Şimdi Ara

Naruto (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Naruto'nun 1. serisinin 1-220 arasındaki tüm bölümlerinin altyazıları çıktı mı?

Divxplanet'ta 157 bölümü var sadece :S

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Asıl bölümler niye 89 dan sonrası yani Sasukenin hikayesi olsun ki? O zaman ben hiç 10-15 i izlemeyim direk 90 a dalıyım

Sasukeyle ilgili birkaç bölüm izleyeceğiz.
    56-57'ye kadar izle. Sonra direkt 73'e dal. Çünkü arada saçma filler'lar var. Sonra devam et işte izlemeye.
    Hafta hafta izlemek konusunu ben de yaşadım. Günde 5-10 bölüm izleyen biri için hafta hafta zor oluyor ama bu acıyı diğer animelerle aşacaksın.

Neyse ben halen 10.bölümdeyim.1 haftadır filan izlemiyorum.Konu çok yavaş işliyor çünkü.DN ve Claymore un Mangasını bitireyim Narutoyu izlemeye devam ederim.Senin dediğini yapıcam.Neyse iyiki Bleach var.Naruto kadar bir şey İzle izle bitmez valla sıkılmam hiç Shippuudeni beklerken

Shippuuden dedemi Fiiler var?

Neyse ben halen 10.bölümdeyim.1 haftadır filan izlemiyorum.Konu çok yavaş işliyor çünkü.DN ve Claymore un Mangasını bitireyim Narutoyu izlemeye devam ederim.Senin dediğini yapıcam.Neyse iyiki Bleach var.Naruto kadar bir şey İzle izle bitmez valla sıkılmam hiç Shippuudeni beklerken

Bleach o kadar uzun değil. 200 civarı bölüm var yarısı filler zaten.
    64'te falan filler giriyor 110'da bitiyor. Sonra 160'a kadar falan devam ediyor bir 30 bölüm daha filler giriyor.
    Daha kısa sürede bitirirsin Bleach'i.

• O kadar çalışma boşa gitmiş...
    Naruto, rüzgar elementini başka bir şekilde kullanabilecek mi bari?

Edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 19 Aralık 2008; 23:07:30 >

Orjinalden alıntı: muhacir

O kadar çalışma boşa gitmiş...
    Naruto rüzgar elementini başka bir şekirde kullanabilecek mi bari?

Evet. Kurbağalardan özel bir teknik öğrenecek. Böylece kendini tedavi edebilecek. Ayrıca ayrı bir çakra kazanacak vs.

Orjinalden alıntı: windsurf

quote:

Evet. Kurbağalardan özel bir teknik öğrenecek. Böylece kendini tedavi edebilecek. Ayrıca ayrı bir çakra kazanacak vs.

Eğer kendini tedavi edebilme gibi bir teknik öğrenirse Naruto'yu kimse durduramaz. Başına bir iş geldi mi kendini tedavi eder.

quote:

Yok öle demedim... Rüzgar elementini, Rasengan hariçinde başka bir şekilde kullanabilecek mi? demek istemiştim. Ama yinede sağol sage nedir öğrenmiş olduk

quote:

quote:

Yok öle demedim... Rüzgar elementini, Rasengan hariçinde başka bir şekilde kullanabilecek mi? demek istemiştim. Ama yinede sağol sage nedir öğrenmiş olduk

Daha mangada belli olmadı. Ama Sage'nin Naruto'nun öğreneceği son teknik olacağını düşünüyorum. Zira ona birşeyler öğretecek kimse kalmadı:)
  • Arkdaşlar ben Naruto'nun 1. sersinin 157. bölümündeyim,ama Shippuuden'i de bir yandan indirip arada göz atıyorum Dikkatimi çeken bir şey oldu Naruto'nun giysisi siyah bir şey olmuş bu sadece imaj değişikliği mi?Yoksa Naruto Genin'likten üst seviyeye mi geçti?

Orjinalden alıntı: Kogan

Arkdaşlar ben Naruto'nun 1. sersinin 157. bölümündeyim,ama Shippuuden'i de bir yandan indirip arada göz atıyorum Dikkatimi çeken bir şey oldu Naruto'nun giysisi siyah bir şey olmuş bu sadece imaj değişikliği mi?Yoksa Naruto Genin'likten üst seviyeye mi geçti?

Fillerlar'a niye bakıyorsun?Ayrıca Naruto'nun kıyafet değiştirme sebebi Jiraiya'nın ona çok antrenman yapması,bu yüzden yeni bir takım almak zorunda kalmış.Artis herif,arada antrenman yaptık sadece karı-kız peşinde koşmadık mesajı da veriyor.
  • Evet, bir tek Genin o kaldı .

Orjinalden alıntı: :blaCk:

Evet, bir tek Genin o kaldı .

Olsun o direk Hokage olacak

Arkdaşlar ben Naruto'nun 1. sersinin 157. bölümündeyim,ama Shippuuden'i de bir yandan indirip arada göz atıyorum Dikkatimi çeken bir şey oldu Naruto'nun giysisi siyah bir şey olmuş bu sadece imaj değişikliği mi?Yoksa Naruto Genin'likten üst seviyeye mi geçti?

Yok o tüm karakterlerde var.Bi farkta alın koruyucusunun siyah olması.Shippuuden in başlarında söylediğine göre Jiraiya çok zor bir öğretmenmiş ve o kadar çok yıpranmış ki yeni kıyafetler almak zorunda kalmış.

Ben buna çok güldüm çünkü her dövüşte kıyafeti paramparça oluyordu

__

Bugun izlemeye tekrar basladım.

Oodama Rasengan süpermiş yav.İmzam olmayı haketti

quote:

Yok o tüm karakterlerde var.Bi farkta alın koruyucusunun siyah olması.Shippuuden in başlarında söylediğine göre Jiraiya çok zor bir öğretmenmiş ve o kadar çok yıpranmış ki yeni kıyafetler almak zorunda kalmış.

Ben buna çok güldüm çünkü her dövüşte kıyafeti paramparça oluyordu

__

Bugun izlemeye tekrar basladım.

Oodama Rasengan süpermiş yav.İmzam olmayı haketti

Kardes bende senin gibi Fuuton Rasen Shuriken i imzama koymak istiyorumda nasil videodan kesip gif yapicam zahment olmassa kisaca anlatirmisin?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.