Şimdi Ara

Naruto (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    http://divxplanet.com/index.php?page=showsubs

Orijinalden alıntı: ThirstyVampire

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Arkadaşlar shippuuden in sonuna yetişmiş bulunmaktayım :D 131. bölümü izledim. Anime ye yetiştim sonunda. Anime ile birlikte giden mangasına başlamak istiyorum ama şöyle bir sıkıntım var. genel olarak mangasına başladığım animelerde (bleach FMA gibi) mangasını okuduktan sonra animesini izlemek biraz acayip geliyor. Manga da geçen bazı bölümlerin kesilmesi vb gibi. Narutoda da böylemi? öyleyse başalamayıp su anki heycanla animesinden devam edicem. değilse zaten süper dümdüz mangaya başlayacağım. ne düşünüyorsunuz bu konuda ? mangaya başladıktan sonra animeleri izleyince bir hayal kırıklığı olu mu?

şöyle söyliyim mangada öndeyim ve animede ne olcağını bildiğim için daha bir haz alarak izliyorum

İşte sorun da o zaten :D yani animede mangadaki olaylar tam anlamıyla çiziliyor mu? Mesala bleachte ve özellikle fma nın yeni serisinde mangadaki birçok güzel yer çizilmiyor. Bu da hayal kırıklığı yaratıyor bende. O yüzden büyüsü bozulmasın diye okumak da istemiyorum mangayı. Eğer öyle değilse başlayacağım mangaya yakında. Ayrıca konu çok heyecanlı bir yerde bitti animede :D

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • mangaya başla derim.başta kendi kendime diyordum acaba heycanı kaçarmı bölümlerin die ama çok daha güzel oluyor inan.manga bölmdede baya bi teori vs konuşyz :P.hem mangada süper bölmler var ve mlsf o bölmlerin anime olark gösterlmesine kim bilir kaç ay var
  • 131 hangi bölüme denk geliyor mangada nerden bulabilirim türkçesini

Bu arada artık Naruto ve Sasuke nerdeyse hiç yok hikayede.Bakalım ne zaman geri dönücekler.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • www cekirdekceviri com bu sitede tüm manganın tr hali var.yeni çıkan manga bölmleride en geç bi güne siteye konulyuro.131. bölm mangada 376 ya denk geliyor

Orijinalden alıntı: clanthee

www cekirdekceviri com bu sitede tüm manganın tr hali var.yeni çıkan manga bölmleride en geç bi güne siteye konulyuro.131. bölm mangada 376 ya denk geliyor

çok teşekkürler dostum beklemekten sıkıldım okuyayımda kurtulayım

Orijinalden alıntı: Rietveld

Sonunda aksiyonlu bölümler başladı yaa.Önümüzdeki haftada bu aksiyon devam edicek.

Bu arada artık Naruto ve Sasuke nerdeyse hiç yok hikayede.Bakalım ne zaman geri dönücekler.

Bırak olmasın ya Jiraya akar her türlü

• Sanninlikten Senninliğe yükselmiş Jiraiya. Yani Jiraiya bu kadar güçlü ama Orochimarunun ölümsüzlükten başka nanesini göremedik. Tsunade sakura gibi. Bide sümüklüböcük çağırsa tam olur.

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Sanninlikten Senninliğe yükselmiş Jiraiya. Yani Jiraiya bu kadar güçlü ama Orochimarunun ölümsüzlükten başka nanesini göremedik. Tsunade sakura gibi. Bide sümüklüböcük çağırsa tam olur.

naruto kurbaa çağırıyor sasuke manda yı kullandı sakura da artık kesin onu kullanır

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • quote:

Orijinalden alıntı: garrote

quote:

www cekirdekceviri com bu sitede tüm manganın tr hali var.yeni çıkan manga bölmleride en geç bi güne siteye konulyuro.131. bölm mangada 376 ya denk geliyor

Dostum emin ol mangayı da okuyup bitirdikten sonra bu seferde manganın çıkması için bekliyorsun, o da ayrı bir sıkıntı

Naruto Shippuuden'e başladım en başta Sasuke,Naruto ve Sakura karşılaşıyorlardı sonrasında Narutonun köye dönüşünü gösterdi ve olaylar oluşmaya başladı.Benim sorum şu o ilk başta gördüğümüz sahneyi animenin sonunda mı göreceğiz yoksa ilerdeki bölümlerde o noktaya mı gelicekler?
    Pain her jutsu için farklı bir beden mi kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romst3rHERE

Anlamadıgım nokta
    Pain her jutsu için farklı bir beden mi kullanıyor

Bence her bedeni farklı bir çakra türüne sahip.Kapışacağı adamın antisi(zayıflığı) neyse ona göre beden değiştirip dalıyor.

Orijinalden alıntı: leonheart07

quote:

Orijinalden alıntı: garrote

quote:

Dostum emin ol mangayı da okuyup bitirdikten sonra bu seferde manganın çıkması için bekliyorsun, o da ayrı bir sıkıntı

haklısın okudum bitti

Naruto nun 191-220 bölümlerinin altyazılarını bulamıyorum. divx-planet e baktım orada da yok. Eğer 5dk vakit ayırıp rarlayan ve upload edebilecek olan varsa çok hora geçer.

Altyazı kaynağınız varsa pm den link te atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 22 Ekim 2009; 3:02:51 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.