Şimdi Ara

Naruto (308. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    önceden horriblesubs'dan indiriyordum, sanırım kapanmış siteleri... açılmıyor bende
  • @lasts0ul

Evet vikipediyi isteyen istediği zaman değiştirebiliyor tabii ama kafalarına göre de yazmıyorlar elbet genelde sağlam kaynaklardan aldıkları bilgileri yazıyorlar yani arada yanlışlıklar oluyor diye tüm siteyi kötüleyemeyiz koca ansiklopedi sonuçta vikipedi de olmasa hangi siteyi kullanacağız? Yayın tarihleri açıklanmıştı zaten örneğin şöyle bir kaynak da gösterebilirim.

http://www.saiyanisland.com/2011/12/naruto-shippuden-january-schedule/

• alıntıdır
  • Fillerlar bitti mi beyler
  • Naruto'nun şu an 129. bölümünü izliyorum ve her ne kadar iyi niyetlerine inanmak istesem de şu çevirileri yapan (yani aslında yapamayan) arkadaşlar yüzünden iyice sinir hastası oldum. Yapamıyorsan kasma arkadaşım, belki zamanında başkası çevirecekti ama sen çevirince vazgeçti adam. Şuan izlediğim bölümden bir nane anlamadım, Sasuke'yle İtachi konuşuyor ama çok alakasız şeylerden bahsediyorlar gibi görünüyor. Gerçi aynı animenin daha önceki bölümlerinde google translate'den direk kopyala/yapıştır yapanları gördükten sonra bu arkadaşa da pek bir şey demek istemiyorum.
    Neyse netten araştırdığıma göre 135'ten sonra filler bölümler girip 220'de bitiyormuş. Ben de 135'ten direk 220'ye atlayacağım zaten yani bu seri böyle altyazılarla bitecek ama inşallah shuppiden midir nedir onun altyazıları bir şeye benziyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jas0n_b0urn3

Naruto'nun şu an 129. bölümünü izliyorum ve her ne kadar iyi niyetlerine inanmak istesem de şu çevirileri yapan (yani aslında yapamayan) arkadaşlar yüzünden iyice sinir hastası oldum. Yapamıyorsan kasma arkadaşım, belki zamanında başkası çevirecekti ama sen çevirince vazgeçti adam. Şuan izlediğim bölümden bir nane anlamadım, Sasuke'yle İtachi konuşuyor ama çok alakasız şeylerden bahsediyorlar gibi görünüyor. Gerçi aynı animenin daha önceki bölümlerinde google translate'den direk kopyala/yapıştır yapanları gördükten sonra bu arkadaşa da pek bir şey demek istemiyorum.
    Neyse netten araştırdığıma göre 135'ten sonra filler bölümler girip 220'de bitiyormuş. Ben de 135'ten direk 220'ye atlayacağım zaten yani bu seri böyle altyazılarla bitecek ama inşallah shuppiden midir nedir onun altyazıları bir şeye benziyordur.

Anime tarıhının en ıyı dovusu shup. de

spoılerı kaldırdım acarsın falan aman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73EC99CC3 -- 26 Aralık 2011; 22:21:36 >
  • @Saitou Hajime

Adama direk spoiler vermişsin yahu, okumadan sil bence o spoilerın içindekini, yoksa Shippuden'i izlemesine gerek kalmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 26 Aralık 2011; 21:48:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

@Saitou Hajime

Adama direk spoiler vermişsin yahu, okumadan sil bence o spoilerın içindekini, yoksa Shippuden'i izlemesine gerek kalmayacak.

Kocaman buton var hocam spoıler dıye acmaz heralde ama kaldıralım bız.
  • Şeytan dürttü açtım spoiler'ı ama çok da önemli değil. Yani naruto ile ilgili kısımda yazılan vatandaşı çıkaramadım shippuden'de çıkacak herhalde, sasuke ile ilgili kısım da zaten beklediğim bir şey.

EDİT: Arkadaşlar nette 136-219 arası filler yazdığı için 135'ten sonra direk 220'ye atladım ama çok alakasız bir yerden başladı yani filler olan bölümün devamı gibi duruyor. Ne yapayım, 220 son bölüm olduğu için direk shippuden'e mi geçeyim yoksa bu bölümü de izleyim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jas0n_b0urn3 -- 26 Aralık 2011; 23:47:54 >
  • 135 ten shippuudene geç direk.
  • quote:

Şeytan dürttü açtım spoiler'ı ama çok da önemli değil. Yani naruto ile ilgili kısımda yazılan vatandaşı çıkaramadım shippuden'de çıkacak herhalde, sasuke ile ilgili kısım da zaten beklediğim bir şey.

EDİT: Arkadaşlar nette 136-219 arası filler yazdığı için 135'ten sonra direk 220'ye atladım ama çok alakasız bir yerden başladı yani filler olan bölümün devamı gibi duruyor. Ne yapayım, 220 son bölüm olduğu için direk shippuden'e mi geçeyim yoksa bu bölümü de izleyim mi?

220de naruto köyden ayrılıyor bir orası filler değil izle onu sonra shippudene geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

quote:

Şeytan dürttü açtım spoiler'ı ama çok da önemli değil. Yani naruto ile ilgili kısımda yazılan vatandaşı çıkaramadım shippuden'de çıkacak herhalde, sasuke ile ilgili kısım da zaten beklediğim bir şey.

220de naruto köyden ayrılıyor bir orası filler değil izle onu sonra shippudene geç

Artık gerek kalmamış izlemesine. Filler olmayan tek kısmı da söylemişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

quote:

quote:

Artık gerek kalmamış izlemesine. Filler olmayan tek kısmı da söylemişsin

1 dakikalık bölüm heycanı kaçacak değil ya hem daha shippudene gelmeden buraya girme cesaretini göstermişse spoiler yemeye hazır demektir
  • Beyler zıppo tasarımı yaptım begenırsenız sıparıs verıcem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Beyler zıppo tasarımı yaptım begenırsenız sıparıs verıcem.

tavsiye etmem zipponun üstüne gitmemiş
  • quote:

quote:

bunu png yapıcam tabi beyazlık olmıyacak
  • quote:

quote:

quote:

bunu png yapıcam tabi beyazlık olmıyacak

yinede benim hoşuma gitmedi onun yerine tam bi resim yapsan belki daha iyi olur
  • Gazın çıktığı yere katon yapıyor olsaydı aslında fena olmazdı, ama bu şekilde pek yakışmamış.
  • quote:

Gazın çıktığı yere katon yapıyor olsaydı aslında fena olmazdı, ama bu şekilde pek yakışmamış.

bence çok yaratıcı bi fikir
  • quote:

Gazın çıktığı yere katon yapıyor olsaydı aslında fena olmazdı, ama bu şekilde pek yakışmamış.

benım aklıma nıye gelmedı bu yarın ılk ısım hazırlamak.
  • 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.