Şimdi Ara

Naruto (629. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Sahîpkıran

Orochi'nin zekasını birkez daha görecez ilerleyen bölümlerde

izleyip görücez

Orijinalden alıntı: Sahîpkıran

Orochi'nin zekasını birkez daha görecez ilerleyen bölümlerde

Hontōni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

quote:

Orijinalden alıntı: mynet04

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

zaten narutonun 2013 n sonunda biteceği söylenmiş

Bitsinde bleache baslıyem ya

başla şimdiden

Okul var tatilde baslıcam arkadasda 1.mangası vardı bi onu okudum :D

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Bölüm güzeldi, artık filler koymuyorlar aralara nedense, biraz yavaş ilerletmekle yetiniyorlar. Böyle giderlerse iyi, bundan sonra fillerlık bir şeyi kalmadı artık bitime denk gelirler mangayla. Önümüzdeki 2 bölüm filan bu havada gider, her ne değiştirdilerse işe yaradı animede.

Hocam spoilersız bir cavap bekliyorum ona göre mangada final geldi mi ? veya gelmek üzere mi ?
  • Konuyu baltalayacağım ama kusuruma bakmayın.Hocam 2004 yapımı bir anime farkındaysanız.Başlarken ilk bölümlerin çizimleri veya konusu kötü gelebilir(ki bana hiç de öyle gelmedi)Sonuçta 10 yıl öncesinde yapılmış bir anime ancak her animeye başlarken olması gerektiği gibi önyargıları bir kenara bırakmanız gerekiyor.Zaten ilerledikçe nasıl izlediğinizi anlamazsınız.Anladığım kadarıyla Narutoyu izliyorsunuz ancak Narutonun ilk bölümlerine de Bleach'den iyi diyemeyiz yani

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Konuyu baltalayacağım ama kusuruma bakmayın.Hocam 2004 yapımı bir anime farkındaysanız.Başlarken ilk bölümlerin çizimleri veya konusu kötü gelebilir(ki bana hiç de öyle gelmedi)Sonuçta 10 yıl öncesinde yapılmış bir anime ancak her animeye başlarken olması gerektiği gibi önyargıları bir kenara bırakmanız gerekiyor.Zaten ilerledikçe nasıl izlediğinizi anlamazsınız.Anladığım kadarıyla Narutoyu izliyorsunuz ancak Narutonun ilk bölümlerine de Bleach'den iyi diyemeyiz yani

Bende naruto için aynı şeyi düşünüyorum hocam. İzleyen kişilerin konuşmaları falan çok çocukça geliyor. Ne bileyim çok fazla karakter var ve karakterlerin güçleri belli değil her an herkes birsey yapabilir gibi geliyor. Hani söyle şu şu adamı kesin Yener diyemiyorsunuz benim duyumlarımdan çıkardığım kadarı ile.. ilk bölümler falan saçma geldi bıraktım. Belki yazın başlarım ama hiç isinamadim sanmıyorum başlayacağımı. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Konuyu baltalayacağım ama kusuruma bakmayın.Hocam 2004 yapımı bir anime farkındaysanız.Başlarken ilk bölümlerin çizimleri veya konusu kötü gelebilir(ki bana hiç de öyle gelmedi)Sonuçta 10 yıl öncesinde yapılmış bir anime ancak her animeye başlarken olması gerektiği gibi önyargıları bir kenara bırakmanız gerekiyor.Zaten ilerledikçe nasıl izlediğinizi anlamazsınız.Anladığım kadarıyla Narutoyu izliyorsunuz ancak Narutonun ilk bölümlerine de Bleach'den iyi diyemeyiz yani

Bende naruto için aynı şeyi düşünüyorum hocam. İzleyen kişilerin konuşmaları falan çok çocukça geliyor. Ne bileyim çok fazla karakter var ve karakterlerin güçleri belli değil her an herkes birsey yapabilir gibi geliyor. Hani söyle şu şu adamı kesin Yener diyemiyorsunuz benim duyumlarımdan çıkardığım kadarı ile.. ilk bölümler falan saçma geldi bıraktım. Belki yazın başlarım ama hiç isinamadim sanmıyorum başlayacağımı. :)

