Şimdi Ara

***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.980
Cevap
66
Favori
572.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GAZİ ÜNİVERSİTESİ



    Gaziyi hedefleyen tüm arkadaşların soruları cevaplanır...

    GAZİLİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR...

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    !!!DUYURULAR!!!
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    1-URAP Araştırma kuruluşunun yaptığı araştırmaya göre Gazi Üniversitesi;

    Tüm Üniversitelerin Genelinde 5.

    Mühendislik Alanında 3.

    en iyi üniversite olmuştur.

    http://tr.urapcenter.org/2011/
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    TARİHÇE
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Gazi Üniversitesi, tarihi Cumhuriyet dönemine kadar uzanan bir kaç üniversiteden birisidir. Cumhuriyetin ilanından hemen sonra Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının girişimiyle bir enstitü kurulması kararlaştırılır. Bu karar 1926 yılında "Orta Muallim Mektebi ve Terbiye Enstitüsü" nün açılmasıyla sonuçlanır. Enstitü, şu anda Rektörlük merkezi olarak kullanılan binada eğitim-öğretim faaliyetlerine başlamıştır. Binanın mimarı Mimar Kemaleddin'dir.

    Enstitünün adı 1929 yılında "Gazi Orta Muallim Mektebi ve Terbiye Enstitüsü" olarak değiştirilir ve bu isimle uzun yıllar hizmet verir. 1976 yılında ise Gazi Eğitim Enstitüsü ismini alır.

    1982 yılında 2809 sayılı kanunla bu kurum Gazi Üniversitesi'ne dönüştürülür. Aslında bu, Cumhuriyetle başlayan geleneğin yeni isimle devamıdır.

    Geleneğin oluşmasında Gazi Eğitim kadar kuruluşu 1935'e kadar giden Ankara Yüksek Teknik Öğretmen ve Ankara Kız Teknik Yüksek Öğretmen Okulları ile Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi büyük rol oynar.

    Üniversite çatısı altına girdiğinde Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi zaten bir üniversite konumundaydı.

    Akademi' ye bağlı olarak bugünkü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin bütün bölümleri, Tıp Fakültesi, daha sonra da fakülte olacak olan Diş Hekimliği ve Eczacılık Yüksek Okulları ile ismi daha sonra İletişim Fakültesi olan Gazetecilik ve Halkla ilişkiler yüksek okulu eğitim ve öğretimini sürdürmekteydi.

    Yine Ankara Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi de Gazi Üniversitesi çatısı altında yerini alır.

    Kuruluşunda 9 fakülte, 12 yüksek okul ve 4 enstitüyü bünyesinde barındıran üniversitede bu sayı daha sonra hızla artar. Bugün kendisine bağlı olarak eğitim-öğretimini sürdüren 15 fakültesi, 4 yüksek okulu, 9 meslek yüksek okulu, 35 araştırma merkezi ve 6 enstitüsü ile Gazi Üniversitesi, adını aldığı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yanaşır bir yüksek öğretim kurumu olma iddiasını devam ettirmektedir.

    Üniversiteye bağlı olarak Eğitim, Tıp, Diş Hekimliği, Eczacılık, Mühendislik ve Mimarlık, İktisadi ve idari Bilimler, İletişim, Fen Edebiyat, Hukuk, Güzel Sanatlar alanlarında eğitim verilmektedir.

    Eğitim fakülteleri yönünden ülkemizin lideri olan Gazi Üniversitesi, bünyesinde, Endüstriyel Sanatlar, Gazi Eğitim, Mesleki Eğitim, Teknik Eğitim, Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültelerini barındırır.

    Yurdun dört bir yanından üniversiteyi kazanarak gelen öğrenciler yanında Türk Cumhuriyetleri, akraba ve topluluklarından gelen 1500'den fazla öğrencisi ile Gazi yurt dışından en çok öğrenci kabul eden üniversitedir. Açılan yüksek lisans ve doktora programlarına devam eden 5 binden fazla öğrencisi ile sadece kendisininkini değil, diğer üniversitelerin öğretim elemanı ihtiyacını da karşılamaktadır.

