Şimdi Ara

Naruto (208. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.296
Cevap
30
Favori
548.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @melkor23 57-70, 91, 93-111, 144-151, 170-171, 177-179 filler.
  • neredeyse 4 hafta oldu adam gibi fillersız bölüm izleyemedik incede inceye bayağı bir filler sokuşturdular gerçi yeni bölümde de inari çıkıyormuş o da fillerdan pek farklı bir bölüm olmaz zaten ekşın istiyoruz
  • Naruto'nun 180.bölümünü nerede bulabilirim arkadaşlar?
  • bu hafta yokmu yeni bölüm ?
  • Bu hafta Tokyo Tv'nin yayın yasağından dolayı Naruto'in yeni bölümü önümüzdeki hafta kendi gününde karşınızda olacaktır...

TV Tokyo! Sende izle!

Edit:Şu an öyle bir durumdayım ki, 398 bölüm anime 6 tane movie(sonuncusu hariç) Ova vs. derken...Anlayacağınız Naruto ile ilgili çıkan herşeyi izledim.Şu andan itibaren 1000 bölüm daha çıksa hiç sıkılmadan,aynı heyecanla izleyeceğimden eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 24 Eylül 2010; 14:22:00 >
  • Herkes yeni bölüm beklediğinden kimse birşey yazmıyor sanırım... Neyse ben başlayalı birkaç hafta olduğu için yazacak çok şeyim var.

Aslında biraz sitem doluyum, o Sora karakterinin olduğu bölümleri hiç hoş karşılamadım arkadaş! Sora'nın Kyuubi pelerini çıkartması hatta yetinmeyip 4 kuyrukla beraber minyatür Kyuubi'ye dönüşmesi ne demek yahu!? Naruto'ya özel bir şey bu ya, her ne kadar gerçeğinden sızan çakralarla enjekte etmiş olsalarda sonuçta Kyuubi'nin gücüne ulaşması, sanki Naruto özel olan bu gücün, istendiği zaman herkes tarafından edinebilecek bir şey miş gibi bir duyguya kapıldım. Hoşuma gitmedi şahsen, allahtan doldurma bölümlerdi de, hiç yaşanmamış farz ediyorum.

Bir de şunu eleştireceğim, Naruto kasabadan ayrıldı tam 2.5 yıl boyunca Jiraiya ile çalıştı. Ya bu adam efsanavi sannin değil mi, Tsunade'den önce Hokage olması için bunun kapısı çalınmadı mı? Dördüncünün hocası bu değil miydi? Şimdi bu derece müthiş bir adamın Naruto'yu o 2.5 yılda güç babında muhteşem seviyelere çıkarması gerekiyordu, en azından Sasuke'nin karşısında bu kadar ezilmemesi lazımdı. Koca 2.5 yılda bir Genjutsu'dan çıkma bir Oodama Rasengan mı öğretebilmiş bu efsanevi Jiraiya!? Hani ileri de öğrendiklerini göreceğim bir durumda olacak gibi gözükmüyor çünkü şuan Shipuuden'in 75. bölümündeyim ve Kakashi, Naruto'ya yeni bir teknik öğretiyor Sasuke'dan zayıf kaldığı için... Boşa gitmiş o 2.5 yıl!
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Herkes yeni bölüm beklediğinden kimse birşey yazmıyor sanırım... Neyse ben başlayalı birkaç hafta olduğu için yazacak çok şeyim var.

Aslında biraz sitem doluyum, o Sora karakterinin olduğu bölümleri hiç hoş karşılamadım arkadaş! Sora'nın Kyuubi pelerini çıkartması hatta yetinmeyip 4 kuyrukla beraber minyatür Kyuubi'ye dönüşmesi ne demek yahu!? Naruto'ya özel bir şey bu ya, her ne kadar gerçeğinden sızan çakralarla enjekte etmiş olsalarda sonuçta Kyuubi'nin gücüne ulaşması, sanki Naruto özel olan bu gücün, istendiği zaman herkes tarafından edinebilecek bir şey miş gibi bir duyguya kapıldım. Hoşuma gitmedi şahsen, allahtan doldurma bölümlerdi de, hiç yaşanmamış farz ediyorum.

