Şimdi Ara

Naruto (417. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • rasengan tekniği bijuu damanın alt tekniğidir. temeli bijuu damadır.

tekniğin aynısını insan kullanırsa rasengan, jinchiruki kullanırsa bijuu dama olur. naruto da bijuu olduğu için aynı tekniği kullanınca bijuu dama kullanmış oluyor. sadece bijuu formda bastırılmış ve toplanmış çakralar eksi ve artı kutupta doğru orantılı kullanılınca bi arada toplanır. naruto nun bijuu formda kullandığı mavi ve kırmızı çakralar kyuubi nin eksi ve artı çakralarıdır. naruto o sırada sadece kyuubinin çakrasından o tekniği oluşturmuştur.

@Xinu kardeş. işte orada emanet olduğunu anlatıyor. ayrıca yazılarını spoiler içine al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Kerem.86 -- 25 Mayıs 2012; 13:10:26 >
  • Bu çeviri ise ...

Orijinalden alıntı: teddybear01

Bu çeviri ise ...

Bunu nereden buldun merak ettim doğrusu

quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

rasengan tekniği bijuu damanın alt tekniğidir. temeli bijuu damadır.

tekniğin aynısını insan kullanırsa rasengan, jinchiruki kullanırsa bijuu dama olur. naruto da bijuu olduğu için aynı tekniği kullanınca bijuu dama kullanmış oluyor. sadece bijuu formda bastırılmış ve toplanmış çakralar eksi ve artı kutupta doğru orantılı kullanılınca bi arada toplanır. naruto nun bijuu formda kullandığı mavi ve kırmızı çakralar kyuubi nin eksi ve artı çakralarıdır. naruto o sırada sadece kyuubinin çakrasından o tekniği oluşturmuştur.

@Xinu kardeş. işte orada emanet olduğunu anlatıyor. ayrıca yazılarını spoiler içine al.

Merak etme o kadarcık yazıdan kimse Tobi'nin

olduğunu anlamaz daha dün burada Naruto'nun bilmem ne modunda bilmem ne renkli rasengan attığını konuşuyordu millet tabi yinede spoiler'a dikkat edeceğim uyarı için sağol

Not : Foto uydurmadır.
  • Bunlarda iyice kuantum fiziğine bağladılar işi. Pek bilgim yok ama olanlar bilir. Onda da negatif(-) ve pozitif(+) tanecikler var. Ve gösterim renkleri de kırmızı(-) ile mavi(+). Bu ikisi birleşince doğru hatırlıyorsam karanlık madde oluşuyordu. Ve bir diğer benzerliği de bu tanecikler de rasengan gibi sağa, sola gelişigüzel hareket ediyorlar.

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

http://inciswf.com/1298717011.swf

-----------------------------------------------------------

@By.Kerem.86

Naruto doğmadan önce vardı Rasengan. Adam her şey yolunda gitse oğlunu Jinchuuriki yapmazdı zaten. Naruto için bulduğu bir teknik değil yani. Fakat bijuu damadan görüp yapmış olabilir.

BU ADAMIN 3.GÖZ BOŞLUĞU NE OLA Kİ?

Nasııll??
  • Güzel bölümdü haa özlemişim Narutoyu

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

@By.Kerem.86

Naruto doğmadan önce vardı Rasengan. Adam her şey yolunda gitse oğlunu Jinchuuriki yapmazdı zaten. Naruto için bulduğu bir teknik değil yani. Fakat bijuu damadan görüp yapmış olabilir.

aynen ıyı yakaladın

Ortada da var bir delik

Edit: Havalandırma deliği onlar. Fan takacak oralara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 25 Mayıs 2012; 19:31:39 >

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

@By.Kerem.86

Cidden üçüncü boşluk ne iş ben de merak ediyorum ama oraya da bir byakugan falan taksa güzel olur seri tamamlanır. 3 tane gözü olur Tenshinhan gibi.

Kabuto bütün bu adamları diriltmek için canlı beden mi kullandı? Herif resmen katliam yapmış yahu. Yakında Madara'yı geçer bu adam.

Ayrıca tüm shinobilerin müttefik olduğu bu zamanda canlı bedeni nereden bulmuş?

Ayrıca tabut faslını anlattıktan sonra yola koyulurken Rikodou Sennin'den falan mı bahsetti bu herif, bana mı öyle geldi? Nedir bu herifin amacı.
  • Arkadaşlar o maskenin 3 adet boşluğu sharingan'ın 3. seviyesini (yani tobi'nin sağ gözünü), kalan çizgiler ve ortadaki tek adet nokta ise rinnegan'ı (yani tobi'nin sol gözünü temsil ediyor.) Hiçbir şey bilmiyorsan bile adamın gözlerine bir de maskesine bakarsın zaten apaçık ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 25 Mayıs 2012; 20:12:13 >

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Arkadaşlar o maskenin 3 adet boşluğu sharingan'ın 3. seviyesini (yani tobi'nin sağ gözünü), kalan çizgiler ve ortadaki tek adet nokta ise rinnegan'ı (yani tobi'nin sol gözünü temsil ediyor.) Hiçbir şey bilmiyorsan bile adamın gözlerine bir de maskesine bakarsın zaten apaçık ortada

Orijinalden alıntı: Xinu

quote:

Bu çeviri ise ...

