Şimdi Ara

Naruto (485. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

quote:

beyler unuttunuzmu hanzo ıle dovusmustu yapmayın

Aynen dağıtıyordu ortalığı

guzel bolumdu

unutanlar ıcın

Bu hangi bölüm ya yemin ediyorum 1 saniyesini bile anımsamadım. Nasıl izliyorsam artık

Edit: 173 müş tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urusai -- 27 Ağustos 2012; 1:52:42 >
  • quote:

onu bırak nagatonunkı daha buyuk gorunuyordu yani kesınlıkle ole ıdı

Bölüm çiziminden farklılıklar kaynaklanabilir.Çizimler sürekli değişiyor anime ilerledikçe Nagato'nun çağırdığı bölümde çizimler daha güzel ayrıca.Sonuçta tek bir gedo mezo var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 27 Ağustos 2012; 1:49:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaCoN

Bu video OVA'mı ?

OVA degil. televizyonda yayınlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

adama naruto ölüyor dedik diye 15 gün spoiler cezası yemişiz. Açıklamaya çalıştıkça olayı saçma boyutlara sarıyor iş. Anime/Manga bölümüne en azından animeler hakkında ufak fikri olan kişilerin bakması lazım.
    Ayrıca o naruto öldü diyince direk şikayet eden, ardından gerçeği anlamasına rağmen şikayeti geri almayan arkadaşa da ayrı sevgiler

15 gün anime/manga bölümü uzaklaştırması mı?Yoksa forum uzaklaştırması mı?Geçmiş olsun bu arada.

bölüm uzaklaştırması. Sağolasın
    Adamlara ne kadar dil döktüm yok bu spoiler değil naruto aslında ölmüyor diye. Sanki narutonun sonu bunlara maille yollanmış hala spoiler diye ısrar ediyorlar

Bir şeye spoiler değil demekte spoilerdir bence.

Not: Şikayet eden ben değilim bana spoiler işlemez.

yok ya şikayet eden belli zatenYeni başlayıp sürekli son sayfada takılan biriydi. Ben de tırssın da daha son sayfalara gelmesin diye öyle söylemiştim
    İşin acayip tarafı spoiler olmadığını da ben söylemedim. Onu moderatörlere açıklarken söyledim. Ben Naruto öldü deyince gitmiş araştırmış sonra neyse ölmemiş diye mesaj atmış. Olay biraz karışık. Yani benim burada en zorlama hatam üyeyi spoilera teşvik oluyor.

Spoiler olayına bu kadar takılmayın, ben Bleach'i geçen haftalarda bitirdim buranın müdavimlerinden Final Getsuga Tensho nickli arkadaş var forumda o nicki görüp hadi Aizen ile hesabımız var sen nickini mi değiş deseydim

Titanic'i geminin batacağını, Avengers'ı iyilerin kazanacağını, Fatmagül'e iyi şeyler olmayacağını bile bile izliyoruz.

"Atıyorum" sonraki bölümde Naruto'nun ayağı kırılsada biri burada muhabbetini açsa bence spoiler değil ama bundan 20 bölüm sonrasında Itachi'nin hortlağı Sasuke'yi öldürecek dese biri ebedi ban yemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

adama naruto ölüyor dedik diye 15 gün spoiler cezası yemişiz. Açıklamaya çalıştıkça olayı saçma boyutlara sarıyor iş. Anime/Manga bölümüne en azından animeler hakkında ufak fikri olan kişilerin bakması lazım.
    Ayrıca o naruto öldü diyince direk şikayet eden, ardından gerçeği anlamasına rağmen şikayeti geri almayan arkadaşa da ayrı sevgiler

15 gün anime/manga bölümü uzaklaştırması mı?Yoksa forum uzaklaştırması mı?Geçmiş olsun bu arada.

bölüm uzaklaştırması. Sağolasın
    Adamlara ne kadar dil döktüm yok bu spoiler değil naruto aslında ölmüyor diye. Sanki narutonun sonu bunlara maille yollanmış hala spoiler diye ısrar ediyorlar

Bir şeye spoiler değil demekte spoilerdir bence.