    Gazi Üniversitesi farklı kampuslarda eğitim-öğretimini sürdürmektedir. Ankara'da Beşevler, Emek ve Maltepe olmak üzere üç ayrı kampusa sahip olan Gazi, eğitim ve öğretime verdiği önemi gözler önüne serer.

    50 bini aşan öğrenci sayısı ve 3000'ü geçen öğretim elemanı sayısı ile Gazi Üniversitesi öğrenci başına düşen öğretim elemanı sayısında dünya, ortalamasını yakalayabilmiştir.

    Eğitimden, iletişime, güzel sanatlardan mühendisliğe, spordan ormancılığa, tıptan eczacılığa, diş hekimliğinden fen edebiyata, iktisat'a kadar bir çok fakültesiyle Gazi, Türkiye'nin en büyük üniversitelerinden birisidir. 1982 yılında (Ankara] kurulan Gazi Üniversitesinde 9 Fakülte, 12 Yüksekokul, 4 Enstitü ile toplam 25 yüksek öğretim birimi bulunmakta idi. Su anda ise toplam 15 Fakülte, 4 Yüksekokul, 9 Meslek Yüksek Okulu ve 6 Enstitü ile toplam 34 yüksek öğretim birimi eğitim vermektedir.Bunun yani sıra bünyesinde 35 Araştırma Merkezi bulunmaktadır. Gazi Üniversitesi geniş Akademik Personel Kadrosu, öğrencileri ve fiziksel kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük Üniversitelerinden biridir.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ...ÖĞRENCİLERİN YORUMLARIYLA GAZİ ÜNİVERSİTESİ...
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    1- Yav dostlar, hani bu konuda konuşmak istemiyorum ama Gazi'nin adı çıkmış bir kere... Lütfen sonuna kadar okuyun, yorum yapacaksanız da okuduktan sonra yapın.

    Gördüğüm kadarı ile anlatayım. Fen-Edebiyat Fakültesi'ndeyim, öyle dolaşan Polat Alemdar modunda arkadaşlar yok. Arada bir gezenleri görüyorum, ama yani dikkat bile etmiyorum. Bir de teşkilatın en yoğun olduğu yer derler merkez kampüsü için, ama Fen-Edebiyat öyle değil. Açıkcası onca duyduğum şeyden sonra ben de şaşırdım ama değil.

    Geçen arkadaşların yanına gittim, Eğitim Fakültesi'ne... Hani en yoğun olan yere. Orada hakaten devam eden bir hareket var. Yani çok bariz şekilde var. Hatta kız arkadaşlarımın sınıflarından da bu kişiliklerle tanışma fırsatım oldu ve gördüm ki bu arkadaşlar daha çoluk çocuk. Elle tutulur bir fikirleri bile yok. Yav inanın biri de şöyle bir el işine girip 1-2 ay çalışsa, şöyle alnı terleyip de ekmeğine baksa, ne öyle teşkilat kalır ne de takım taklavat... Adamların dünyadan haberi yok ki... Birkaç şey söyledim o arkadaşa da anlayacağı şekilde, ağzını açıp bir laf söyleyemedi. Çok rahat da samimiyet kurdum. Zaten ön yargım yoktur. Olsaydı Felsefe okumazdım! Adamlarla hemen muhabbet kurdum, havadan sudan muhabbet ettik biraz. Hatta kız arkadaşlarla baya da şakalaştık, hani yasaktır ya! Yav öyle öcü gibi gösterilmesi tamamen hikaye geldi bana... Hani bunu tam merkezine gitmiş biri olarak söylüyorum ki açıklık kazansın. Fen-Edebiyat Fakültesi, Eğitim Fakültesine en yakın fakülte. Orada zaten öyle bir şey yok da, Eğitim Fakültesi hakkında da bilgisi olsun herkesin.

