Şimdi Ara

Naruto (627. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Rock.Lee

quote:

Orijinalden alıntı: Darui

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elevator

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Mangayı okuduğum halde Tobi'den önce gözüken kişinin kim olduğunu ben çıkartamadım. İlk başta Yagura sandım ama onun gözleri farklı renkti, bilen biri yazsın ben de merak ettim.

Açılışta birkaç tane spoiler var ama bunun iki tanesini zaten 333'de gösterdiler. Biri Itachi-Sasuke vs Kabuto diğeri de Tsunade'nin Kinjutsu tekniği. Bunların dışında Juubi'nin bir formunu gösterdiler, bir de hatırı sayılır bir spoiler var ama onun mangayı okumadan anlaşılması zor.

O resimdeki Yashamaru olabilir mi Çok uzak bir tahmin gibi ama aklıma o geldi nedense

yashamaru değil o. burada söylersem spoiler olur ama şöyle diyim, 583. chapter'ı açarsanız direk anlarsınız. animeciler için spoiler olmaz bu.

O hiç aklıma gelmemişti teşekkürler.

@Darui Ne dediğinizi anlamadım

Tobiden once gozuken kişi ilk 6 saniyede yerde uzanan kisiyi demiyonuz mu
    Bir de dunya kadar ayrinti var manga okuyanlar icin daha manga 610 lara gelene kadar yeni opening yok ama olmasi gereken biri yok o neden yok anlamadim

Evet ondan bahsediyoruz ancak sizin dediğiniz ile bağlantıyı kuramadım
    Aynı kişiden bahsediyoruz değil mi
     Naruto

Yav yok bu tobiden once gozuken degil ki arkadaş
    Afedersin hocam ama bunu yazmak zorundayim kotu niyetli degil
    Nerenizle izliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Those who stand at the top determine what's wrong and what's right!
    This very place is neutral ground!!!
    Justice will prevail, you say!? But of course it will!!
    Whoever wins this war...becomes justice!
  •  Naruto
    Bir ezik bile çok sıkı çalışmayla bir dahiyi yenebilir
  • quote:

Diğerini zaten herkes biliyordur. Rin 10 kere falan gösterildi animedeHatırlayamadığımız kişi Rin'den bir önceki kişi. Onu da sağolsun Elevator söyledi (Ya da ben 2 saattir yanlış anlıyorum )

Da tobiden onceki kişi tobiden onceki kisidir. Gozlukle çıkan kisi degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Darui

quote:

Diğerini zaten herkes biliyordur. Rin 10 kere falan gösterildi animedeHatırlayamadığımız kişi Rin'den bir önceki kişi. Onu da sağolsun Elevator söyledi (Ya da ben 2 saattir yanlış anlıyorum )

Da tobiden onceki kişi tobiden onceki kisidir. Gozlukle çıkan kisi degil

Neyse sonunda anlaştık ya sıkıntı kalmadı
  • İlk serideki tat bencede kalmadı olay çok dağıldı bir de kuyruklu canavarlar eskiden karşı konulamayan canavarlar olarak lanse edilirdi şimdi önüne gelen şinobi kuyrukluları aşmış süper über şinobiler oluyo çok ezdiler bijuları chunin sıvaları bölümleri ilerisi fillera kadar ne kadar şahaneydi 2. seride pain dövüşünden sonra pek bir şey görmedik.
    Bu arada rin herkes hatırlamaya bilir ben hatırlamadım şahsen sen söyleyince aklıma geldi gün geliyo geçen haftaki bölümde ne olmuştu yav diyorum ben :D fillerın yan etkisi herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabhaz -- 4 Ekim 2013; 21:29:20 >
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabhaz

