Şimdi Ara

Naruto (697. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Son iki bölüm derken filler mi giriyor araya.

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Hocam vikipediye göre son 2 bölüm..

Yok hocam daha vardır mangası daha bitmedi. Savaş baya uzun sürecek bence. Filler olmayacak uzun sure .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Hocam vikipediye göre son 2 bölüm..

manga bu gün bitse anime sene sonuna kadar devam eder rahat rahat

• Bu yılın sonuna kadar filler bölüm olmayacak diye bir açıklama yapmışlardı.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • http://www.youtube.com/watch?v=PNDH1ZU2DKg
    şunu şöyle bırakayım.
    animede geçen büyümüş narutoyu görmek isterdim.baya karizmaydı

Orijinalden alıntı: ungalath

http://www.youtube.com/watch?v=PNDH1ZU2DKg
    şunu şöyle bırakayım.

Askere gitmiş gelmiş Naruto, saçlar falan tam caminin altındaki Recep usta traşı

Gönül isterdi Sasuke Madara'nın yanında savaşsın ama neyse. Sasuke'nin seçeceği yol kabak gibi belliydi zaten. Ama intikamından vaz geçerse Sasuke'nin itibarı gözümde zedelenir. Bütün bu işler bittiğinde en azından köye geri dönüp Uchiha ve abisinin başına gelenler ile ilgili birilerine hesap sormalı ve cezalandırmalı.

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

http://www.youtube.com/watch?v=PNDH1ZU2DKg
    şunu şöyle bırakayım.

Askere gitmiş gelmiş Naruto, saçlar falan tam caminin altındaki Recep usta traşı

aynen şu turuncu eşortmandan da kurtaramadılar bir türlü çocuğu
    ero sennin nin kitabını okurken kendini karakterin yerine koyuyordu.Orada baya iyiydi tipi sesi de karizmaydı ama bu bildiğin savaştan sonra saçlarım çok kirlendi diyip kestirmeye gitmiş berbere
    Ortada bir intikam falan yokki abisinin başına gelenlerde abisinin seçtiği yolun sonucunda oluşmuş durumlar.Uchihalar öldürülmeseydi konaha öldürülecekti ve bu köy herşeyden önemli itachi bunun farkındaydı.Köy zaten barış için kurulmuş barışı bozup savaşa sürükleyini böyle yok ederler.Zaten sasukede hak verdi abisine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 4 Ağustos 2014; 10:53:34 >

Orijinalden alıntı: lahana35

Arkadaşlar Naruto`yu bitirip ship. başladım şimdi 56nci bölümdeyim sormak istedim fillerleri izlimi atlimi çok önemi varmı ?

atlamalısın bence , aralarında çok nadir iyi çıksa da çoğu çöpmüş izlemedin nerden biliyorsun dersen , cevap veremem kalırım. izleyenler fillerlar için çok kötü diyor.

@lahana35

Orijinalden alıntı: lahana35

Arkadaşlar Naruto`yu bitirip ship. başladım şimdi 56nci bölümdeyim sormak istedim fillerleri izlimi atlimi çok önemi varmı ?

izle fillerları geçmişteki boşlukları dolduruyor.Kafanda soru işareti kalmasını istemiyorsan izle çok da keyifli

Orijinalden alıntı: AkagamiShanks

quote:

Orijinalden alıntı: Bruce Wayne_

Öldürdü vicdansız Pain.Koskoca Kopyacı Ninja öldü.

Keşke sizin yerinizde olsaydım şuan belki favori karakteriniz ama Kopya Ninja Kakashi sadece isimde öyle bi fonksiyonunu göremedik 1000 teknik dediler tamam 5-10 farklı birşey ürettide konoha da yoldan geçen herhangi bir shinobi yi çevir aynı güçte üretir o teknikleri kopyalaması harici artı bir özelliği yok zaten maksimum beş teknikten sonra onbeş gün hastanede yatması gerekiyor Konahamaru bile daha faydalı çakra bakımından gözümde he fikir babasıdır iyi bir takım lideridir bu kısmı ayrı tutarım ama seride ezim ezim ezilen ana karakterlerden biridir kendisi isim o kadar vurgulandıktan sonra en azından bir Akatsuki mensubunu teke tek olarak şamar manyağı yapacak kapasitede olsaydı malesef o potansiyel bile yok Kakashi sensei de

215. bölümdeyim.Sakura'ya baya sinirlendim.Tek başına Sasuke'yi öldürebileceğini sanıyor.Neyse ki Kakashi ve Naruto geldi.
  • Bu resme rastladım.Burada ki "Sage ve Beden" ne demek onu çözemedim.Göz Sharingan veya Byakugan.Çakra ise çakra ama sage ve beden konusunu anlamadım.215. bölümü izliyorum.Spoiler vermeden anlatacak biri var mı?

[Bölümü hatırlamayan olursa; Kakashi,Sasuke,Naruto,Sakura bir köprünün altında ve Naruto Rasengan, Sasuke Chidori ile birbirine saldırıyordu.]

Naruto

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

manganın son bölümlerinde detaylanan bi konu , karıştırma fazla

Anime izliyorum.Bir eksiklik olur mu?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.