    İşin ilginci, "Gazi öcü, Gazi kaka" gibi yazıları yazan arkadaşlar hep, dışarıdaki, dışkapının dış mandalı konumundaki arkadaşlar. Ancak arayıp, bakın Ankara Üniversitesi'nin Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'ne... Komple kavga, dövüş, tartışma, olay, adam yaralama vs... Ve bunların hepsini oradaki öğrenci arkadaşlarımız yazmış. Yahu Hacettepe için bile neler yazıyorlar. Ama nasıl oluyorsa Gazi kaka, Gazi öcü! Yav arkadaş, ben Ankara Üniversitesi'ne (Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'ne) gidemedim diye üzülüyordum, ama diyordum ki vardır bir hayır. İnanın varmış bir hayır. Neler yazıyorlar yahu! İnanamadım! Hem de Ankara Üniversitesi için. Gerçekten acı verici...

    Gazi Üniversitesi'nde olmaktan hem mutlu hem de gururluyum. Gitmeden önce soruyordum Gazili olmanın nesi ayrıcalıktır diye, gidince anladım. Orada bulunmak gerçekten bir ayrıcalık. Kampüste rektörlük binasının önünden geçin, fakültelere doğru ilerleyin, o zaman inanın maneviyatı anlıyorsunuz. Beşevler metro istasyonundan kampüse kadar yürüyorum, o yürüyüş bile size Gazi'de bir öğrenci olduğunuzu hissettiryor ve içinizde bir sevinç oluyoşuyor. Bu sabah haberleri izleyip cinnet geçirme noktasına geldim, üstüne bir de trafik sıkıntısı yaşadım, derse geç kaldım diye içim içimi kemiriyordu, neredeyse kopma noktasına geldim; ama kampüste yeşilliklerin arasında bir de baktım ki ne o sitres kalmış, ne o sıkıntılar. Ayıptır söylemesi parayı da evde unutmuşum, gün nasıl geçecek diye düşünürken, fakülte kapısında bu düşüncelerin hiçbiri kalmamıştı...

    Bana bundan sonra Gazi şöyle kötü böyle bilmem ne diyenlere gülüp geçeceğim. Ben bunları yaşadıktan sonra kim ne derse desin... İsteyen istediğine inanır. Şunu bilin ki; ben dışarıdan duyduklarımı değil, görüp yaşadıklarımı anlattım...:D

    2- Üniversitemden çok memnunum. O her şeye karışıyorlar yok şöyle yok böyle, yalan arkadaş. Aktivitenin de alası var. Her gün bir şey yapıyoruz. Hepsi çok faydalı güzel şeyler. Arkadaş ortamının da etkisi var belki..

    Bu arada iibf eğitimi için Türkiye'de ilk 5 e girebilicek kalitede öğrenci yetiştiriyorlar. Ki son senelerde olan sınavlarda 1 numara... Diğer fakülteler hakkında başkaları bilgi versin :)

    3-İdari hakimlikte kaymakamlık sınavlarında iibf birinci buda kaliteyi gösteriyor. Ayrıca saçlarım uzun ve top sakalım var inanmayana resim koyabilirim. İİBF'de gayet rahatım

    4-aylardır sağda solda okul hakkında hoş olmayan şeyler yazılıyordu. Okula korkarak giriyordum ama okulda birkaç saat bulundum, ders yoktu, okulun adını çıkartın ve sadece içindeki insanlara bakın bilkente geldim sanma ihtimaliniz çok yüksek. O ülkücü ayakları vs. olmadığı da eski öğrencilerden belli.

    Yok el ele kızla gezmek yasakmış(her bir haltı yiyorlardı), yok küpe uzun saç top sakal yasakmış(dolu böyle insan gördüm) hepsi yalan...

    5-Gazi üniversitesi okulları,derslikleri,sosyal hizmetleriyle dört dörtlük her türden okuyabileceği güzel bir okuldur.Gazili olmakla gurur duyuyorum..

    6-Hakikaten okulumla gurur duyuyorum. Birçok nedenden ötürü..

    İlhan aksoy gibi bir tarih hocasını barındırması bulunulmaz bir nimettir.
    Kadir cangızbay gibi mükemmel ötesi bir sosyoloji hocası ve daha niceleri...

