Şimdi Ara

Naruto (614. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • En iyi naruto bölümlerinden birini izledik.Daha iyi bölümlerde göreceğiz.Sonda sasgay göründü hadi gözünüz aydın sasgayciler.

• Bu Rikudou'nun mirası olayını anlayamadım arkadaşlar.O söylenenler bu çocuk içindi falan diyorlar.Naruto ihtiyarın bahsettiği kişi diyorlar.Naruto'nun gerçekleştirmesi gereken birşey var.Nedir acaba bu ?

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Bu Rikudou'nun mirası olayını anlayamadım arkadaşlar.O söylenenler bu çocuk içindi falan diyorlar.Naruto ihtiyarın bahsettiği kişi diyorlar.Naruto'nun gerçekleştirmesi gereken birşey var.Nedir acaba bu ?

Bölümü izlemedim de, ninja dünyasına barışı getirmesinden bahsediyorlardır sanırım. Naruto'nun amacı bu şu an.

Orijinalden alıntı: Elevator

manga ayrı yardırıyor, anime ayrı yardırıyor. shippuuden'in belki de en iyi 3 bölümünden biriydi.

bu bölümde çalan müziği merak edenler varsa buraya tık

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • Harika bölümdü

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • Son 3 bölümü izlemedim. Filler filan değil dimi? Direk dalayım mı?

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Son 3 bölümü izlemedim. Filler filan değil dimi? Direk dalayım mı?

İlk 2sinin %90ı flashback. Son bölüm en iyi naruto bölümlerinden biri dal gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Son 3 bölümü izlemedim. Filler filan değil dimi? Direk dalayım mı?

İlk 2sinin %90ı flashback. Son bölüm en iyi naruto bölümlerinden biri dal gitsin

Tamamdır. Teşekkür ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73EC99CC3 -- 6 Eylül 2013; 19:19:20 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    12 Monkeys - Alcatraz - Almost Human - Arrow - Banshee - Battlestar Galactica - Breaking Bad - Buffy the Vampire Slayer - Chuck - Colony - Constantine - Continuum - Da Vinci's Demons - Dark - Dexter - Forever - Fringe - Game of Thrones - Gotham - Heroes - Justified - Lost - Merlin - Misfits - Mr. Robot - Messiah - Person of Interest - Prison Break - Revolution - See - Shameless - Sherlock - Smallville - Sons of Anarchy - Spartacus - Stargate Atlantis - Stargate SG1 - Stranger Things - Supernatural - Terra Nova - The 100 - The Expanse - The Flash - The Gift - The Last Ship - The Protector - The Walking Dead - The X Files - Touch - Vikings - Westworld
    Avatar The Last Airbender - Death Note - Naruto - Ultimate Spider-Man
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-73EC99CC3

329 da calan ost u koymustum ama spoıler ıceren bı resıme sahıp dıye kaldırdım.
    Tamamdir kaldirdim paylasimini

Videodaki resim spoiler iceriyo yanliz guncel mangadan alintilanmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegon Targaryen -- 6 Eylül 2013; 19:26:50 >
    12 Monkeys - Alcatraz - Almost Human - Arrow - Banshee - Battlestar Galactica - Breaking Bad - Buffy the Vampire Slayer - Chuck - Colony - Constantine - Continuum - Da Vinci's Demons - Dark - Dexter - Forever - Fringe - Game of Thrones - Gotham - Heroes - Justified - Lost - Merlin - Misfits - Mr. Robot - Messiah - Person of Interest - Prison Break - Revolution - See - Shameless - Sherlock - Smallville - Sons of Anarchy - Spartacus - Stargate Atlantis - Stargate SG1 - Stranger Things - Supernatural - Terra Nova - The 100 - The Expanse - The Flash - The Gift - The Last Ship - The Protector - The Walking Dead - The X Files - Touch - Vikings - Westworld
    Avatar The Last Airbender - Death Note - Naruto - Ultimate Spider-Man
  • Bence hiç kurcalama mangaya bakmıyorsan için içini yer gidip bakarsın sonra :D

bılgım yok

mangada benım geldıgım yer 330 da yayınlanacak yer oradan otesını bılmıyorum ost u paylastım spoılerı sız verdınız ben de yenı ogrendım arkadastan memnunda degılım

Orijinalden alıntı: human21

Bence hiç kurcalama mangaya bakmıyorsan için içini yer gidip bakarsın sonra :D

Yok önemli değil hocam sadece şaşırdım.Zaten mangayı takip etmesem de ileride olacak şeylerin çoğunu biliyorum @Uchiha Madara sağ olsun. Hocam araya filler falan girmezse şu an mangada güncel olan bölümleri kaç aydan görürüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 6 Eylül 2013; 19:09:07 >

neyse ben kaldırdım alıntılıyan da kaldırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73EC99CC3 -- 6 Eylül 2013; 19:20:42 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.