İlk serideki tat bencede kalmadı olay çok dağıldı bir de kuyruklu canavarlar eskiden karşı konulamayan canavarlar olarak lanse edilirdi şimdi önüne gelen şinobi kuyrukluları aşmış süper über şinobiler oluyo çok ezdiler bijuları chunin sıvaları bölümleri ilerisi fillera kadar ne kadar şahaneydi 2. seride pain dövüşünden sonra pek bir şey görmedik.
    Bu arada rin herkes hatırlamaya bilir ben hatırlamadım şahsen sen söyleyince aklıma geldi gün geliyo geçen haftaki bölümde ne olmuştu yav diyorum ben :D fillerın yan etkisi herhalde

başta güçlü görünenin ileride güçlü görünmesi her dragon ball tarzı uzun soluklu shounen'de olan ve doğal bi olay. çünkü gittikçe güçlü rakipler çıkar. şu an sahadakiler ninja tarihinin en güçlüleri. bijuu'lar bile az kalıyor. yoksa bijuu'ların gücü mü değişti? hayır.

part 1'deki tadın olmaması kesinlikle animatör kaynaklı. öyle rezillikler var ki anlatılamaz. hani filler rekorları kırdın, bari animasyonu çizimi atmosferi montajı düzgün yap. hepsi mi ofsayt olur? bunların olması gerektiği gibi olan en son bi yondaime vs tobi (248-249. bölümler) ve tobi vs konan'dı (252. bölüm falandı sanırım), onda da eski tadı verdi. bi de seriyle tanıştığında evreni tanımanın verdiği haz da var o ayrı.

bu 4. ninja dünya savaşı arc'ı kesinlikle ileride baştan çekilmeli. bunu bilir bunu söylerim.
  • goku deme orda ayar dibine kadar kaçıyo

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • Ignite kullanıcısına yanıt
    bunu yazmaya girmiştim. adamlar doymadı spoiler dayamaya insanlara

1 değil 2 değil 5 farklı spoiler yerleştirmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravidius -- 5 Ekim 2013; 1:03:20 >
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byakuya Kuchiki

bunu yazmaya girmiştim. adamlar doymadı spoiler dayamaya insanlara

1 değil 2 değil 5 farklı spoiler yerleştirmişler

Manga okuyana spoiler cok ilk 6 sn de 5 spoiler bulurum bence

• Beyler Rikudou Sennin, Narutonun dedesi falan mı çıkacak ya da soydaşı diyeyim. Jubiler kendi aralarında ihtiyarala alakalı bişeyler geveliyolar narutoyla bağdaşan ama tam açık konuşmadılarda...(Manga okumuyorum belki orda söylenmiştir.)
    Ryzen 9 5900X || Scythe Fuma 2 || Asus TUF Gaming X570-PLUS || G.Skill RipjawsV 2x16GB 3200MHz DDR4 || XFX AMD Radeon RX 6800 XT 16GB GDDR6 256Bit || 2 TB PNY CS3040 SSD || 1 TB WD Blue SN550 NVMe SSD || 2 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || 1 TB Seagate Barracuda 7200 RPM || FSP Aurum PT 1200W || ASUS TUF VG27AQ 165Hz || CORSAIR Graphite 230T || Logitech G413 Carbon || SteelSeries Rival 600 || SteelSeries Arctis 7 || Oculus Quest 2 || Playstation 5 || Xbox Series X
  • bölüm 333

son iki bölümde itachi var, onu izlemek ne olursa olsun çok hoş.
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Yeni bölüm hakkında haber bilgi yokmu arkadaşlar?

• Güzel bir bölümdü. 1-2 bölüme jutsuyu durdururlar.
  • Bölüm güzeldi, artık filler koymuyorlar aralara nedense, biraz yavaş ilerletmekle yetiniyorlar. Böyle giderlerse iyi, bundan sonra fillerlık bir şeyi kalmadı artık bitime denk gelirler mangayla. Önümüzdeki 2 bölüm filan bu havada gider, her ne değiştirdilerse işe yaradı animede.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Sasukenin Mangekyou 12. açılışa daha yakın olmuş sanki.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.