    1 ay sonunda birçok şey öğrendim. Bir çok aktivite yaptım ortam topluluklar, arkadaşlık her şey güzel.

    7-mmf için söylüyorum, YOK. orda okuyan her kişi de bu cevabı vericektir. teşekkürler.

    8- MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ HAKKINDA ( Dikkat çekmek için büyük yazdım...)
    öncelikle hayırlı olsun diyelim..şimdi eminim bir çok arkadaşın kafasında benzer sorular vardır...bu sorunları zaten belirtmiş arkadaşlar ben tekrar değinmek istemiyorum bu asılsız iddialara...şunu tüm içtenliğimle söylüyorum ki içiniz rahat olsun..çok güzel bir fakülte kazandınız..okulun öğrenci profili gayet düzgün..2 senedir bir olayla karşılaşmadım şahsen..( bizim lisede bile olay gördüm burda görmedim) öğretim elemanlarının kalitesi tartışılmaz..makine adına konuşuyorum ODTU den tabii ki geride ama o kadar da aman aman bi fark da yok piyasada çalışma açısından..gittiğim şirket gezilerinde olsun staj da olsun bunları bizzat gözlemledim..siz bunları asılsız iddiaları kafaya takmayın..geldiiinizde siz de göreceksiniz zaten..ve bu tarz yorumlar yapacaksınız yeni adaylar için..

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    GAZİ ÜNİVERSİTESİ TANITIM VİDEOSU

    ********************VİDEO İÇİN TIKLA!********************


    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    AKADEMİK BİRİMLER
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    *FAKÜLTELER

    *ENSTİTÜLER

    *YÜKSEKOKULLAR

    *MESLEK YÜKSEK OKULLARI

    *****************************************************************************************************
    FAKÜLTELER
    *****************************************************************************************************

    *Gazi Eğitim Fakültesi

    *Fen-Edebiyat Fakültesi

    *Diş Hekimliği Fakültesi

    *Eczacılık Fakültesi

    *Güzel Sanatlar Fakültesi

    *Hukuk Fakültesi

    *İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi

    *İletişim Fakültesi

    * Mesleki Eğitim Fakültesi

    *Mühendislik-Mimarlık Fakültesi

    *Tıp Fakültesi

    Bölümler Hakkında Daha Ayrıntılı Bilgi İçin: TIKLA!

    Gazi Üniversitesiyle İlgili Siteler:

    RESMİ SİTE: GAZİ ÜNİVERSİTESİ

    KÜTÜPHANE: KÜTÜPHANE

    TWITTER: Gazi Twitter

    SPOR KULUBU: GAZİ SPOR

    TEKNOPARK: TEKNOPARK

    Gazi Üniversitesi Felsefe Topluluğu: Gazi Üniversitesi Felsefe Topluluğu

    HARÇLAR: TIKLA!

    Gazi Hakkında Bilgi: TIKLA!

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    GRUBUMUZ: 1- http://www.facebook.com/group.php?gid=111556608430

    2- http://www.facebook.com/gaziuniversitesi?ref=search&sid=701512799.524483862..1

    Ortalama Hesaplamak için:https://uemyo.gazi.edu.tr/orthesapla/hesapla.php
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    GAZİLİLER: (yazın ekleyelim)

