Şimdi Ara

Naruto (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Rietveld

4. film ve Türkçe altyazı çıkmış arkadaşlar.Altyazı divxplanet'te var filmi artık siz bulcaksınız.

Film kolay Alt yazı olduktan sonra.

Orijinalden alıntı: Rietveld

4. film ve Türkçe altyazı çıkmış arkadaşlar.Altyazı divxplanet'te var filmi artık siz bulcaksınız.

İzlenecek film değil vakit kaybı
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Filmi bende bugün izledim ama hoşuma gitmedi.Hiç beklediğim gibi çıkmadı.Minato'nun biraz daha teknik göstermesini isterdim.Aralarında da hiç konuşma olmadı.Birde Naruto köye gidebilseydi o zaman güzel olurdu.Bizim kahramanların genç hallerini görmek güzeldi ama.

Bu arada yaza 5. film çıkıyor.O daha güzele benziyor.Artık onuda 2012 de izleriz.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • 6. filmin duyurusu da yapıldı
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

6. filmin duyurusu da yapıldı

Gelsin izleriz

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

6. filmin duyurusu da yapıldı

4ü daha yeni izledik 6 yı anca 2 yıl sonra izleriz
    4 o kadarda güzel sayılmazdı. yandaime nin 1 teknigini gördük sayılır shiruken kage bushin baska da bieşy yoktu ama narutonun rasenganı görünce epeyce şaşırdı

neyse gene sasuke vs danzou

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • Danzooo

Shippuuden'in başındayım ama merak ettim işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narwhal -- 6 Mayıs 2011; 22:08:39 >

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Ben bu izenagi'nin nasıl bir saldırı olduğunu tam olarak anlamadım.

Bir çeşit genjutsu işte... Karşıdaki kişi gerçek beden yerine, sahtesini görüyor, öldüğünde de gerçek beden ortaya çıkıyor. Ama Danzo'daki sharingan koleksiyonu, bu genjutsuyu çok kez yapmasını sağlıyor. Fakat Danzo, bir Uchiha olmadığı için çakra kontrolünü ayarlayamıyor ve jutsuyu her kullandığında shranginlardan biri ölüyor. Tabii sadece sharingan'da bitmiyor olay, Izanagi'yi yapabilmek için Rikudo'nun dna'sına sahip olmak gerekiyor, bunun içinde çakal Danzo Hashiramanın dna'sını kendine naklettirmiş. Bu şekilde bakınca da ne y.vşak bir adamış bu Danzo yahu, ninja dünyasının yüz karası...
    diye biliyorum.

Orijinalden alıntı: Haien

benim bildiğim uchiha olsun ya da olmasın izanagi yapan göz kapanıyor.
    o yüzden yasak jutsu.
    diye biliyorum.

Doğrudur, ben Danzo'nun Uchiha olmadığı için her izanagi'den sonra zayıflayan çakrasını, kapanan gözlerle karıştırdım.

Orijinalden alıntı: GangstaCity

bunun söylıyecegım aklıma gelmezdı ama o sarışın hiçi özledim

neyse gene sasuke vs danzou

deidaramı?
  • Sağolun arkadaşlar.
    Daha iyi çözdüm olayı ama yukarıdaki arkadaşında bahsettiği açılma-kapanma olayını anlamadım.Birde Danzo savaşın başından beri mi bu tekniği kullanıyordu o zaman?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.