Naruto biraz daha yaygın bir anime olduğu için yaşı biraz daha düşük olanlara hitap edebiliyor.Zaten önceden Bleach gibi bir shounen izledikten sonra Narutoya başlamak gerçekten zor olmalı çünkü Naruto uzun soluklu bir anime olduğu için(adı üstünde shounen)ilk bölümleri eski tarihlere dayanıyor haliyle de kalitesiz olabiliyor.Bu tüm köklü shounenler için geçerli.Ben ilk önce Naruto izlemiştim,hatta malesef ilk animem Narutoydu.Daha sonra Bleach'e başladığımda bana da ilk bölümler aynı yukarıdaki arkadaş gibi saçma gelmişti "bu ne ya?" demiştim ciddi ciddi.Ancak sabrettim,tavsiyeler uydum ve gerçekten kaliteli olduğunu anladım.Ama bu konuda Naruto,Bleach'in eline su dökemez çünkü Bleach gibi hemen açılmıyor anime bayağı sabretmek lazım.Ama Shippuuden serisi Bleach-Arrancar saga kadar olmasa da beni bayağı heyecanlandırmış,kendine çekmiştir.Neyse konuyu iyice baltaladık ceza vermeseler bari

Edit:Güç konusunda çok çok haklısın.İlk seride serinin ana karakteri olan Naruto yan karakterlerden güçsüzdü(evet saçma gelebilir) ancak Shippuuden serisinde güç dengeleri biraz daha düzeltildi ve şu an güncel mangada güzel bir seviyede devam ediyor.Yani herkesin gücü belli herkes haddini biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 16 Ekim 2013; 19:12:38 >

Bu üye 3 Bant Bilardo aşığıdır..!
  • Naruto
    -açıklanması gereken birçok şeyin üstü örtuluyor
    -fillerlar cok ve kalitesiz
    -seri mantık çerçevesinde kalmayabiliyor hep
    Bleach
    -Filler daha coktu en son ama naruto gecmis olabilir. En azindan 2-3 fillerı kaliteli
    -komik sahneler daha az
    -mangakası yayilmaci bir uslupta. 10 farkli yerde konu olusabiliyor
    -animesi durakladi su an için
    Benim yorumum ikisinde de guncelim. Karar size kalmış. Spoiler butonluk bir işi yok sanirim
    Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  • Bleach ve Naruto fiil bölümlerle dolu. İki seriyi kıyaslayacak olursak bana göre Bleach 1 adım daha önde ama Naruto da kötü bi anime değil dram sahneleri konusunda Naruto, Bleach'ten daha iyi ama savaşlara bakacak olursak Madara bana gram zevk aldırmadı. Bleach'e bakalım, Aizen'i izlerken herkeste Aizen'e karşı ister istemez bir sempati oluşmuştur bunu kimse inkar edemez. Sonuç olarak Madara vs Aizen yaptırsak Aizen ezer geçer o kadar.

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Bleach ve Naruto fiil bölümlerle dolu. İki seriyi kıyaslayacak olursak bana göre Bleach 1 adım daha önde ama Naruto da kötü bi anime değil dram sahneleri konusunda Naruto, Bleach'ten daha iyi ama savaşlara bakacak olursak Madara bana gram zevk aldırmadı. Bleach'e bakalım, Aizen'i izlerken herkeste Aizen'e karşı ister istemez bir sempati oluşmuştur bunu kimse inkar edemez. Sonuç olarak Madara vs Aizen yaptırsak Aizen ezer geçer o kadar.

Madaranın bir genjutsusuna bakar o iş yada Susanoo ya karşı ne yapabilir Aizen o da var.
    Ayrıca eklemek isterim ben Bleach ile kıyaslarsak Narutoyu çok daha iyi buluyorum. (ikisindede anime/manga güncelim) Bleach sürekli aynı olay örgüsü çerçevesinde dönüp duruyor ki animesi bırakılmıştır zaten. Manga günceldeki biri olarak söyleyebilirim hangi karaktere bundan sonra ne olacağı, kimin kazanacağı direk tahmin edilebiliyor, Naruto gibi dümdüz ilerleyemiyor senaryo ciddi bi sıkıntı var. Örneğin Narutoda bu ninja savaşı bitti, Madara ve Tobi yenildi dersek, ardından Madarami adında bir kötü çıksın ve Madaradan bile karizma ve güçlü olsun ve seri böyle 150 bölüm daha uzasın gitsin... can sıkıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertozel

quote:

Bleach ve Naruto fiil bölümlerle dolu. İki seriyi kıyaslayacak olursak bana göre Bleach 1 adım daha önde ama Naruto da kötü bi anime değil dram sahneleri konusunda Naruto, Bleach'ten daha iyi ama savaşlara bakacak olursak Madara bana gram zevk aldırmadı. Bleach'e bakalım, Aizen'i izlerken herkeste Aizen'e karşı ister istemez bir sempati oluşmuştur bunu kimse inkar edemez. Sonuç olarak Madara vs Aizen yaptırsak Aizen ezer geçer o kadar.