    1-aragornalican--- İstatistik
    2-Spyfox---- İşletme
    3-xenon92---- Elektirik Elektornik Müh.
    4-carillon613 ---- Tıp
    5-bycapslock ---- Makina öğretmenliği
    6-çakaLcık --- Makina Mühendisliği
    7-_oguzkaan_ ------- İnşaat MÜH.
    8-mamad ----- Felsefe
    9-Kivanc1Mac ---- İşletme
    10-oguz can---- İktisat
    11-marmara59---- İşletme Öğretmenliği
    12-EdaisY---- İngilizce Öğretmenliği
    13-bazenler ---- Tıp
    14-CiGi_27---- İşletme
    15-abuja1--- Endüstri Müh. (İÖ)
    16-:HAKAN:---- Eczacılık Fak.
    17-huseyin__58------ İngilizce Öğretmenliği(İÖ)
    18-abujun---- Bilgisayar ve öğretim tek. öğretmenliği
    19-ozgur-mr --- İşletme
    20-oGuxXx*------- Makine Müh.(İÖ)
    21-:::Banner::: ------ İstatistik (İÖ)
    22-thextasy ----- HUKUK
    23-harunoda--- İngilizce Öğretmenliği
    24-çerkes_kızı--- Endüstri MÜH.
    25-emptyleon---- Rus Dili VE Edebiyatı
    26-Birvar.Biryok ---- Otomotiv öğretmenliği
    27-chronicle----- Kalıpçılık Öğretmenliği
    28-jovenleon -------İngilizce Öğretmenliği
    29-OnlyShamaN ---- Ekonometri
    30-Slayerkutay-------- Kimya MÜH.
    31- selkratl----- Makine Müh.
    32-sedaacar -----Bilgisayar Öğretmenliği
    33-chaturanga_kaos ----Uluslararası İlişkiler
    34- o0ümermensch0o---- İstatistik
    35- memok--- Makine Muhendisligi
    36-M@rvelous--- Makine Müh. (İÖ)
    37-fernandinho ---- İşletme
    38-eylemmm ---- Tef Bilgisayar sistemleri öğretmenliği
    39- vlkyilmaz ---- Elektronik Öğretmenliği
    40-THR----- B.ö.t.e.
    41-karakaynak --- Kontrol ve Otomasyon
    42-altugaaa --- Bilişim Sistemleri veya Bilgisayar mühendisliği
    43-HyperXCrossfire ----- Şehir-Bölge Planlama
    44- UlTr_A_sLaN ---- İktisat
    45- kimiferhat Coğrafya
    46- M@U Felsefe Gazi Üniversitesi Felsefe Topluluğu
    47-fefatihfe Makine Müh.
    48- dextercan Hukuk Fakültesi
    49- cilingir.s Sınıf öğretmenLiği
    50-burakcan92 Elektrik Elektronik Mühendisliği
    51- okanbozkurts Teknoloji Fakültesi
    52- .CurLy! İktisat
    53- Peçito Kamu yönetimi ( i.ö )
    54- ALONSO_06 İktisat
    55- spongebob55 Tıp
    56- Being McCandless Makine Müh.
    57- kolarov03 halkla ilişkiler ve tanıtım
    58- GuNTiS İktisat
    59- bytarik06 Uluslararası İlişkiler
    60-TARIK0980 Makine Müh.
    61-meminasik Mimarlık
    62-esk_26_esk Kimya Müh.
    63-lenda Mimarlık
    64-beckham_fb23 Makina Müh. (iö)
    65- lilian_ Eczacılık
    66- SagoKasva Felsefe Grubu Öğretmenliği..
    67- kolo54 Eczacılık
    68- isocan4444 Hukuk Fak.
    69- ateşkes Makine Müh.
    70- resulsarac Mimarlık
    71- merwwe_43 Eczacılık
    72- büşş92 Mimarlık
    73-TheLabarna Tarih
    74-printems6167 Kimya
    75-uuharman Makine Mühendisliği
    76- rocky20034 İşletme
    77-kral_3345 Makine Müh.
    78-Loopd Almanca Öğretmenliği
    79-bruft_ Mimarlık
    80-avsar11 Beden Eğitimi
    81-2kol3bacak ingilizce öğretmenliği
    82-bl4ckbeard Diş hekimliği
    83- enginco06 Maliye
    84- CESAJANS GÜEF Grafik
    85- BoccAcio Makina Müh.
    86- GJesper Makina Müh.
