Şimdi Ara

Naruto (616. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Vay arkadaş ya 329.bölümü defarlarca izledim bıkmıyorum bi türlü özellikle Kakashi'nin Sensei dediği sahneden itibaren yemin ediyorum çalan müzikle beraber yerimde duramıyorum ya bu senenin en güzel bölümü bu heralde
    12 Monkeys - Alcatraz - Almost Human - Arrow - Banshee - Battlestar Galactica - Breaking Bad - Buffy the Vampire Slayer - Chuck - Colony - Constantine - Continuum - Da Vinci's Demons - Dark - Dexter - Forever - Fringe - Game of Thrones - Gotham - Heroes - Justified - Lost - Merlin - Misfits - Mr. Robot - Messiah - Person of Interest - Prison Break - Revolution - See - Shameless - Sherlock - Smallville - Sons of Anarchy - Spartacus - Stargate Atlantis - Stargate SG1 - Stranger Things - Supernatural - Terra Nova - The 100 - The Expanse - The Flash - The Gift - The Last Ship - The Protector - The Walking Dead - The X Files - Touch - Vikings - Westworld
    Avatar The Last Airbender - Death Note - Naruto - Ultimate Spider-Man
  • Bu zamana kadar izlediğim en iyi bölümdü diyebilirim hele o müzik yok mu çok fena gaza getirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN : SucukEkmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real woods

Çok uzun ben başlamayı düşünüyorum değer mi?_

hiç sormamışsın farz ediyorum. naruto izlemek kadar güzel bişey yok fakat ne kadar geç başlarsan o kadar iyi. çünkü filler'ları boldur ve zirve bölümler henüz animeye ulaşmadı.

Orijinalden alıntı: SiradanDusunceler

One piece de güncele gelince izleyeyim dediydim ama 13 bölüm zor izledim. Alışana kadar epey yavaş ilerleyeceğiz galiba.

Hxh daha hızlı sardı buna göre mesela.
    Bleach ile Naruto arasındayım ya bakalım.

Naruto da bleach de izleyin derim kesinlikle

Naruto

• quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Buraya da koymamın sakıncası yok artık

Naruto

Seni madara edecek anime de az kaldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Crimson Fury

quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Buraya da koymamın sakıncası yok artık

Naruto

Seni madara edecek anime de az kaldı

Naruto

Saz arkadaşlarının yanına postalanacaksın sazlı madara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rietveld

Bu Rikudou'nun mirası olayını anlayamadım arkadaşlar.O söylenenler bu çocuk içindi falan diyorlar.Naruto ihtiyarın bahsettiği kişi diyorlar.Naruto'nun gerçekleştirmesi gereken birşey var.Nedir acaba bu ?

Sizi ayırıyorum falan diyor sanırım Naruto'dan onları tekrar biraraya getirek kişi olarak bahsediyor.

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Sasuke'nin Rinnegan açmasını bekliyorum. O şekilde Naruto'ya denk olabilir. Yoksa güç farkı gittikçe açılacak.

Lütfen bu gerçekleşmesin. Uchihayı küçümsememek lazım Narutoya karizma verdilermi hemen hemen eşitlenirler işte.

• 271 ------- "Road to Ninja" movie promotion

Bu bölümler filler galiba, izlenesi bölümler mi arkadaşlar bunlar yoksa geçeceğim hemen.

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Sasuke'nin Rinnegan açmasını bekliyorum. O şekilde Naruto'ya denk olabilir. Yoksa güç farkı gittikçe açılacak.

Açıkçası ilk başta ben de senin gibi düşünmüştüm ama buna pekte gerek olmayabilir aslında. Biraz düşünürsek EMS'nin zaten Rinnegan'a eş güçte olduğu söylenmişti animede. Sasuke'nin EMS'yi artık aktif ettiğini biliyoruz. EMS'yi aktif edecek diye koca bir yıl boyunca Sasuke'yi göstermediklerinden dolayı ben çok güçlü yeni Uchiha teknikleri bekliyorum açıkçası. Ayrıca Kurama daha en başında Uchiha için "benimkinden bile daha lanetli çakra" lafını kullanmıştı ki Kurama'nın gücünü geçen bölüm gördük. Zaten Uchiha'nın gücü ortada. Bu koca 3. ninja savaşı bile Kabuto'yu saymazsak Uchiha'dan geldiği bilinen 2 kişiye karşı yapılıyor. O yüzden, en azından şimdilik Rinnegan beklemiyorum ben.
  • Son bölüm hariç ondan önceki üç bölüm direkt önceki bölümlerin tekrarı olmuş. İçinde bir gram hikaye yok. Ve bunlar ''filler'' olmayan bölümler bir de. Madem böyle devam edilecek niye her 15 bölümde bir saçma sapan filler araları veriliyor anlamış değilim.

Allahtan son bölüm iyiydi güzel yerleri saçma flashbackler ile kesmemişler.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • Yarın için pek ümütli değilim bakalım nasıl bir bölüm olacak
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.