Bir de şunu eleştireceğim, Naruto kasabadan ayrıldı tam 2.5 yıl boyunca Jiraiya ile çalıştı. Ya bu adam efsanavi sannin değil mi, Tsunade'den önce Hokage olması için bunun kapısı çalınmadı mı? Dördüncünün hocası bu değil miydi? Şimdi bu derece müthiş bir adamın Naruto'yu o 2.5 yılda güç babında muhteşem seviyelere çıkarması gerekiyordu, en azından Sasuke'nin karşısında bu kadar ezilmemesi lazımdı. Koca 2.5 yılda bir Genjutsu'dan çıkma bir Oodama Rasengan mı öğretebilmiş bu efsanevi Jiraiya!? Hani ileri de öğrendiklerini göreceğim bir durumda olacak gibi gözükmüyor çünkü şuan Shipuuden'in 75. bölümündeyim ve Kakashi, Naruto'ya yeni bir teknik öğretiyor Sasuke'dan zayıf kaldığı için... Boşa gitmiş o 2.5 yıl!

aynı duyguları hepimiz yaşadık seni anlıyoruz hepimiz kızgınız zaten hala bu konu yüzünden
  • Valla Sora konusunda japon izleyecilerin nasıl tepkiler verdiğini merak ediyorum ben? Ama her şeye rağmen dövüş esnasında Kyuubi'nin Naruto'ya o çocuğu bana bırak demesi hani Sora istediği kadar kuyruk çıkarsın fark etmez der gibiydi, o açıdan Sora biraz Çin malı Kyuubi olarak geldi gözümün önüne... Lakin yinede çok gereksiz bir şeydi Kyuubi'yi bu kadar basitleştirmeleri...

Jiraiya'nın ise o lafını unutmuşum, eğer dediğin gibi bakarsak mantıklı tabii ama yinede 2.5 yıl oldukça uzun bir süre yani sadece 2 farklı teknik öğrenmesi biraz garip olmuş. Çünkü dizide sürekli adından önce efsane kelimesi geçiyor bir şekilde Jiraiya'nın, ee böyle bir adam da hocan olunca insanın beklentisi yükseliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faust13

http://www.youtube.com/watch?v=mqPipp6XPRM&feature=sub

Komedyshow ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Adamlar o kadar uğraşmışlar helal olsun.Ama ortasında narutonun yalnızlığını gösterince + Arkadaki müzik olunca gülerek ağladım

mükemmel olmuş en çok şu silah olayına güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Adamlar o kadar uğraşmışlar helal olsun.Ama ortasında narutonun yalnızlığını gösterince + Arkadaki müzik olunca gülerek ağladım

mükemmel olmuş en çok şu silah olayına güldüm

süpermiş devamı var mı acaba?
  • haha harbi iyi yapmışlar
  • quote:

bu ne ya
  • El mühürlerine çok güldüm.
  • @melkor

o 2.5 yıl boşa gitmedi kontrollü şekilde kyuubi formunu 3 kuyrukluya kadar kontrol edebilmeyi öğrendi rasenganını türlü türlü hallere soktu ve ilerdede zaten fuuton rasen shurikeni geliştiricek

aslında narutonun şuanki hale gelmesinin(çok güçlü olmasının) nedenide jiraiyadır 155li bölümlere geldiğinde anlıyacaksın(Jiraiyayı eğiten bilge kurbağa olayı)

naruto sasukenin yanında eziliyo demişsin ama şuanki bölümlerde sasuke narutonun kılına bile dokunamaz

son olarak önünde çok duygusal bölümler var 127 ve 140. bölümler arası kolay gelsin diyorum
  • 179 un tr alt yazı cıkdı mı
  • kaçıncı bölüme kadar filler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

179 son filler 180 de hikaye normale dönüyo

179. Jōnin in Charge Kakashi Hatake September 30, 2010
    180. Inari’s Tested Courage October 7, 2010

Naruto

Inari taaa Naruto'da Zabuza ile karşılaşmalarında köyde yaşayan veletin ismi.Hikaye nasıl günümüzde geçer?Büyüyüpte o da mı shinobi olmuş?

Bugün 179'u izledim şu veleti görünce aklıma ilk zabuza geldi zaten :), umarım biraz zabuzadan bahsederler.Sevdiğim karakterlerden biri, zaten yanlış hatırlamıyorsam orta bölümlerde Naruto zabuza'yı anımsıyordu ama niçin bilmiyorum.Bu arada Zabuza'nın bıçağını alan tip ne oldu acaba?
  • o tip iyileşti. son bölümlerden birinde gördüm ama kaçıncı hatırlamıyorum.

Ve hachibi ye yenildiğinde düşürdüğü kılıçı geri almak istiyordu. sasukenin yanındaki o kızda sopalamıştı. hala kılıç mı düşünüyosun diye
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.