    87- bagavir İktisat
    88- mr.d@y Kimya Müh.
    89- rappper92 E. Elektronik Müh.
    90- AnotherPlanet Makina Müh.
    91- isofb4126 E.Elektronik Müh.
    92- -Wonderkid- Hukuk
    93- ersin07 Endüstri Müh.
    94- crespo1992 Kamu Yönetimi
    95- hayatyolcusu Maliye
    96- siyahgözlübezelye Sınıf Öğretmenliği
    97- Emrah Serbes Kimya
    98- SemolicK Gastronomi ve Mutfak Sanatları
    99- IengineerI E. Elektronik Müh. (Teknik Eğitim)
    100- mehmetmert12 Bilgisayar Müh.
    101- savageness Tıp Fak.
    102- buket_1991 Endüstri Müh.
    103-Sheldorz Kimya Müh.
    104- punısher17 Uluslararası İlişkiler
    105- pank26 Kimya Müh.
    106- ' l2ammstein Turizm Reh.
    107- cevdet1 Maliye
    108- asigenc_bedri Matematik
    109- blackhawkmilan31 İnşaat Müh.
    110- HyperXCrossfire Endüstri Ürünleri Tas.
    111- onami Tıp
    112- metinoz Kamu Yönetimi
    113-Hypermestra Makine Müh.
    114- Krapex Kamu Yön.
    115- GökŞah Turizm İşletmeciliği
    116- hayvaniyet Endüstri Müh.
    117- King_Wolf İktisat
    118- PISCOPHOSH Otomotiv Müh.
    119- warrior861 Hukuk
    120- mp_860 İnşaat Müh.
    121- warrior861 Hukuk
    122- Rauf07 Turizm
    123- Emre654 Makine Mühendisliği
    124- f_davey Türk dili ve edebiyatı
    125- cpt_price42548 Makine Müh.
    126- d3sper4do Hukuk
    127- TekHedefZafer Radyo Televizyon
    128- ottorehagel Zihin engelliler öğretmenliği
    129- hasantezel Makine Müh.
    130- akrozox Tıp
    131- RoaR Maliye
    132- Fentora Rus Dili ve Edebiyatı
    133- careng Otomotiv Müh.
    134- Oz! İstatistik
    135- amet42 Makine Müh.
    136- gokhan99747 Kamu Yön.
    137- ahmetugur152 İnşaat Müh.
    138- Aydın Cizmeci Çalışma Ekonomisi
    139- emres159 iktisat
    140- sariduru Hukuk
    141- Dj_deff Hukuk
    142 hoze06 Spor Yöneticiliği
    143- Avorlair İktisat
    144- HTF06 İnşaat Müh. (Teknoloji)
    145- NurunAlaNur Otomotiv Mühendisliği
    146- matt.devec ÇEKO
    147- savio_4528 İktisat
    148- ibrahim_05 İktisat
    149- Pozitron~ İstatistik
    150- msqtho Tarih
    151- SerbestKasli İnşaat Mühendisliği
    152- BecomeDoctor Makine
    153- sampiyon bilo Elek. Elektronik Müh.
    154- delisia Halkla İlişkiler
    155- hangar18a Gazetecilik
    156- alikaratana Bilgisayar Müh.
    157- djshadow007 Makine Müh.
    158- aad95 Elek. Elektronik Müh.
    159- castraelectro Sanat Tarihi
    160- bilgiemail Elek. Elektonik Müh.
    161- hipponoes PDR
    162- Jr.Xbonw Tıp
    163- Brownyea İmalat
    164- SoEv Kamu Yönetimi
    165- Robben16 Makine Müh.
    166- Trual Uluslararası İliş.
    167- feydir İşletme
    168- BojanKrunic Tarih
    169- Ryuzaaki Maliye
    170- h_o_z_m_e_n Makine Müh.
    171- srock61 Bilgisayar Müh.
    172- musdem06 Elek. Elektronik Müh.
    173- -AnqeL İnşaat Müh.
    174- Xengineer Elek. Elektronik Müh.
    175- 2012Ds18 Şehir ve Bölge Plan.
    176- Bögüalp Hukuk
    177- mrsavas02 İnşaat Müh.
    178- mfatanur Tıp
    179- sycthe2112 Kimya Mühendisliği
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    GRUBUMUZUN İMZASI:

