Şimdi Ara

Naruto (483. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Serıde bı hızlılık sezdım bole bı cabuk cabuk gecıyor ya cok epık bolumler var bunlar cerez bole yada fıllerlar gelecek sonra yavaslıcak seri

bu arada tobı cok aman aman bı adam deyıl heralde dırek gedo mazo ıle gırdı savasa ya en kucuk gucu bu yada en buyuk gucu bu bakıcaz artık ama nagatonun gedo mazosu daha ıyıdı

sen manga okumuyor muydun?
  • haftaya yine mi filler var
  • yok filler değil güzel bir bölüm daha geliyor

• şöyle birşey buldum fan yapımı mı bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Serıde bı hızlılık sezdım bole bı cabuk cabuk gecıyor ya cok epık bolumler var bunlar cerez bole yada fıllerlar gelecek sonra yavaslıcak seri

bu arada tobı cok aman aman bı adam deyıl heralde dırek gedo mazo ıle gırdı savasa ya en kucuk gucu bu yada en buyuk gucu bu bakıcaz artık ama nagatonun gedo mazosu daha ıyıdı

sen manga okumuyor muydun?

okumuyorum.
  • yeni bölümü dün izlemek. cok güzeldi. ben manga cok ileride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezik.man:

yeni bölümü dün izlemek. cok güzeldi. ben manga cok ileride.

Hey, Gorge, are you sex?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HollaAtMe

quote:

Orijinalden alıntı: ezik.man:

yeni bölümü dün izlemek. cok güzeldi. ben manga cok ileride.

Hey, Gorge, are you sex?

ben TÜRK. adım ENES. GORGE DEGİL.
  • Bölümde çizimlerde güzeldi.Çok güzel bölümler bekliyor bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawliety -- 24 Ağustos 2012; 2:17:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawliety

Bölümde çizimlerde güzeldi.Çok güzel bölümler bekliyor bizi

Naruto'nun anime olarak anime fanlarında ayrı bir yeri var ama bu serinin Hellsing gibi brutal mode'da ilerlediğini hayal edince şu izlediklerimiz pamuk prenses havasında kalıyor.

TV'de yayınlanıyor diye içinde şiddet veya kan içerek sahneleri öyle kesiyorlarki ordunun yarısı öldü bi deney tüpünü dolduracak kadar kan görmedik.

Hey babam şu seriyi OVA şeklinde satacaklardı ki işte o zaman güzel bölümler geliyor derdim.

Sakura'yı esir alıp tecavüz ettiklerini, Yamato'ya işkence ettikleri felan düşün anlarsın

Heyt açılın Naruto geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

Orijinalden alıntı: Lawliety

Bölümde çizimlerde güzeldi.Çok güzel bölümler bekliyor bizi

Naruto'nun anime olarak anime fanlarında ayrı bir yeri var ama bu serinin Hellsing gibi brutal mode'da ilerlediğini hayal edince şu izlediklerimiz pamuk prenses havasında kalıyor.

TV'de yayınlanıyor diye içinde şiddet veya kan içerek sahneleri öyle kesiyorlarki ordunun yarısı öldü bi deney tüpünü dolduracak kadar kan görmedik.

Hey babam şu seriyi OVA şeklinde satacaklardı ki işte o zaman güzel bölümler geliyor derdim.

Sakura'yı esir alıp tecavüz ettiklerini, Yamato'ya işkence ettikleri felan düşün anlarsın

Heyt açılın Naruto geliyor

hellsing nasıldır hocam izlenir mi?
    en son full metal alchemist brotherhood u izledim, çizimlerde ne bir özensizlik gördüm nede sansür
    dövüşler kombo saldırılar vs. of dedim ondan sonra da fairytail in yeni bölümünü izlemeye calıstım bunu mu izliyorum dedim kendi kendime kac haftadır izlemiyorum artık nasıl birşey izliyormuşsam.
    bu arada konuyla alakasız bir mesaj oldugu için özür dilerim,diğer arkadaslarda görüp fikir edinir diye yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geronimo.

şöyle birşey buldum fan yapımı mı bu ?

ilginç ve güzelmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: geronimo.

şöyle birşey buldum fan yapımı mı bu ?

Evet fan önceki openinglere ait fan videoları da bulabilirsiniz ilgi çekmek için bir sonraki openingin ismini veriyorlar mesela 6. openingin olduğu zamanlar opening 7, 7. opening olduğu zamanlar opening 8 şeklinde fan videolar yapmışlardı onlara da bakabilirsiniz arka plan önceki opening/endinglerden alınan sahnelerden oluşur genelde.
  • naruto shippundennin güncel bölüm tartışmalarının oldugu fan siteleri var mı ? varsa pm alabilirmiyim. 2-3 yorumlu fan siteeleri yollamayın ama..

• şu videoda güzel oyununa yapılan birşey galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo. -- 24 Ağustos 2012; 18:27:28 >
  • Güzel bölümdü. İşte böyle bölümler istiyoruz ayrıca çizimler daha iyidi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezing

naruto shippundennin güncel bölüm tartışmalarının oldugu fan siteleri var mı ? varsa pm alabilirmiyim. 2-3 yorumlu fan siteeleri yollamayın ama..

Türkçe arıyorsan "Mangaturk" işini görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

naruto shippundennin güncel bölüm tartışmalarının oldugu fan siteleri var mı ? varsa pm alabilirmiyim. 2-3 yorumlu fan siteeleri yollamayın ama..

yabancı olarak. ?

mangatürk ten başka varmı?
    276 hakkında

tam heycanlanıyordu bitti. şu süre daha uzun olsa. tobinin çagırdıgı fena dagıttı. 40 bin kişi kaybettik . adamlarda 50 bin kaybetti ama kopya. daha karşı taraf tam güç bile saldırmadı. nasıl karşı koycak bizimkiler merak ediyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

yabancı olarak. ?

mangatürk ten başka varmı?
    276 hakkında

tam heycanlanıyordu bitti. şu süre daha uzun olsa. tobinin çagırdıgı fena dagıttı. 40 bin kişi kaybettik . adamlarda 50 bin kaybetti ama kopya. daha karşı taraf tam güç bile saldırmadı. nasıl karşı koycak bizimkiler merak ediyorum

Google ingilizcede "Naruto forum" diye arat çıkar birsürü. Takip ettiğim yabancı Naruto forumu yok.
    Bleach istersenhttp://bleachasylum.com/ var. Naruto bölümüde var ama bakmadım.

• İlk defa bu bölümde 10 kuyruklunun oluşması için kuyruklulara ihtiyaç olmadığını öğrendik. Sadece çakrayla oluyorsa bu iş, Kyuubi çakrası tamam. Geriye kalıyor Hachibi çakrası, ki onun da bir parçasını elde etti Tobi. Şu anda 10 kuyruklu bana çok yakın göründü ama, herhalde Hachibi'nin tek bacağı yeterli olmayacak. O halde iş Naruto'dan çok Bee'ye kaldı galiba.
  • 
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.