Not: Şikayet eden ben değilim bana spoiler işlemez.

yok ya şikayet eden belli zatenYeni başlayıp sürekli son sayfada takılan biriydi. Ben de tırssın da daha son sayfalara gelmesin diye öyle söylemiştim
    İşin acayip tarafı spoiler olmadığını da ben söylemedim. Onu moderatörlere açıklarken söyledim. Ben Naruto öldü deyince gitmiş araştırmış sonra neyse ölmemiş diye mesaj atmış. Olay biraz karışık. Yani benim burada en zorlama hatam üyeyi spoilera teşvik oluyor.

Spoiler olayına bu kadar takılmayın, ben Bleach'i geçen haftalarda bitirdim buranın müdavimlerinden Final Getsuga Tensho nickli arkadaş var forumda o nicki görüp hadi Aizen ile hesabımız var sen nickini mi değiş deseydim

Titanic'i geminin batacağını, Avengers'ı iyilerin kazanacağını, Fatmagül'e iyi şeyler olmayacağını bile bile izliyoruz.

"Atıyorum" sonraki bölümde Naruto'nun ayağı kırılsada biri burada muhabbetini açsa bence spoiler değil ama bundan 20 bölüm sonrasında Itachi'nin hortlağı Sasuke'yi öldürecek dese biri ebedi ban yemeli.

Alıntıları Göster
    @Xinu

Benim nicki Google'da aramadıkları sürece spoiler içermez. Arasalar bile bu kim falan derler herhalde

-----------------------

Spoiler olayı, özellikle animeler de çok önemli bir konu bence. Çünkü önemli bir spoiler koca bir seriden hiçbir keyif almamanı bile sağlayabilir. Bu yüzden doğru kararlar alınabilmesi için, anime ve manga konusunda bilgisi olan birilerinin bakması lazım bu bölüme. Tabi verilen bilginin spoiler olup olmadığını bilmesi içinde serileri takip eden birisi olmalı bu kişi. Bu yüzden kimse haksızlığa uğramaz diye düşünüyorum.
  • quote:

@Xinu

Benim nicki Google'da aramadıkları sürece spoiler içermez. Arasalar bile bu kim falan derler herhalde

-----------------------

Spoiler olayı, özellikle animeler de çok önemli bir konu bence. Çünkü önemli bir spoiler koca bir seriden hiçbir keyif almamanı bile sağlayabilir. Bu yüzden doğru kararlar alınabilmesi için, anime ve manga konusunda bilgisi olan birilerinin bakması lazım bu bölüme. Tabi verilen bilginin spoiler olup olmadığını bilmesi içinde serileri takip eden birisi olmalı bu kişi. Bu yüzden kimse haksızlığa uğramaz diye düşünüyorum.

Ben aratmisim izlerken animesini aratmisim senin nicki pek birsey cikmamisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

@Xinu

-----------------------

Ben aratmisim izlerken animesini aratmisim senin nicki pek birsey cikmamisti

Biraz kaşınmışsın sanırım.
  • Arkadaşlar ''Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations'' yeni çıkan bu oyunun videoları - savaşları muhteşem youtube da parça parça izledim fakat tam olarak birleşmiş bir şekilde hiçbir yerde bulamadım...Story mode'da geçen hikayelerdi sanırım.

Bunlar gibi
    Bulan veya izleyen bir arkadaş indirebileceğimiz bir yer gösterirse muhteşem olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksilence09 -- 27 Ağustos 2012; 12:51:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darksilence09

Arkadaşlar ''Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations'' yeni çıkan bu oyunun videoları - savaşları muhteşem youtube da parça parça izledim fakat tam olarak birleşmiş bir şekilde hiçbir yerde bulamadım...Story mode'da geçen hikayelerdi sanırım.

Bunlar gibi
    Bulan veya izleyen bir arkadaş indirebileceğimiz bir yer gösterirse muhteşem olacak

IDM ile youtube'dan indir moviemaker ile birleştir gözüm her şeyi devletten beklemeyin, sonra upload et youtube'a ver linki biz de izleyelim

1. hokage'de de her numara var Madara ve kyuubi ile dövüşürken bijuudama'dan kaçma, tek elle mühür yapma, bir yandan da kyuubiyi kendine mühürlüyo adam aşmış Tabi videonun sonunda Tobi'nin dediği gibi bu efsane gerçek mi ?
  • İkinci videoya Türkçe altyazı bile yapıldı ama şu oyunun bütün videoları toplanıp birleştirilip altyazı yapılıp fansub olarak falan sunulsa pek güzel olurdu.
  • Merhaba, Anlasılan buradakı Arkadasların Naruto hakında baya bı bılgısı var Naruto Shıppuuden bittikten sonra yenı bır bolum olarak akuppuden falan fılan soylentıler var bunun gerceklık derecesı nedırkı kı bana bı kısıde anımeyı yapan kısının açıklama yaptını ve Narutonun bıtıcegını soylemıs oldunu dıle getırdı bır baskası ıse Aklım Akupuuden dıye bır bolum var dusunuyorum dedını soyledı kafam karıstı neye ınanmalıyımkı ?
  • Frogception