    1-
     ***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ.


    [center][image]https://store.donanimhaber.com/bf/52/9c/bf529c45b67f35a0d312ae23ba84cfd1.jpg[/image][/center] 
    [color=#0000FF][center][b][link=http://forum.donanimhaber.com/m_33673525/tm.htm]...Gazi Üniversitesi DH Topluluğu...[/link][/b][/center][/color]



    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    RESİMLERLE GAZİ ÜNİVERSİTESİ

    Merkez Kampüs Giriş Kapısı
     ***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ.


    Mühendislik Mimarlık Fakültesi
     ***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ.


    Fen Edebiyat Fakültesi
     ***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ.

     ***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ.


    Hukuk Fakültesi
     ***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ.


    İktisadi İdari Bilimler Fakültesi
     ***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ.


    Merkez Kampüs Halı Saha
     ***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ.


    Merkez Kampüsten Fotoğraflar
     ***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ.

     ***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ.

     ***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ.

     ***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ.

     ***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ.


    Gazi TIP- Hastanesi
     ***GAZİ ÜNİVERSİTESİ*** GAZİ'Yİ KAZANANLARI BEKLİYORUZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragornalican -- 24 Temmuz 2015; 11:08:18 >







  • az önceki konuya ne oldu

    benide ekle bari
  • harbi bi konu wardı zaten gazi için

    neyse beni de ekle bari elektrik elektronik mühendisliği
  • bunu ana konu yaptık mezunlardan flanda bilgi için bütün soruları kayıtları burdan tartışalım...
  • olur bana uyar.kimse yokmu laan gaziyi kazanan?
  • benide ekleyin tıptayım..
  • bu yıl donanımda pek gazici yok galiba..
  • gazi mmf deyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çakaLcık

    gazi mmf deyim

    bende mmf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çagan -- 12 Ağustos 2009; 13:41:19 >
  • bölümleride yazında ekleyelim..
  • Makine öğr.
  • makina mühendisliği
  • bende gazi mmf inşaat müh. ekle beni de
  • Gazi-Felsefe.

    Ben de Gaziliyim artık.
  • ekledim hepinizi gaziyle ilgili bilgisi olanlar paylaşsın bizimle..
  • Gazi istatistik 2. öğretimde okuyorum. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
  • ana kampüs hakkında yorum yapamam bir yada iki kez kayıt haricinde gitmişlğim var ama mmf hakkında söyleyeceğim şeyler var
    +kampüs denilen bölgemiz yok bir kere ben çimlerde yatar keyfime bakarım diyenler unutsunlar
    +mekan olarak bahçeli,tandoğan,kızılay yani anlıyacağınız ankaranın kalbine bayağı yakınız
    +forumlarda gazi üniversitesini bilmeden konuşan arkadaşlara inanmayın öyle kimse gelip sizi dövmez kantinde alparslan türkeş resmi asılı değil her üniversite de olan olaylar var şunu kabul edelim ne yazık ki (özellikle gazinin en gözde fakültesi eğitim) sırf bu tip ne idüğü belirsiz adamlar yüzünden bazı fakülteleri itibarını ve popülaritesini kaybetmiştir
    +gazi eğer diğer fakültelerine verdiği önemi mmf ye verse inanın Türkiye'nin başarılı mühendisleri içine gireriz bu arada gazinin adında teknik yok diye iyi bir mühendislik fakültesi olmadığını düşünenler o yargıyı kafalarından silsinler gayet labaratuvarlarımız düzgün ve olabildiğince düzenlidir.Eğer mühendis veya mimar veya herhangi bir mesleğe gönül verip ondan ilerlemek için çaba sarfeder ve kendinizi geliştirirseniz odtü'lünün itü'lünün de önüne geçeriniz
    son olarak arkadaşlar amacınız okulunuzda sağa-sola yada diğer ideolojik kökenli gruplara karışmaksa zaten belli bir yere kadar gidersiniz
    son olarak adam yazmış kampüste kız arkadaşımla öpüşemiyorum git başka yerde öp madem bu adamlar burada etkin o zaman dikkat et sonuçta sen oraya okumaya gelmişsin hatun götürmeye değil.tabi ki kız arkadaşınız olacak ama inanınn bana o tipler(o tipler dememin amacı ben onları ülkücü,vatansever olarak görmüyorum) size bulaşmaz rahat rahat okursunuz
    noT:bunu demeden bitiremeyeceğim beşiktaşlı arkadaşlar benle iletişime geçsin sorularızı olursa elimden geldiğince cevaplarım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: :::Banner:::

    Gazi istatistik 2. öğretimde okuyorum. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.

