Şimdi Ara

Naruto (630. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.294
Cevap
30
Favori
548.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bleach ve Naruto'yu kıyaslayacak olursak hangisi daha iyi diye bunu belli alanlara yaymamız gerekir. Örneğin: Dram sahneleri konusunda Naruto çok daha başarılı ama savaşlarda Bleach açık ara Naruto'nun önünde. Spoiler butonunu kullanmadım çünkü spoiler sayılmaz bunlar.
  • Unfortunately Naruto Shippuden 335 has been postponed to next week by Japan TV.

yeni bölüm haftaya
  • SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    Önce Bleach'e bir şans daha ver diyeyim. Onda her şey pat diye olur zaten, ama aksiyon kısmı çok keyiflidir, izletir kendini.

Mangada şuan görülmesi gereken dövüş sayısı 2 kaldı sanırım. Bunlardan sonra talk no jutsu dışında bir şey kalmıyor. Yakın ama o kadar da değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Konuyu baltalayacağım ama kusuruma bakmayın.Hocam 2004 yapımı bir anime farkındaysanız.Başlarken ilk bölümlerin çizimleri veya konusu kötü gelebilir(ki bana hiç de öyle gelmedi)Sonuçta 10 yıl öncesinde yapılmış bir anime ancak her animeye başlarken olması gerektiği gibi önyargıları bir kenara bırakmanız gerekiyor.Zaten ilerledikçe nasıl izlediğinizi anlamazsınız.Anladığım kadarıyla Narutoyu izliyorsunuz ancak Narutonun ilk bölümlerine de Bleach'den iyi diyemeyiz yani

hocam bunun eskilikle ilgisi olduğunu sanmıyorum hellsingde eski fakat çizimleri çok hoş.her neyse 1. bölümünü izledim bir 10 bölüm daha izler öyle karar veririm bleache
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Konuyu baltalayacağım ama kusuruma bakmayın.Hocam 2004 yapımı bir anime farkındaysanız.Başlarken ilk bölümlerin çizimleri veya konusu kötü gelebilir(ki bana hiç de öyle gelmedi)Sonuçta 10 yıl öncesinde yapılmış bir anime ancak her animeye başlarken olması gerektiği gibi önyargıları bir kenara bırakmanız gerekiyor.Zaten ilerledikçe nasıl izlediğinizi anlamazsınız.Anladığım kadarıyla Narutoyu izliyorsunuz ancak Narutonun ilk bölümlerine de Bleach'den iyi diyemeyiz yani

hocam bunun eskilikle ilgisi olduğunu sanmıyorum hellsingde eski fakat çizimleri çok hoş.her neyse 1. bölümünü izledim bir 10 bölüm daha izler öyle karar veririm bleache

Ilk 60 bölümü izle derim
    Cunku bleachin ilk 10 bolumu naruto gibi degil tamamen apayri bir şey
    Ilk 10 bolumu izleyip begenmezsen belki de o ilk 10 bolumle cok alakasi olmayan koca seriye yazık edeceksin haberin ola

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta yeni bölüm yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darui

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Ilk 60 bölümü izle derim
    Cunku bleachin ilk 10 bolumu naruto gibi degil tamamen apayri bir şey
    Ilk 10 bolumu izleyip begenmezsen belki de o ilk 10 bolumle cok alakasi olmayan koca seriye yazık edeceksin haberin ola

Bleachte ilk 12-13 bölümü izleyip bırakmıştım. Tam da yerinde bırakmışım 1-2 bölüm sonra Byakuya görünecekti. Aylar sonra tekrar başladım Byakuya'nın karizmatikliğini gördükten sonra devamı da geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

Bu hafta yeni bölüm yok mu?

Bu hafta yok malesef.Ayın 24'ünde çıkacak yeni bölüm.

@SellYourSoul,Darui bana söylenecek bir şey bırakmamış.Gerisi sana bağlı başlarsın veya başlamazsın Bak @Grimmjow Jaggerjack doğru yolu bulmuş
  • Japonlar da mı kurban bayramında!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDcdy -- 17 Ekim 2013; 20:45:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

Japonlar da mı kurban bayramında!

kishi ile kakashi voice actor deveye girmişler diye duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!

quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

Japonlar da mı kurban bayramında!

kishi ile kakashi voice actor deveye girmişler diye duydum.

• Hikaye Ekim’de de devam ediyor.

Naruto Shippuuden‘in Ekim ayı programı açıklandı. Doldurma bölüm (filler) olmadan devam edecek anime serisinde 17 Ekim’de yeni bölüm yayınlanmayacak.

Spoiler: Manganın 577 – 584. bölümlerini kapsayacağı tahmin edilen Ekim ayında Sasuke ve Itachi kardeşler bir araya gelip Kabuto ile karşılaşacak. Bu kısım özellikle animede Ekim ayına ayarlanmış; çünkü 22 Ekim’de konsollara çıkacak olan Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst de bu içerikle beraber geliyor.

Ayrıca animenin 333. bölümüyle birlikte yeni açılış (Nogizaka46) ve kapanış (Akihisa Kondo) gelecek.