• naruto vs tobi gelse animeye keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇankırıLordu

Merhaba, Anlasılan buradakı Arkadasların Naruto hakında baya bı bılgısı var Naruto Shıppuuden bittikten sonra yenı bır bolum olarak akuppuden falan fılan soylentıler var bunun gerceklık derecesı nedırkı kı bana bı kısıde anımeyı yapan kısının açıklama yaptını ve Narutonun bıtıcegını soylemıs oldunu dıle getırdı bır baskası ıse Aklım Akupuuden dıye bır bolum var dusunuyorum dedını soyledı kafam karıstı neye ınanmalıyımkı ?

Akkipuden Japon takipcilerin hayalgücü. gercek degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Japon.Türk.San

quote:

Orijinalden alıntı: ÇankırıLordu

Merhaba, Anlasılan buradakı Arkadasların Naruto hakında baya bı bılgısı var Naruto Shıppuuden bittikten sonra yenı bır bolum olarak akuppuden falan fılan soylentıler var bunun gerceklık derecesı nedırkı kı bana bı kısıde anımeyı yapan kısının açıklama yaptını ve Narutonun bıtıcegını soylemıs oldunu dıle getırdı bır baskası ıse Aklım Akupuuden dıye bır bolum var dusunuyorum dedını soyledı kafam karıstı neye ınanmalıyımkı ?

Akkipuden Japon takipcilerin hayalgücü. gercek degil.

bu arkadaşı dikkate almayın manga'dan kovduk buraya gelmiş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

Ekle.

nereye ekleniyor kardeş söyle de biz de katılalım

Mesaj kasmaya çalışan burada.Trolluk yapmaya çalışan kendini yabancı tanıtan burada.Bir temizliğe ihtiyacı var bölümün.

Ben manganın bu ve bundan sonrasında biraz sıkılmıştım.Bakalım animecilerin yorumu nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 28 Ağustos 2012; 18:43:27 >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

Ekle.

nereye ekleniyor kardeş söyle de biz de katılalım

Mesaj kasmaya çalışan burada.Trolluk yapmaya çalışan kendini yabancı tanıtan burada.Bir temizliğe ihtiyacı var bölümün.

Ben manganın bu ve bundan sonrasında biraz sıkılmıştım.Bakalım animecilerin yorumu nasıl olacak.

+1 Bir online moderatör veremediler şu bölüme
  • 146. bölümdeyim. 10 gün mü ne oldu başlayalı. ilk 50 bölüm o kadar sarıyor ki gerisi biraz onların hatrına izleniyor bence. Bunun yanında gerçekten çok sevdim bu animeyi ama sübliminalleri ve illuminati sembolleri beni çok üzdü.
  • Adamlar gittikçe uzatmaya çalışıyo . Mangada naruto bitecek biz daha savaşa yeni başladık.Şu one piece gibisi yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

Orijinalden alıntı: Darksilence09

Arkadaşlar ''Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations'' yeni çıkan bu oyunun videoları - savaşları muhteşem youtube da parça parça izledim fakat tam olarak birleşmiş bir şekilde hiçbir yerde bulamadım...Story mode'da geçen hikayelerdi sanırım.

Bunlar gibi

IDM ile youtube'dan indir moviemaker ile birleştir gözüm her şeyi devletten beklemeyin, sonra upload et youtube'a ver linki biz de izleyelim

1. hokage'de de her numara var Madara ve kyuubi ile dövüşürken bijuudama'dan kaçma, tek elle mühür yapma, bir yandan da kyuubiyi kendine mühürlüyo adam aşmış Tabi videonun sonunda Tobi'nin dediği gibi bu efsane gerçek mi ?

Çoğunun alt yazısı yok :( Alt yazıları çıksa bide birleştirseler tüm videoları şöyle oturup bir saat ağız tadıyla izlesek tadından yenmez :) Alt yazı yok diye bende izlemedim çoğunu
  • 
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.