    İstatistik bölümü ve gazi üniversitesi hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Bide geçen yıl 91 binle kapatan istatitik 2. öğrenim bu yıl 131 binle adam almış ne iş???
  • İstatistik bölümü Fen Edebiyat Fakültesinde, Fen Edebiyat fakültesi de Gazi merkez kampüsün en sonunda çok güzel bir yerde :) Kampüs çok büyük ve güzel.
    İstatistik normal öğretimde hazırlık var ama atlamak çok kolay. Kesinlikle atlayın hazırlığı yoksa 1 yıl gölbaşına gidersiniz. 2. öğretimde hazırlık yok. Bence Fen Edebiyat fakültesinin en güzel bölümü istatistik.

    Matematik, Olasılık, İstatistik, Bilgisayar, Programlama, Ekonomi, Maliye ya da Hukuk, Deneysel Bilimler, Edebiyat, Tarih dersleri göreceksin 1. sınıfta.

    Biraz çalışırsan halledersin tüm dersleri. Çalışmazsan benim gibi sadece 2 dersten geçersin :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _oguzkaan_

    ana kampüs hakkında yorum yapamam bir yada iki kez kayıt haricinde gitmişlğim var ama mmf hakkında söyleyeceğim şeyler var
    +kampüs denilen bölgemiz yok bir kere ben çimlerde yatar keyfime bakarım diyenler unutsunlar
    +mekan olarak bahçeli,tandoğan,kızılay yani anlıyacağınız ankaranın kalbine bayağı yakınız
    +forumlarda gazi üniversitesini bilmeden konuşan arkadaşlara inanmayın öyle kimse gelip sizi dövmez kantinde alparslan türkeş resmi asılı değil her üniversite de olan olaylar var şunu kabul edelim ne yazık ki (özellikle gazinin en gözde fakültesi eğitim) sırf bu tip ne idüğü belirsiz adamlar yüzünden bazı fakülteleri itibarını ve popülaritesini kaybetmiştir
    +gazi eğer diğer fakültelerine verdiği önemi mmf ye verse inanın Türkiye'nin başarılı mühendisleri içine gireriz bu arada gazinin adında teknik yok diye iyi bir mühendislik fakültesi olmadığını düşünenler o yargıyı kafalarından silsinler gayet labaratuvarlarımız düzgün ve olabildiğince düzenlidir.Eğer mühendis veya mimar veya herhangi bir mesleğe gönül verip ondan ilerlemek için çaba sarfeder ve kendinizi geliştirirseniz odtü'lünün itü'lünün de önüne geçeriniz
    son olarak arkadaşlar amacınız okulunuzda sağa-sola yada diğer ideolojik kökenli gruplara karışmaksa zaten belli bir yere kadar gidersiniz
    son olarak adam yazmış kampüste kız arkadaşımla öpüşemiyorum git başka yerde öp madem bu adamlar burada etkin o zaman dikkat et sonuçta sen oraya okumaya gelmişsin hatun götürmeye değil.tabi ki kız arkadaşınız olacak ama inanınn bana o tipler(o tipler dememin amacı ben onları ülkücü,vatansever olarak görmüyorum) size bulaşmaz rahat rahat okursunuz
    noT:bunu demeden bitiremeyeceğim beşiktaşlı arkadaşlar benle iletişime geçsin sorularızı olursa elimden geldiğince cevaplarım

    eyw diğer arkadaşlardan da bekliyoruz..




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.