Mesajları: 276
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 235)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.036 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Bölümü
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Servis 3 gün sonra kuruluma geldi lakin lakayit tavırları ölçüp biçmeden montaja başlamaları gibi sorun olunca kendilerine bana başka servis yönlendirin dedim. Adamlar !!! harbi maldı. Zira az önce bahsettiğim klima sözde servisin mallığı yüzünden kullanılamaz hale geldi. Neyse yaklaşık 35km uzaklıkta olan servisi yönlendirdiler. Elemanla güzel muhabbet sağladım. Sağolsun tüm isteklerimi yaptı. Klima mükemmel bir şekilde montajı tamamlandı.Ne yalan söyleyeyim o kadar paraya arçelik almak kafam da büyük soru işaretleri bırakmıştı ama 4. gün bitti ve inanılmaz memnunum. 70m2 ısı yalıtımı olmayan tek cam dükkanın 2 cephesi tamamen camdan oluşması ve alüminyum malzemeye rağmen cayır cayır ısıttı içeriyi ve bunu 22 derecede çalıştırıp orta dan ayarında kullanmama rağmen yaptı. İç ünite oldukça sessiz özellikle 5 kademe olan fan şiddetini 2. derece aldığınız da çalışmıyor mu bu acaba diyorsunuz. Dış motor eh işte konu komşuyu rahatsız etmez ama dükkana sesi kesinlikle gelmiyor. Normal de klima yaz kış beni rahatsız ediyordu eski klimam da ama bunda öyle bir sorun yaşamadım zira vantilatör gibi değil de doğal rüzgar esintisi gibi üflüyor. Elektrik tüketimi de beni şaşırttı. ilk 15 dk 2200 W çekerken 1200 w düşüyor ve yer yer 700 w ı görüyor. Ortalama tüketim 1200w. Anlık tüketimi göstermesi çok hoşuma gitti. Wifi sayesinde nerede olursanız olun uzaktan klimayı kontrol etmek mümkün. Ama keşke google asistan uyumlu olsaymış diyor insan. Kumandası olukça şık ve gösterge belirgin okunaklı anlaşılır. Sadece bir arka aydınlatma olsaymış da karanlık ortamda da rahatça görebilseymişim dedim. Klima görsel tasarım olarak da oldukça hoş duruyor. kaba saba değil. Filtreleri temizlemek için artık kapak açmak gibi gereksiz prosedürlerle uğraşmıyorsunuz direk ünitenin üstünde 3M filtreler var 2 hafta 1 temizlenmesi gerekiyor. Sökmesi 2 sn bu çok hoşuma gitti. Rüzgar yönünün sağa sola kumandadan ayarlanması da hoş olmuş. Kumandadan ayrıca oda sıcaklığını görebiliyorsunuz. Pil durumunu dahil gösteriyor o derece detaylı. Ion fresh özelliği ile geliyor. Odanın içindeki havayı temizleme gibi özellikleri mevcut. Şu an için aklıma gelenler bunlar. Aklında soru işareti olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım. Neyse şimdi gelelim işin teknik kısmına. Ben 22 derecede ve orta fan şiddetinde kullanıyorum. Termometre ile ölçüm yaptığımda 45 derece hava üflüyor bu ayarlarda. Klimaların çalışması hakkında bir bilgim yok o yüzden ekledim bunu. Sabah iş yerine geldiğimde termometre 9 dereceyi gösteriyor yarım saat içinde içeriyi 24 derece yapıyor. Tekrar hatırlatayım dükkanım 70 m2. Bu da uygulama içinden görsel. Dışarısı 4.6 derece ve bu bilgiler internetten değil. Lafın özü 4900 tl ye korka korka aldım fakat ilginç bir şekilde beklentimin çok üstünden çıktı. Sadece servise dikkat edin. Not: Arkadaşlar aynı şekilde yeni klima arkadaşımda klima bağlanırken boruların içindeki havayı almak için 20 dk ye yakın (komprasörü üstünde basınç göstergesi var mevcut değere ulaşıncaya kadar çalıştırıyorlar) komprasör çalıştı küçük bir alet. Fakat arkadaşım klima bağlatırken bu işlemi onun için uygulamadılar. Gelen tekniker arkadaş bunun çok önemli olduğunu ve dikkat edilmesi gerektiğini söyledi bilginiz olsun.
defrosa hiç girmedi 8 saat boyunca.

5 Yanıt
0
kısa bir araştırma sonrası Shure Se215 keşfettim. dr beats de tiz konusunda özürlü bir kulaklık ama bass konusunda z5500 ümü aratmıyor. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

reboot dedikten sonra fix supersu ya da root gibi ek izin isteyebilir fix olan kısmı seçiniz