Şimdi Ara

Naruto (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: kenex

Arkadaşlar Naruto anime olarak ilk göz ağrım. Şuan aralıksız arşivlemeye devam ediyorum ancak bir sorunum var.

Naruto nun 191-220 bölümlerinin altyazılarını bulamıyorum. divx-planet e baktım orada da yok. Eğer 5dk vakit ayırıp rarlayan ve upload edebilecek olan varsa çok hora geçer.

Altyazı kaynağınız varsa pm den link te atabilirsiniz.

135-220.bölümler arası filler kabul edildiği için çevrilmiyor.Ancak bazı arkadaşlar yavaş yavaş çeviriyor.Divxplaneti takip et orda güncel olarak yayınlanır.

Orijinalden alıntı: m_c_g

quote:

Arkadaşlar Naruto anime olarak ilk göz ağrım. Şuan aralıksız arşivlemeye devam ediyorum ancak bir sorunum var.

Naruto nun 191-220 bölümlerinin altyazılarını bulamıyorum. divx-planet e baktım orada da yok. Eğer 5dk vakit ayırıp rarlayan ve upload edebilecek olan varsa çok hora geçer.

135-220.bölümler arası filler kabul edildiği için çevrilmiyor.Ancak bazı arkadaşlar yavaş yavaş çeviriyor.Divxplaneti takip et orda güncel olarak yayınlanır.

Teşekkürler. Birde filler den sonra Naruto olarak izlenecek ne var? Manga-anime olarak birkaç söylem duydum da hakkında hiçbirşey bilmiyorum.

Düzenleme: Shippûden leri buldum. Şimdilik bunları araştırayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 22 Ekim 2009; 17:25:28 >

quote:

quote:

Teşekkürler. Birde filler den sonra Naruto olarak izlenecek ne var? Manga-anime olarak birkaç söylem duydum da hakkında hiçbirşey bilmiyorum.

Düzenleme: Shippûden leri buldum. Şimdilik bunları araştırayım.

Fillerdan sonra direk shippudene geç.Akıyo valla naruto efendi

Edit:Hatta 135 den sonra direk geç shippudene.Bende öyle yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRomst3r -- 22 Ekim 2009; 21:09:36 >

quote:

Orijinalden alıntı: Romst3rHERE

Anlamadıgım nokta
    Pain her jutsu için farklı bir beden mi kullanıyor

Bence her bedeni farklı bir çakra türüne sahip.Kapışacağı adamın antisi(zayıflığı) neyse ona göre beden değiştirip dalıyor.

vay şero bunu hiç düşünmemiştim işde
    || 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||
  • bu adamla dövüşebilmek için bana göre 5-6 tane üst düzey ninja aynı anda dalacak, sasuke-naruto falan hep birlikte "aşcı bahçivana, bacçivan uşağa, uşak şöföre, sonra hepsi şöföre taktiği"

jiraiya'nın bölümlerinden sonra uzun süre izlemem muhtemelen çünkü bir cazibesi kalmıyor. jiraiya çok orjinal bir karakterdi. sasuke-itachi muhabbeti de benim için zerre kadar bile bir anlam ifade etmiyor. neymiş efendim, abisiymiş de intikam alacakmış. geçiniz efenim. bal kabağı kafalı adam(spoiler olmasın diye yazmadım ismini) ayrı bir saçmalık zaten. adamlar karizmatik karakter bulamadılar, abuk-sabuk teorilerle geçmişten kahraman summon ediyorlar. orochimaru da hokageleri getirmişti, böyle yapacağınıza kakashi gaiden gibi bir şey yapsaydınız ya.

aniemelerin konuları eskisi kadar başarılı değil, bundan 10 sene önce ne kaliteli animeler vardı, artık böyle saçma sapan animelere kaldı ortam. resmen çocuk eğlendiriyorlar.

Çin atasözü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

bu adamla dövüşebilmek için bana göre 5-6 tane üst düzey ninja aynı anda dalacak, sasuke-naruto falan hep birlikte "aşcı bahçivana, bacçivan uşağa, uşak şöföre, sonra hepsi şöföre taktiği"

jiraiya'nın bölümlerinden sonra uzun süre izlemem muhtemelen çünkü bir cazibesi kalmıyor. jiraiya çok orjinal bir karakterdi. sasuke-itachi muhabbeti de benim için zerre kadar bile bir anlam ifade etmiyor. neymiş efendim, abisiymiş de intikam alacakmış. geçiniz efenim. bal kabağı kafalı adam(spoiler olmasın diye yazmadım ismini) ayrı bir saçmalık zaten. adamlar karizmatik karakter bulamadılar, abuk-sabuk teorilerle geçmişten kahraman summon ediyorlar. orochimaru da hokageleri getirmişti, böyle yapacağınıza kakashi gaiden gibi bir şey yapsaydınız ya.

