Şimdi Ara

Naruto (349. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: TuranCan.

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Edit: Sarı haliyle ilgili çok tartışma olmuş ama oyununda bariz şekilde isimlendiriliyor bu mod. Ki izin almadan da böyle birşey yapabileceklerini sanmıyorum.

Naruto

sence mangacilara buradan soru sorman mantikli mi? sadece sana degil bunu yapan herkese soyluyorum. burasi anime konusu. cok merak ediyorsaniz manga basligi var oraya alalim sizi

haklısın ben sildim sen de alıntından sil de görünmesin soru

yöneticiler silmiş zaten adamlar oyuncak gibi oynuyor. insan bi haber verir silerken

• of Kisame'nin hayatı var bu hafta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 21 Şubat 2012; 18:51:19 >

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

of Kisame'nin hayatı var bu hafta

kan ıceren bı bolum olacagı kesın. kan gorelım ben ızlerım fark etmez ıtachı ıle olan muhabbetlerının derınlıklerınıde gorecez ıns.

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

of Kisame'nin hayatı var bu hafta

kan ıceren bı bolum olacagı kesın. kan gorelım ben ızlerım fark etmez ıtachı ıle olan muhabbetlerının derınlıklerınıde gorecez ıns.

evet itachi'yi de tekrar göreceğiz en azından.

Orijinalden alıntı: U Mad Bro?

quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

Orijinalden alıntı: U Mad Bro?

Naruto izlemeyeli bayağa oldu fillerlar bitmiş. O Kyuubinin çakrasını kontrol ettiği bölümde heyecandan ölüyordum yahu İnşallah yine filler krizine sokmaz bizi

Elbet filler olacak nasıl naruto episode 135 ten sonra izlemeye gerek yok neredeyse 100 bölümlük filler 2 sene gene öyle bir şey olur elbet.

Hatırlatma şunu hacım yaa. Umarım bu seri uzun sürer 1-2 gün sonra pat diye filler damgası yemiyelim yav

Mecbur filler gelecek anime ile manganın aynı bölümlerde ilerlediğini düşünürsen manga hiç satmaz o yüzden filler ları sokuyorlar aralara manga ilerlesin.
  • 250 çok tuhaf bir bölümdü ya ilk sahneleri tüm bölümlerden daha farklı geldi ayrıca burunlarının dibinde akatsuki üyesi olmasına rağmen bu kadar rahat davranmaları doğru olmamış.bu hafta hem çizimler hem işleyiş bir tuhaftı ya .bi bişey olmuş bunu çizerken belliayrıca manga okumama rağmen kisamenin nerde ortaya çıktığını filan unutmuştum.naruto bulunca baya bi şaşırdım.geçen haftaya kadar mangada günceldeydim ama şu anda ilerde mangada olan nerdeyse hiçbir dövüşü hatırlayamıyorum.sevinsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi

Üniversiteyi 5 yılda bitiren 1 sene , 4 yılda bitiren 4 sene kaybetmiştir .
  • kafama takılan bir nokta var yada ben tam anlayamadım..

normal narutoda itachi ve yanındaki çakma balık narutoyu bi otelde kıstırıyorlardı, o arada jirayya geliyordu itachi ve çakma balık aralarında ikimiz bile yenemeyiz diyorlardı,
    aynı şekilde orochimaruda ben itachiyi yenemem ondan güçsüzüm diyordu, fakat 3 efsane karşılaştıklarında orochimaru kolları olmadığı halde jirayya ve diğer efsane hatunla baş etti kafam karışdı burda.....

Orijinalden alıntı: Grozny

kafama takılan bir nokta var yada ben tam anlayamadım..

normal narutoda itachi ve yanındaki çakma balık narutoyu bi otelde kıstırıyorlardı, o arada jirayya geliyordu itachi ve çakma balık aralarında ikimiz bile yenemeyiz diyorlardı,
    aynı şekilde orochimaruda ben itachiyi yenemem ondan güçsüzüm diyordu, fakat 3 efsane karşılaştıklarında orochimaru kolları olmadığı halde jirayya ve diğer efsane hatunla baş etti kafam karışdı burda.....

Naruto'da güç dengesi konusunda çok tezatlık var, bunlara takma derim. Kishi mangayı mevcut duruma göre yazıyor, bir nevi nabza göre şerbet...

Orijinalden alıntı: Grozny

kafama takılan bir nokta var yada ben tam anlayamadım..

jirayya orda dövüşürken 5. hokage tarafından zehirlenmişti o yüzden %10 gücüyle dövüşüyodu.Sağlam olsa 2 tane orochimaru yerdi orda.Bide kabuto bile 5. hogakeden güçlüydü oda o savaştaydı naruto ilk orda kendini gösterdi zaten yani orochimaru sadece jirai le kapışıyodu .

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 sonraki > >>
  • Jiraiya öldüğünden beri hiç onun hakkında bir şey söylemediler.Kesin bir şeyler çıkarır ortaya.
  • 250. bölüm gerek çizim açısından gerek karakterlerin tavırları açısından çok kötüydü bence de. Hele o şelale önündeki konuşmalar falan tam gerizekalı mı bunlar havası verdi izlerken. Bu aralar bir sıkıntı var animede ama dur bakalım.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Evet 251i de şu an izledim. Harbiden ne kadar gerizekalı varsa o adada toplanmış başkada birşey demiyorum.

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • Ulan hiç seed yok normalde 5 dakikada inerdi yarım saattir 5kb'ı geçmedi.

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Ulan hiç seed yok normalde 5 dakikada inerdi yarım saattir 5kb'ı geçmedi.

Link attim

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • NARUTO_Shippuden_251_[1080p].mkv indi altyazı beklemedeyim
  • güzel bölümler yaklasıyor
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.