Binbaşı
29 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 83 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhaba,

HDD mi bi süre önce biçimlendirip format diski haline getirmiştim. Formatı attıktan sonra hariciyi kendi bilgisayarım ve diğer bilgisayarlar görmemeye başladı. Sadece bir arkadaşımın bilgisayarı gördü ve verileri kurtardık. Cihazı biçimlendirdik fakat durum hala aynı.

Bilgisayara taktığımda bağlantı sesi geliyor aygıtlar kısmında görünüyor. Hatta aygıt düzgün çalışıyor diyor. Fakat bilgisayarımda o disk bir türlü görünmüyor.

Bilgisayarım yönet diyip disk yöneticisinden baktığımda diskin adı yok. Arkadaşın bilgisayarda ad atanabiliyor fakat kendi bilgisayarımda o seçeneğe tıklanmıyor.

Erişilebilirlik ayarlarını kurcalamıştım zamanında sanıyorum sorun ondan kaynaklı. Nasıl eski hale getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

İyi forumlar.
Yarın Bursa eski garaj ın oralarda düğünümüz var. Ben de İstanbuldan düğüne gideceğim. Şimdi deniz otobüsüyle mi gitmek daha mantıklı yoksa otobüsle mi. Nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba. win 8 pc nin içinde, ürün anahtarı biosa gömülü geldi. Yaklaşk 2 senedir format atmadığım için sistem çok ağırlaştı.Bu arada da 8.1 e güncellenmiş. Şimdi fabrika ayarlarına dönmeye çalıştığımda sistem medyasını yerleştirin hatası alıyorum. Flash disk kullanmadan nasıl fabrika ayarlarına döndürebilirim? Teşekkürler
Merhabalar iyi forumlar.

Nokia C5 cihazımla 2015 tarihinde çektiğim fotoğraflar bilgisayara bağlayınca görünmüyor fakat telefondan bakınca galeride sorunsuz görünüyor. Sebebi ne olabilir acaba fabrika ayarlarına döndürdüm güncellemeleri de yaptım ama sorunu çözemedim.

Yardımcı olursanız sevinirim.
Hafiye, muadil, imame, maşrapa kelimeleri hep hoşuma gitmiştir.
Ya da tam senin kalemin demek

Genelde osmanlıca-arapça kökeli bu tarz kelimeler var mı bildiğiniz?
Merhaba. Şimdiye kadar klasiklerden Babalar ve Oğullar ve Ölü Canlar'ı okudum.

Genel nasıl bir yol izlenmeli yardımcı olur musunuz?
Yarın tütün alıcam. Arkadaş Beşiktaşta mc donalds ın yanındaki pasajdan mavi goldoldborn tavsiye etti. Daha önce ingilterede golden virginia içiyordum. Tütün ve alacak yer tavsiyelerine açığım.
Recovery disk oluştururken 500gblık hdd nin güvenlik ayarlarını değiştirdim geri düzeltemiyorum. Şimdi sadece benim bilgisayarım tarafından görülüyor. Diğer bilgisayarlarda ışığı yanıyor bağlantı yapılma sesi çıkıyor, aygıt yöneticisinde sürücüsü yüklü fakat bilgisayarıma girdiğimde c ve d nin olduğu yerde harici yok. Yardım edin lütfen
Merhaba samsung bilgisayarımda recovery dosyaları olmadığı için başka bir bilgisayardan recovery disk oluşturum format atmak istiyorum. HDD yi takıp recovery disk oluşturmaya çalıştığımda recovery disk oluşturma setupında harddiskim görünmediği için ileri tuşuna basamıyorum. Daha önce oluşturmuştum fakat recovery yaparken medya yerleştirin dediğinde hard disk okumaya karşı korumalı şeklinde bir hata aldım. Bu yüzden de harddisk in korumasını kaldırmaya çalışırkan ayarlarını kurcaladım. Şimdi tekrardan recovery disk oluşturamıyorum. Yardım edin 3 gündür format atmaya uğraşıyorum. Teknik hatalar mani oluyor
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Takım
Fenerbahçe
LOL
Syndra
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.884
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 30.673 (Bu ay: 679)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.