Şimdi Ara

Naruto (418. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Arkadaşlar o maskenin 3 adet boşluğu sharingan'ın 3. seviyesini (yani tobi'nin sağ gözünü), kalan çizgiler ve ortadaki tek adet nokta ise rinnegan'ı (yani tobi'nin sol gözünü temsil ediyor.) Hiçbir şey bilmiyorsan bile adamın gözlerine bir de maskesine bakarsın zaten apaçık ortada

Maskenin göz tarafındaki boşluğun kesim tarzı da Rikodou'nun simgesi sanırım. Naruto'nun kyuubi çakra modunda da vardı 9 rakamına benzeyen simge.

Hocam adamın gözüne bir bakar mısın, lütfen kişisel ricam Bildiğin 3. level sharingan işte niye uzattınız ki

Edit: Bu arada Eray hocam, ingilizce seviyenizi öğrenebilir miyim acaba? Dil bölümünde falan mı okudunuz?

Yok ben aksini iddia eden bir şey demedim ki. Artı olarak göz çevresinin kesim biçimi rikudounun simgesi dedim yazdığın mesajdan sonra maskeye dikkat edince.

Doğrudur, Rikodu Sennin'in kolyesinin aynısı sharingan simgeleri

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

Şu jutsuların söylenişleri çok hoşuma gidiyor.İsimleri falan çok güzel.

Bunun üstüne tanımam,

adam zaten karizmada tavan yaptı orda. Hatta videonun birinde Kyuubi'nin üstüne balon açıp "Fuck my life..." yazmışlardı saldırıyı yediği sırada, kopmuştum

Uchiha Shisui ?

Bence madaranın kardeşi izuna uchiha ya neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 26 Mayıs 2012; 8:27:35 >

• @eray.gns hocam ben ingilizce altyazı izledim ve Türkçe çevirisini yaptım. ingilizce altyazısında sanırsın diye çevirmek mümkün olmuyor. senin izlediğin Türkçe çeviride yanlış çevirmişler. doğrusu SANIRIM.

ayrıca rasengan tekniği bijuu damanın alt tekniğidir. temeli bijuu damadır.

tekniğin aynısını insan kullanırsa rasengan, jinchiruki kullanırsa bijuu dama olur. naruto da bijuu olduğu için aynı tekniği kullanınca bijuu dama kullanmış oluyor. sadece bijuu formda bastırılmış ve toplanmış çakralar eksi ve artı kutupta doğru orantılı kullanılınca bi arada toplanır. naruto nun bijuu formda kullandığı mavi ve kırmızı çakralar kyuubi nin eksi ve artı çakralarıdır. naruto o sırada sadece kyuubinin çakrasından o tekniği oluşturmuştur.

ve tobi nin 3. maskesindeki anlamı yeteneği olan uzay-zaman boşluğuna çekebilmesini anlatmaktadır.
    kronolojik olarak.

1. maske uzay-zaman boşluğuna çekilmeden önceki rüzgarı.
    2. maske uzay-zaman boşluğu çekiliş anını. (boşluk maskede gözüne denk getirilmiş.)
    3. maske ise uzay-zaman boşluğuna geçişten sonraki anı anlatmaktadır. (uzay zaman kavramında üç delik vardır. ilki çekilişi, ikincisi zamanı, üçüncüsü kilitlediği alanı. yani ilk iki delik gözlerine denk getirilmiş. üçüncü delik ise zihni olan yeri yani kilit alanını anlatmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Kerem.86 -- 26 Mayıs 2012; 9:13:44 >

• Daha da konuşmam ben

Oha naptınız ya Naruto'yu da Lost'a benzettiniz iyice

• bu tobi nin kimliğini araştırıyosunuz anlamadım madara değil mi işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreazz -- 26 Mayıs 2012; 14:52:05 >

Orijinalden alıntı: Dreazz

bu tobi nin kimliğini araştırıyosunuz anlamadım madara değil mi işte

Değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

135-220 Arasını ızlemelimiyim 220ye geçtım dırek de hıcbırşey anlamadım ayrıca bı kaç konuya baktım shıpudende karışıklık oluyor dıyorlar

Yok kardeş. 135 - 220 arasını izleme. 220 de son filler arcının sonu var, orayı anlamazsın bi tek. O da çok sıkıntı sayılmaz. Onun dışında bu kısımları izlemen ya da izlememen Shippuuden kısmına bi etkide bulunmaz.

Bende animeyi bitirdikten konuya girince aynı soru aklıma geldi. Sordun madem cevaplıyayım. Mangada Madara olmadığı anlaşılıyor. Anlamadığım herkes manga okumuyor niye anime konusunda bunun tartışması yapılıyor.

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

@eray.gns hocam ben ingilizce altyazı izledim ve Türkçe çevirisini yaptım. ingilizce altyazısında sanırsın diye çevirmek mümkün olmuyor. senin izlediğin Türkçe çeviride yanlış çevirmişler. doğrusu SANIRIM.

It's like he entrusted you with the Tailed Beast Bomb.

Şurada sanırım kelimesini gösterebilir misiniz? Öğrenmek için soruyorum.

Not resim gerçek değildir. Spoiler değildir yani

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Hop

Not resim gerçek değildir. Spoiler değildir yani

canlıymış ama

Orijinalden alıntı: Grimmjòw

quote:

Bende animeyi bitirdikten konuya girince aynı soru aklıma geldi. Sordun madem cevaplıyayım. Mangada Madara olmadığı anlaşılıyor. Anlamadığım herkes manga okumuyor niye anime konusunda bunun tartışması yapılıyor.

hocam aydınlattığın için sağol

Orijinalden alıntı: eray.gns

quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

@eray.gns hocam ben ingilizce altyazı izledim ve Türkçe çevirisini yaptım. ingilizce altyazısında sanırsın diye çevirmek mümkün olmuyor. senin izlediğin Türkçe çeviride yanlış çevirmişler. doğrusu SANIRIM.

It's like he entrusted you with the Tailed Beast Bomb.

Şurada sanırım kelimesini gösterebilir misiniz? Öğrenmek için soruyorum.

It's like kısmı "görünen o ki" ya da zorlarsak onaylama şeklindeki bir kullanım ile "sanırım" manasında kullanılabilir

Find The Way
    Give The Love
    Get The Power

O'Sensei Morihei Ueshiba
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.