Bunu nereden buldun merak ettim doğrusu

quote:

rasengan tekniği bijuu damanın alt tekniğidir. temeli bijuu damadır.

Merak etme o kadarcık yazıdan kimse Tobi'nin

olduğunu anlamaz daha dün burada Naruto'nun bilmem ne modunda bilmem ne renkli rasengan attığını konuşuyordu millet tabi yinede spoiler'a dikkat edeceğim uyarı için sağol

Not : Foto uydurmadır.

Ben ızlerken bulup çektım:d 120lı bolumlerdeydı
    Some Men Just Want to Watch the World Burn...
  • quote:

Arkadaşlar o maskenin 3 adet boşluğu sharingan'ın 3. seviyesini (yani tobi'nin sağ gözünü), kalan çizgiler ve ortadaki tek adet nokta ise rinnegan'ı (yani tobi'nin sol gözünü temsil ediyor.) Hiçbir şey bilmiyorsan bile adamın gözlerine bir de maskesine bakarsın zaten apaçık ortada

Maskenin göz tarafındaki boşluğun kesim tarzı da Rikodou'nun simgesi sanırım. Naruto'nun kyuubi çakra modunda da vardı 9 rakamına benzeyen simge.

quote:

@By.Kerem.86

Minato ve Kuşhina öleceği için ve Kyuubi serbest kaldığı için ve köyler arası güç dengesini korumak için, oğlunu Jinchuuriki yapmaktan başka çaresi yoktu.

tamam hocam ama bunu taa en başından beri planlamamış mıydı. tamam kyuubi sayesinde öleceklerini bilmiyorlardı ama elbet bi gün ölecez, o zaman denge korunsun diye kyuubi yi gelecek nesile aktaralım düşüncesi ile rasenganı geliştirmedi mi ?

264. bölümde killer bee -

sanırım sana bijuu damayı emanet etmiş göçmeden diyor.

benim görüşüme göre minato ölmeden önce ileri de ölürsem yeni nesile bijuu damayı kullanabilmeyi öğretmeliyim gibisinden düşünce ile rasenganı yani bijuu damayı kullanmayı öğretecekti. ama erken öldüğü için naruto da minato dan değil ero sennin ve kakashi den öğrenmiş oldu.

Eğer benim çevirimle izlemişseniz "Sanırım" değil "Sanırsın" oradaki kelime.

a. Sana o tekniği kim öğretti, alık herif seni!?
    b. Ne?! Ero-Sennin öğretmişti... Jiraiya-sensei öğretti yani. Ama jutsuyu bulan kişi Yondaime Hokage'ymiş.
    a. (içinden) Yondaime Hokage mi? Ne büyük bir rastlantıdır bu?! Kaderin bir oyunu mu yoksa?! Ki iyi!
    a. Rasengan! Teknik Bijuu Dama'yla tıpatıp uyuyor! Fark sıfır! Bijuu'ların bu saldırısı düşünülerek yaratılmış jutsu... Demek Rasengan'mış!? Sanırsın (hani işin aslını bilmesek böyle olduğuna inanacağız) sana Bijuu Dama'yı emanet etmiş göçmeden! Şans yana senden!

diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 25 Mayıs 2012; 20:46:35 >

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Maskenin göz tarafındaki boşluğun kesim tarzı da Rikodou'nun simgesi sanırım. Naruto'nun kyuubi çakra modunda da vardı 9 rakamına benzeyen simge.

Hocam adamın gözüne bir bakar mısın, lütfen kişisel ricam Bildiğin 3. level sharingan işte niye uzattınız ki

Edit: Bu arada Eray hocam, ingilizce seviyenizi öğrenebilir miyim acaba? Dil bölümünde falan mı okudunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 25 Mayıs 2012; 20:52:59 >

Edit: Bu arada Eray hocam, ingilizce seviyenizi öğrenebilir miyim acaba? Dil bölümünde falan mı okudunuz?

Aksine sayısal bölümdeydim. Devlet okuluna gittim. Hiçbir kursa gitmedim. Kendime yetecek kadar () biliyorum. Bir şeyi sevince (şu bağlamda dil öğrenmeye olan sevgi oluyor bu) hayat bir başka güzel.

quote:

quote:

Hocam adamın gözüne bir bakar mısın, lütfen kişisel ricam Bildiğin 3. level sharingan işte niye uzattınız ki

Yok ben aksini iddia eden bir şey demedim ki. Artı olarak göz çevresinin kesim biçimi rikudounun simgesi dedim yazdığın mesajdan sonra maskeye dikkat edince.

Bu çeviri ise ...

Arada çıkıyor böyle troller.

quote:

Bu çeviri ise ...

Arada çıkıyor böyle troller.

:DDDD
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.