aniemelerin konuları eskisi kadar başarılı değil, bundan 10 sene önce ne kaliteli animeler vardı, artık böyle saçma sapan animelere kaldı ortam. resmen çocuk eğlendiriyorlar.

taş çatlasa 10-15 bölüm sonra bu dediklerine belki pişman olabilirsin :) nedenini söylersem spoiler olur :)

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Shippuuden'in başını izlemeyenler bakmasın

Naruto Shippuuden'e başladım en başta Sasuke,Naruto ve Sakura karşılaşıyorlardı sonrasında Narutonun köye dönüşünü gösterdi ve olaylar oluşmaya başladı.Benim sorum şu o ilk başta gördüğümüz sahneyi animenin sonunda mı göreceğiz yoksa ilerdeki bölümlerde o noktaya mı gelicekler?

Lost'ta nasıl FlashForward var, aynen o şekil. İlerliyen bölümlerde görürsün animenin başında geçen olayı.

Orijinalden alıntı: kontendoo

adam yüzündeki maskeyi çıkarıpmı gezcek düşün biraz oldu olacak isminide desin.ayrıca hep geçmişi göstermerleri saçma olcak yok yondaime gaiden bilmemne gaiden bence böyle iyi.ayrıca naruto 7-8 senelk anime çocuk animesi olsa ve kalitesiz olsa bukadar tutmazdı dime.
  • Olaylar şu Sasuke vs Orochimaru ya kadar aşarı yavaş ilerledi.Hatta o kadar yavaş ilerledi ki şimdi her bölümde bir kapışma bitip bi diğeri başlıyacak.Çünkü çok baydı.Böyle olması daha iyi ama bu 130 bölüme çok daha fazla şey sığdırabilirlerdi diye düşünüyorum.Bir sürü gereksiz filler bakışmalar flashbackler vs ile ne yazık ki koca bir hiç var ortada.Ama son bölümler güzel gidiyor.

bide bizim konoha ateş ülkesinin bi kasabasımı oluyo yani konoha tek başına ülke değilmiydi
    yoksa yayınlancakmı?

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

jiariya bitiyorum özellikle tsunadeyle sahnelerini çok komedi oluyor
    birde kakashi nin sharinganı nasıl elde ettigini gösterdiklerinde çok saçma gelmişti..
    ayrıca birşey sormak istiyorum ben shipuden i yani 2 sezona kadar izledim devamı varmı 3-4 sezon gibi
    yoksa yayınlancakmı?

Valla sezon olarak bilmiyorum ama şuan en son 132. bölüm yayınlandı.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

quote:

birde kakashi nin sharinganı nasıl elde ettigini gösterdiklerinde çok saçma gelmişti..
    ayrıca birşey sormak istiyorum ben shipuden i yani 2 sezona kadar izledim devamı varmı 3-4 sezon gibi
    yoksa yayınlancakmı?

Nezaman yayınlancaklarını nereden öğrenebilirim hangi günler vs?

quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

quote:

yoksa yayınlancakmı?

Nezaman yayınlancaklarını nereden öğrenebilirim hangi günler vs?

Her perşembe yeni bölüm çıkıyor.
    "Hiç, bildikleri hiçtir, bilmek istedikleri hiç."
    Çicek Rüzgarı kaosun içine düşüyor ve Çiçek Tanrısı haykırıyor.
    Cennetimsi rüzgar kaosun içine düşüyor ve Cennetimsi Şeytan gülüyor.
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • pain tek başına bi akatsuki durumunda imiş yuh dedim.. narutoyu bu herifle kapıştırsalar bi kage bunshin bi de rasenshuriken le ne halt etcek merak ettim

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faust13

pain tek başına bi akatsuki durumunda imiş yuh dedim.. narutoyu bu herifle kapıştırsalar bi kage bunshin bi de rasenshuriken le ne halt etcek merak ettim

ben tobiyi merak ediyorum artık nasıl bir şeyse

Orijinalden alıntı: Cypon

Arkadaşlar 124ten itibaren taka fansublu bölümleri indirdim fakat netteki altyazılar uyuşmuyor. uyuşan altyazıları nerde bulabilirim?

Divxplanet 'tekiler uyuyor genelde oraya bak.Ben hiç sorun yaşamadım.Eğer yine olmazsa gom player kullanarak izle.Altyazı senkronu var çok ufak bir ayarlama ile düzeltebilirsin.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • divx'e baktım zaten. ordakiler uymuyor hiç. bs de de sekron ayarı var ama 30 sn fln fark oluyor bazen. nette aradım bulamadım. taka ya özel ayarlanmış altyazı yokmudur nette acaba?

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.