Şimdi Ara

Naruto (591. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punpun -- 1 Ağustos 2013; 16:36:20 >

• En iyi çizilen bölümler hangileriydi sizce? Chikara filler bölümü hariç. Yeni bölümle karşılaştırmak istiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam kyubinin çakrasını aldığı bölümlerdi son zamanlarda.

• Beyler 323'ün 16. dakikası 37. saniyesine bakın

Animasyon şirketi ayran içmiş artık bu kesin

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Beyler 323'ün 16. dakikası 37. saniyesine bakın

Oha Bu kadar da büyük hata yapılmaz ki be bu nedir bu kadar da saçmalama olmaz yani ama hala çizimleri savunanlar bundan daha iyisi olamaz diyenler var.

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

Beyler 323'ün 16. dakikası 37. saniyesine bakın

Çok dublaj hatası var, buda cidden nasıl yapılabilir ki diye düşündürüyor insanı :D Yani şu bölümleri bitirdikten sonra sakin kafayla bi izleseler..

• SS çekip pm atsın birisi lütfen. Göremedim bir türlü olayı. İşyerindeyim, bulmaya da uğraşamıyorum...

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Tobi'nin Obito olması pek mümkün değil Kakashi Gaiden ile Kyuubi'nin saldırısı arasında zamansal olarak pek fark yok. İki bölümde de Minato'nun tipinde pek bir değişiklik yok çünkü. Obito'nun ufakken birden o hale dönüşmesini bekleyemeyiz değil mi? Bu arada o yazdığınız da mangadan sanırım, bu tür şeyleri yazmayın lütfen. Mangacılar mümkün olduğunca spoiler vermekten çekinsinler lütfen bize de saygı göstersinler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Tobinin yuzunu gorunce cogu anımeyı bırakacak.bazılarıda onca yılın hatrına ızlıcek.

Yok hocam ya. İlk gördüğümde çok kızmıştım, saçmalık falan demiştim de. İleride yaşanacakları düşününce bir gülümseme gelmişti.

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Tobi'nin Obito olması pek mümkün değil Kakashi Gaiden ile Kyuubi'nin saldırısı arasında zamansal olarak pek fark yok. İki bölümde de Minato'nun tipinde pek bir değişiklik yok çünkü. Obito'nun ufakken birden o hale dönüşmesini bekleyemeyiz değil mi? Bu arada o yazdığınız da mangadan sanırım, bu tür şeyleri yazmayın lütfen. Mangacılar mümkün olduğunca spoiler vermekten çekinsinler lütfen bize de saygı göstersinler...

Yazdıklarımı tekrar okudum da. Orjinal spoiler içindeki kısmı okumadığınız sürece son yazdıklarım spoiler olmayacaktır. mobilde olduğumdan spoiler tagı ekleyemiyorum ama ihtiyaç da yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tsuchikagenin konustugu yerde raikagenin agzi oynuyor onceki bolumu dusununce bu bolum zaten cok ustun birsey beklemiyordum ama sonraki bolum yine guzel gibi.Nasil olsa asil onemli bolumler simdi geliyor Agustos takvimi belli zaten ay sonu 2 bolum ust uste var 327-328,sanirim mangayi okuyan hangi bolumler oldugunu tahmin edecektir

Şu Tobi'nin kimliği muhabbeti kapansa ya, manga okumayan adama eziyet oluyor. Kim olduğuna dair direk spoiler vermeseniz de bir nevi subliminal mesaj gibi olmuş yazılanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 1 Ağustos 2013; 19:57:04 >

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Tobi'nin Obito olması pek mümkün değil Kakashi Gaiden ile Kyuubi'nin saldırısı arasında zamansal olarak pek fark yok. İki bölümde de Minato'nun tipinde pek bir değişiklik yok çünkü. Obito'nun ufakken birden o hale dönüşmesini bekleyemeyiz değil mi? Bu arada o yazdığınız da mangadan sanırım, bu tür şeyleri yazmayın lütfen. Mangacılar mümkün olduğunca spoiler vermekten çekinsinler lütfen bize de saygı göstersinler...

Hocam, cidden iradene saygı duyuyorum. Nasıl oldu bu zamana kadar bakmadın Tobi kim diye Allah'tan kendini spoiler yemekten iyi korumuşsun.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.