Şimdi Ara

Naruto (351. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: umutum9

hadi gel artık savaş

savaş gelene kadar daha naruto
    kyuubinin çakrasını terbiye edecek, babasının hızını kontrol etmeye çalışacak ohooo(mangacı değilim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 24 Şubat 2012; 21:35:41 >

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

hadi gel artık savaş

savaş gelene kadar daha naruto
    kyuubinin çakrasını terbiye edecek, babasının hızını kontrol etmeye çalışacak ohooo(mangacı değilim)

2013 de shonen jump la sozlesmesı bıtıyor narutonun oda bleach gıbı mangasına yetısemeden bıtırılebılır sozlesme ımzalanmadan savasa bakalım ne zaman gırecez.
  • arkadaşlar bu bölüm bence söylediğiniz kadar kötü değildi ben şahsen baya beğendim. hele gainin jutsusunun taijutsu olduğunu öğrenince baya şaşırdım.bu arada bu rock lee için anime falan yapılcakmış aslı astarı var mı?

SPOILER

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • merakdan manga bölümüne girim sadece bir bölümün spoiler ine bakim çıkarım dedim, ama ebemin çakrasını gördüm

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

@lasts0ul

SPOILER

Konan vs tobi priviewde gözüküyor general olayıda beklenen bişey ninjalar başı buyruk hurra diye bodoslama dalmayacak sonuçta. spoilerlık bişey yok aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

merakdan manga bölümüne girim sadece bir bölümün spoiler ine bakim çıkarım dedim, ama ebemin çakrasını gördüm

dostum sende mayın tarlasına kendi rızanla atlamışsın,geçmiş olsun.ee artık sende yakında baslarsın mangaya madem spoileer yedin gerisini getir

Orijinalden alıntı: lasts0ul

quote:

@lasts0ul

SPOILER

Konan vs tobi priviewde gözüküyor general olayıda beklenen bişey ninjalar başı buyruk hurra diye bodoslama dalmayacak sonuçta. spoilerlık bişey yok aslında

ya arkadaş herkes priview izlemek zorundamı gıbı goruyorsun ? hayatımda boyunca bir dızının fragmanını yada anımenın priviewlerini izlemedımki ne olcagını bılmeden ızlıyım ama sagolun gene sıçıyonuz içine

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

quote:

@lasts0ul

SPOILER

ya arkadaş herkes priview izlemek zorundamı gıbı goruyorsun ? hayatımda boyunca bir dızının fragmanını yada anımenın priviewlerini izlemedımki ne olcagını bılmeden ızlıyım ama sagolun gene sıçıyonuz içine

BENCE yayınlanan bölümde gelecek haftanın özetini gösterdiği an gelecek hafta spoiler olmaktan çıkar sonuçta artık o bellidir herkes biliyordur.

Spoilerlik bir şey yok dedin mesajın uçmuş. 15 bölümün konusunu verdin resmen.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

quote:

quote:

@lasts0ul

SPOILER

BENCE yayınlanan bölümde gelecek haftanın özetini gösterdiği an gelecek hafta spoiler olmaktan çıkar sonuçta artık o bellidir herkes biliyordur.

Yorumunda nasıl bır mantık arayacagımı bulamadım ama yukarda dediğim şeyi tekrar okumanı tavsiye ederım

Herhangi bir dizi konusuna gir forumda fragmanlar spoiler içinde verilir çünkü izleyen vardır izlmeyen vardır izleyen izlemeyenın zevkıne edemez + olarak arkadaş gelecek bölümü değil gelecek 5 bölümün konusunu açıkladı sadece gelecek hafta değil

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

quote:

quote:

@lasts0ul

SPOILER

Yorumunda nasıl bır mantık arayacagımı bulamadım ama yukarda dediğim şeyi tekrar okumanı tavsiye ederım

Herhangi bir dizi konusuna gir forumda fragmanlar spoiler içinde verilir çünkü izleyen vardır izlmeyen vardır izleyen izlemeyenın zevkıne edemez + olarak arkadaş gelecek bölümü değil gelecek 5 bölümün konusunu açıkladı sadece gelecek hafta değil

Alıntıları Göster
    silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73EC99CC3 -- 27 Şubat 2012; 0:30:37 >

Orijinalden alıntı: Guest-73EC99CC3

silinsin

Alıntıları Göster
    silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 27 Şubat 2012; 0:01:12 >

• ya şu mangayı okuyanlar gitsin manga bölümüne yazsın dalga geçer gibi ikide bir spoiler veriyorlar alttan alttan sabredemeyip mangayı okuyanlar kendileri, sanki biz okuyamıyoruz

silinsin.

Alıntıları Göster
    silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73EC99CC3 -- 27 Şubat 2012; 0:30:19 >

Orijinalden alıntı: Guest-73EC99CC3

silinsin

Alıntıları Göster
    silinsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 27 Şubat 2012; 0:00:54 >

• quote:

silinsin.

Alıntıları Göster
    silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73EC99CC3 -- 27 Şubat 2012; 0:30:03 >
  • 15 bölüm mü ? yavaş. ulan sanki animenin sonunu söyledik bu ne hengame ? bunlarada spoiler diyosanız daha başka bişey demiyorum ! zamanında ben daha jiraiyayı tanımazken bana shippuden 130 larda jiraiyaya ne olduğunu söyleyen dengesizler gibi spoiler vermedik size. biri zaten priview ben yazmasam bile yazanlar mutlaka çıkıyor, öteki çok değil 2 dakika oturup düşündüğünde çıkarabileceğiniz bi sonuç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Omai wa yowai... Naze yowai ka ? tarinai kara da, nikushumi ga.
    Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete...Nigete...Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.