Madaranın bir genjutsusuna bakar o iş yada Susanoo ya karşı ne yapabilir Aizen o da var.
    Ayrıca eklemek isterim ben Bleach ile kıyaslarsak Narutoyu çok daha iyi buluyorum. (ikisindede anime/manga güncelim) Bleach sürekli aynı olay örgüsü çerçevesinde dönüp duruyor ki animesi bırakılmıştır zaten. Manga günceldeki biri olarak söyleyebilirim hangi karaktere bundan sonra ne olacağı, kimin kazanacağı direk tahmin edilebiliyor, Naruto gibi dümdüz ilerleyemiyor senaryo ciddi bi sıkıntı var. Örneğin Narutoda bu ninja savaşı bitti, Madara ve Tobi yenildi dersek, ardından Madarami adında bir kötü çıksın ve Madaradan bile karizma ve güçlü olsun ve seri böyle 150 bölüm daha uzasın gitsin... can sıkıcı.

O konuda en iyisi OP aga.İlk bölümden beri hedef belli korsanlar kralı olmak ve ana karakter anca serinin sonunda hedefine ulaşmış olacak.Naruto veya Bleach bana bazen zorla mangakalar tarafından uzatılmaya çalışılıyormuş gibi geliyor.Genel bir konu yok ortada bir kötü çıkıyor ortaya o bitiyor ardından başka bir kötü çıkıyor.Bu döngü hep devam edecek galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 17 Ekim 2013; 3:21:17 >

Orijinalden alıntı: mertozel

quote:

Dostum durum şu: Madara hiç ama hiç karizmatik birisi değil. Kıyafetinden koyun çıkartsa şaşırmam o kadar büyük. Saçları desen 100 tane kirpi var sanki. Genç görünümlü ama sesi yaşlı. Aizen ile vs yapsalar gerçekte kim kazanır dersen, bunu anca mangakalar bilir.

• ne için var arkadaşlar
    Bleach spoilerları havada uçuşuyor

• Bleach aşırı gereksiz doldurma bölümle kaynıyor. Naruto'nun doldurmaları ona yaklaşamaz bile.
    Bir de şimdi Aizen ile Madara'yı karşılaştırmamak lazım.
    Hikayenin ilerleme seviyesi dolayısı ile;

Madara ve Tobi birlikte düşünülmeli.
    Hatta bir ton adam daha sokulabilir.

Tek başına Orochimaru bile koskoca seri eder.

• narutoyu bleachten daha kötü goruyorum maalesef. Seride milyon tane mantik hatasi var. Sirf o kadar izledim boşa gitmesin diye ve madara icin izliyorum su an. Kishi bey zahmet edip açıklanması gereken hicbir seyi aciklamadan bitirecek seriyi.
    Narutonun fillerlari sayi olatak bleachinkileri gecmis olabilir ve bleachte kaliteli fillerlar var. Kubo herseyi mantik cercevesinde aciklamaya çalisiyor. Akla uygun bir şekilde. Soru işareti kalmamasini istiyor seri bittiğinde. Ayrica bleachin 311e kadarlık sonunu taklit eden bir naruto var eger bir açıdan bakarsaniz. Tamamen demiyorum dikkat. bleach izle derim ben narutodan kat kat iyi. Tabi op daha iyi o ayrı day/spoiler]

• Bleach ve Naruto'yu kıyaslayacak olursak hangisi daha iyi diye bunu belli alanlara yaymamız gerekir. Örneğin: Dram sahneleri konusunda Naruto çok daha başarılı ama savaşlarda Bleach açık ara Naruto'nun önünde. Spoiler butonunu kullanmadım çünkü spoiler sayılmaz bunlar.

yeni bölüm haftaya

Mangada şuan görülmesi gereken dövüş sayısı 2 kaldı sanırım. Bunlardan sonra talk no jutsu dışında bir şey kalmıyor. Yakın ama o kadar da değil.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.