Şimdi Ara

Naruto (242. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Ben de sinema çekimi, alt yazılı izledim. Çok dandikti

5. ve 6. filmin duyurusu yapıldı bu arada
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Danzo da guc icin herseyi yapan birisi tam diktator.tobi de film izlermis gibi izliyor bir ara popcorn cikaracak sandim ve ayrica sasukenin cagirma hayvani cok iyi olmus ama en iyisi narutonun ki diyebilirim adamin gelecegini goren ve ayrica sage mod ogreten kurbagalar var.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • gözler kapanıyorda açılır onlar yine
    yenisini takar olmadı vardır köşede sharinganları
    sağ koluyla yapacağı üst düzey bi jutsu bekliyorum ben.şöyle tüm gözleri aynı anda kapatıp summon falan yapsa ne iyi olur
    şu ana kadar respawn olmasına yaradı.
    bide fuuton jutsular baya hoş oluyor tam seyirlik valla

Orijinalden alıntı: Şen Pp

Danzo da guc icin herseyi yapan birisi tam diktator.tobi de film izlermis gibi izliyor bir ara popcorn cikaracak sandim ve ayrica sasukenin cagirma hayvani cok iyi olmus ama en iyisi narutonun ki diyebilirim adamin gelecegini goren ve ayrica sage mod ogreten kurbagalar var.

aynen popcornu bende bekledim

bu arada danzonun adamlarının öldüğüne inanmak istemiyorum.özellikle foo bir de sasuke o kuşu kimden nasıl öğrenmiş olabilir ?

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Ben de sinema çekimi, alt yazılı izledim. Çok dandikti

5. ve 6. filmin duyurusu yapıldı bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 29 Nisan 2011; 2:02:06 >

Pathetic End Kid!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Danzo'nun kolundaki gözlerin kapanmasının var bir olayı ama bakalım öğreniriz yakında.Birde ölen Danzo'lar kopya falan değil kanlı canlı insanlar.Garip bir olay.

Her ölüşünde sharinganlardan birisi kayboluyor. Tamamı yok olduktan sonra Danzou halı saha işletmeye başlayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 29 Nisan 2011; 15:08:40 >

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Sasuke kus da cikartir olmus. Adam her bolum yeni seylerle cikiyor karsimiza. Bizim Naruto daha otursun oturdugu yerde. Son 3-4 bolumdur Naruto ya konusuyor ya da agliyor.

Sasuke'li bölümlerin tadını çıkartmaya bakın. Epey bir süre kendisini göremeyeceğiz çünkü

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Bence danzo'nun asıl jutsu'su gözündeki sharingan'ı kullanınca ortaya çıkıcak.

danzonun o gozu cok guclu...

İzanagi yapmaya kiyamiyor adam o kadar guclu sharingan onun yerine kendi hayatini feda ediyor..

Beşiktaşlı Olmak Böyle Bir Şey!

• To punish and enslave...
  • quote:

Orijinalden alıntı: S4gaciouS

quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Bence danzo'nun asıl jutsu'su gözündeki sharingan'ı kullanınca ortaya çıkıcak.

danzonun o gozu cok guclu...

İzanagi yapmaya kiyamiyor adam o kadar guclu sharingan onun yerine kendi hayatini feda ediyor..

mangayı takip etmediğim için o bahsettiğin şeyin ne olduğunu bilemicem :)

Bir de şu ana kadar gördüğümüz tüm kuçiyoseler konuşabilme yeteneğine sahipti, sasuke sanki gitmiş normal bir kartal çağırmış

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • xDé
    şaka bir yana parçalarlar lan xd yapma sakın :D

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.