Ekim Ayı Bölüm Listesi

3 Ekim: Naruto Shippuden 333 – Edo Tensei’s Risk

10 Ekim: Naruto Shippuden Episode 334 – Sibling Tag Team

17 Ekim: Bölüm yok

24 Ekim: Naruto Shippuden 335 – Everyone’s Leaf

31 Ekim: Naruto Shippuden 336 – Kabuto Yakushi

Bölüm isimlerinde Viz Media tarafından bazı değişiklikler yapılabilir. Sizce doldurma bölümler ne zaman başlar?

http://www.animefantastica.com/naruto-shippuuden-ekim-programi
  • 337 de filler değil
  • Buralar hep sessiz alt tarafı 1 hafta oynamadı 3 hafta oynamasa konu kapanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYSMX

Buralar hep sessiz alt tarafı 1 hafta oynamadı 3 hafta oynamasa konu kapanacak

naruto eskiden çok daha iyiydi

• Rock Lee (ロック・リー Rokku Rī?), Naruto isimli anime ve manga dizisindeki kurgusal bir karakterdir. Diğer ninjaların aksine hiçbir ninja gücü olmayan Rock Lee, azimli, çalışkan ve hırslıdır. Çok hızlı olması, kalın kaşları ve yuvarlak gözleri ile dikkat çeken Lee, kendi grubundaki çok zeki ve güçlü olan Neji'yi yenmek istemektedir. Daha küçükken arkadaşları Lee'nin kaşları ve hiçbir gücü olmaması ile dalga geçmişlerdir. Bunu gururuna yediremeyen Lee, bir ninja olmak için çok çalışmıştır. Onun bu azimini gören onların takımının Lee gibi kalın kaşlı Jounin öğretmeni (Jap: sensei) Gai-sensei, Lee'ye sen bana çok benziyorsun demiştir. Bunun üstüne Lee kaşlardan mı diye sormuştur. Ama Gai-sensei onun azimini ve hırsını çok iyi bulduğunu söylemiş ve onun saçlarını kendisi gibi kestirip,kendisi gibi elbiseler giydirmiştir. Lee'nin güçleri olmasada harika bir ninjadır, Sasuke'yi yenmiş ve Gaara'yla dövüşlerinde onu yenmek üzere iken yenilmiştir. İlk çıktığı bölümde Sakura'dan çok hoşlandığını belirtmiş ama Sakura'dan karşılık alamamıştır. Çok kibardır ona kötü davrananlara karşı bile saygılıdır. Gaara ile yaptığı dövüş sonrası çok ağır bir şekilde yaralanmıştır ama sonra iyileşmiştir. Bir bölümde Gai-sensei bir içki olan sakeyi bardağın içinde küçük bir damla koyulduktan sonra sonuna kadar su ile doldurur ve Lee bir yudum aldıktan sonra sarhoş olur ve etrafı dağıtır. Sonra bir dövüşte bütün bir sake şişesini içmiştir ve sonra ayakta duramamasına rağmen çok iyi dövüşmüştür tam yenilmek üzere iken Gaara onu kurtarmıştır .Rock Lee'nin tek amacı herkesin onu sadece taijutsu kullanabilmesine rağmen ninja olarak kabul etmesini sağlamaktır.Rock Lee özellikle çalışma azmi bakımında neredeyse diğer bütün akranlarından ayrıdır.Onun çalışma tekniği "Bir çalışma hatası başka bir çalışmayı doğurur" şeklindedir.Antremanda hedefi tuttaramazsa bile kendine verdiği ceza yine bir antremandır(bu ceza şöyledir kendi kendine 1000 şınav çekeceğim çekemezsem 1000 mekik çekeceğim 1000 mekik çekemezsem 2000 tekme atacağım hayır 3000 tekme atacağım).Eğer naruto'daki karakterleri nitelik olarak belli bir sınıfa tabii tutarsak Rock Lee "çalışma ve azim" dir.Rock Lee,bu çalışmasının ürünlerini Gaara ile olan dövüşünde almıştır.Küçük yaşına rağmen vücudundaki çakra kanallarının 5 tanesini açabilmektedir."Ura Renge" yi yapabilmek için 3 çakra kapısı açmak yeterli iken Rock Lee bunu 5 kapı ile yapmıştır.Lee ilk kez ninjutsusunu tentenin yanında kullanmıştır Ura Renge bir primary lotus'tur yani ikinci Nilüferdir.Rock Lee'nin dediği gibi,"Konoha'da Nilüferler iki kez açar." diyerek insanların 2.şanslarında ellerinden geleni imkansızlıklara karşı daha uyumlu ve başarılı olabileceklerini anlatır. Lee ustasına sadık duygusaldır, insanları anlamamış gibi saf görünüp ayrıca izleyicinin ve arkadaşlarınında sempatisinide kazanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

quote:

ne oldu
  • Bölüm çıktı ingilizce altyazılı yumulun.
  • İğrençti hiç beğenmedim. Bildiğin doldurma bölümdü yani.
  • 
Sayfa: önceki 628629630631632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.