Şimdi Ara

Naruto (487. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o japon arkadaş hep öyle birilerine pm yolluyor bişiler yapıyor halbuki bende inanıp istedim ne gelen mesaj var ne bişe aldırma sen ona
  • Manganın yeni bölümü çıktığından beri manga bölümü 4-5 sayfa arttı.İnanılmaz çatışmalar oluyor içeride.
  • ağzı sıkı olmayan arkadaşlarınız varsa uzak durun onlardan bu aralar seriyi bırakmaya sebep olacak spoiler yemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Manganın yeni bölümü çıktığından beri manga bölümü 4-5 sayfa arttı.İnanılmaz çatışmalar oluyor içeride.

+1
    herkes mangaya başlasın yolunu bulsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Manganın yeni bölümü çıktığından beri manga bölümü 4-5 sayfa arttı.İnanılmaz çatışmalar oluyor içeride.

+1
    herkes mangaya başlasın yolunu bulsun

Eee beyler mangaya başlayan var mı?

Not:Mesaj butonuna tıklamadan önce manga konusunda yeni mesaj yoktu,tıkladım yeni mesaj gelmiş dakikada 2-3 tane.Öyle böyle değil şu anda manga.
  • Tartışmalar sürüyor manga bölümünde. Herkes bana yükleniyor.

• buraların karışmasına 1 yıl var daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

buraların karışmasına 1 yıl var daha

Bunun filler ı falanda var ohoooo.Uzar da uzar.
  • Manga bolumunu costuran spoileri yaziyorum. Isteyen baksin.

Sasuke gay cikti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicagoBound -- 29 Ağustos 2012; 18:56:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • twitterdan spoıler yedım mangadayım gorusuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HollaAtMe

Manga bolumunu costuran spoileri yaziyorum. Isteyen baksin.

Sasuke gay cikti.

Seni şikayet edecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

twitterdan spoıler yedım mangadayım gorusuruz.

Banada facebook'da kitlediler spoiler'ı (inanmadım gerçi kolpa olabilir)
  • Hayatının Spoilerini yemek isteyen

Sasuke namaza başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheogorath -- 30 Ağustos 2012; 14:32:31 >
  • 277.bölüm çıktı.Anime çok yavaş ilerliyor bölümün yarısı flaşbek sürekli eski olayları gösterip duruyorlar.
  • Beyler banı göze alarak spoilerı veriyorum
    tobi benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gintoki

277.bölüm çıktı.Anime çok yavaş ilerliyor bölümün yarısı flaşbek sürekli eski olayları gösterip duruyorlar.

Bu bölümde güncel olaylar var mı? 276.sonundaki tanıtımdan çıkardığım sonuç çöp bir bölüm olduğu yönündeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

quote:

277.bölüm çıktı.Anime çok yavaş ilerliyor bölümün yarısı flaşbek sürekli eski olayları gösterip duruyorlar.

Bu bölümde güncel olaylar var mı? 276.sonundaki tanıtımdan çıkardığım sonuç çöp bir bölüm olduğu yönündeydi.

Aksiyon yok sadece konuşmalar var.Naruto dokuz kuyruk ile sohbet ediyor ve uzun bir flaşbek giriyor araya.
  • quote:

quote:

quote:

Aksiyon yok sadece konuşmalar var.Naruto dokuz kuyruk ile sohbet ediyor ve uzun bir flaşbek giriyor araya.

O zaman salla bu bölümü
  • Sadece anime izleyenler şu sıralar Naruto ile ilgili Youtube'a,Wikia'ya falan bakmayın.
    Acayip Spoiler dönüyor ortada.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman salla bu bölümü

9 kuyruklu ile olan sohbet kısımları izlenmeli ilerisi için.Flaşbekleri atlaya atlaya izlemeni tafsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.