Şimdi Ara

Naruto (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • arkadaşlar garip bir saçmalık gözüme çarptı, bilmiyorum siz farkettiniz mi.

jiraiya 50 yaşlarında değil mi? onun öğrencisi de 10 yıl önce öldüğü zaman 25 yaşında olsa, peki o zaman kakashi kaç yaşında?

gai sensi'yi baz alırsak, kakashi en azından 35,40 yaşında olmalı. hadi onu geçtim, jiraiya'nın talebesinin talebesi değil mi bu kakashı ?... zaten kakashi gaiden döneminde de naruto'dan bile daha küçük bir çocuk değil miydi.

Çin atasözü
  • Kafama bir şey takıldı.
    Shippuuden'in 56 bölümünde kesip 72'den devam etmeye başladım. (Aradaki bölümler fillermış bir siteye yazıyordu.) 56. Bölümde garip elbiseli 4-5 adam vardı Ateş Ülkesi'ne saldıran, Asuma ile Kakashi takımları göreve gidiyordu, 72'yi bir açtım, köy savaştan çıkmış. Aradaki bölümler cidden fillermı?

Şimdi Kakuzu ve Hidan'lı bölümler başlayacak onları izle. Çok güzel o bölümler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 9 Ekim 2009; 21:21:39 >

Orijinalden alıntı: ThirstyVampire

quote:

Orijinalden alıntı: altugaaa

illa indirmeme gerek yok diyorsa animefreak.tv den izlemeni tavsiye ederim anında ingilizce altyazılı olarak düşüyor oraya.
    quote:

Orijinalden alıntı: Giray Han

şu yeni bölümü nerden indiriyoruz yahu ?

ingilizce sublı olsun ama

animefreak onepieceofbleach deki video yu kendi sitesine koyuyor dolaysiyla onepieceofbleach'e daha erken geliyor

hakli olabilirsiniz fakat arkadaş hesap istemeyen bir yer istemiş, illa indirecem demiyorsa animefreak.tv onun ilacı olabilecek bir yer.
    quote:

quote:

illa indirmeme gerek yok diyorsa animefreak.tv den izlemeni tavsiye ederim anında ingilizce altyazılı olarak düşüyor oraya.
    quote:

animefreak onepieceofbleach deki video yu kendi sitesine koyuyor dolaysiyla onepieceofbleach'e daha erken geliyor

zaten opob de hesap istemiyor eger izliyceksen

Ben eskiden her hafta izlerdimde sasukeli bölümler gelmeye başlarken filler girdiya hani orochimaru kabutoya o kadını görmek istiyorummu ne dedi kristal bişeydi.

bırakmıştım izlemeyi şimdi tekrar başlamış bölümler hangi bölüm bitti fillerler nerden başlayayım?

quote:

hakli olabilirsiniz fakat arkadaş hesap istemeyen bir yer istemiş, illa indirecem demiyorsa animefreak.tv onun ilacı olabilecek bir yer.
    quote:

quote:

quote:

zaten opob de hesap istemiyor eger izliyceksen

Orijinalden alıntı: lev@

Merhaba,

Ben eskiden her hafta izlerdimde sasukeli bölümler gelmeye başlarken filler girdiya hani orochimaru kabutoya o kadını görmek istiyorummu ne dedi kristal bişeydi.

bırakmıştım izlemeyi şimdi tekrar başlamış bölümler hangi bölüm bitti fillerler nerden başlayayım?

Bende Naruto`yu tam bu siralarda birakmistim. Halbuki her hafta kacirmadan beklerdim zamaninda, bilmiyorum neden sogudum. Sanki Bleach, Reborn, yeni FMA agir basti...

Neyse bugunlerde kaldigim yerden devam ediyim dedim, ama nedense cizimler cok vasat geldi, sanki bastan savma olmus (+90 N. Shippuden bahsediyorum). Diger animelerin yaninda yetersiz buldum cizimlerini birden, veya gozummu baska seylere alisti ne.

Sizce cizimlerde bir gerileme soz konusu mu?

Orijinalden alıntı: kaplanmete

quote:

Merhaba,

Bende Naruto`yu tam bu siralarda birakmistim. Halbuki her hafta kacirmadan beklerdim zamaninda, bilmiyorum neden sogudum. Sanki Bleach, Reborn, yeni FMA agir basti...

Neyse bugunlerde kaldigim yerden devam ediyim dedim, ama nedense cizimler cok vasat geldi, sanki bastan savma olmus (+90 N. Shippuden bahsediyorum). Diger animelerin yaninda yetersiz buldum cizimlerini birden, veya gozummu baska seylere alisti ne.

O bölümler de çizimler vasat. Uzun süre baştan savma filler yaparlarsa olacağı bu. Biraz ilerle düzeliyor çizimler sonradan.
  • bence bu biraz göz alışmasından kaynaklanıyor, bende bleach'e deli gibi üst üste naruto izlediksen sonra başladım ve aynı duyguları bleach icin yasadim, ya da kötü kalitede olan bir şeyler indirmişsindir belki.

quote:

quote:

Merhaba,

• Bilmiyorum neden ama, detaylarda bir sorun var. Elle cizsem daha guzel olucak sanki, epeyi bir gerileme sezdim Naruto`da. Gecenlerde D.Gray-Man`e takilirken, dovus sahnelerinde, detaylar, renkler, kamera acisi cok cok iyiydi.

Ilk Naruto`da Sasuke ve Naruto kapismasinida hatirliyorum, kesinlikle bu kadar vasat degildi.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Bilmiyorum neden ama, detaylarda bir sorun var. Elle cizsem daha guzel olucak sanki, epeyi bir gerileme sezdim Naruto`da. Gecenlerde D.Gray-Man`e takilirken, dovus sahnelerinde, detaylar, renkler, kamera acisi cok cok iyiydi.

Ilk Naruto`da Sasuke ve Naruto kapismasinida hatirliyorum, kesinlikle bu kadar vasat degildi.

manga konu olarak animeye göre çok ilerde yetişmesi gerek kesinlikle animenin o yüzden çabucak ilerliyorlardır

DH Anime Çizim ve Tasarım Kulübü

MyAnimeList
  • 129-130 süperdi yaa.
    Yeni bölümde acayip bir dövüş olcak Jiraiya ile Pain arasında.Şu anahtar olayıda iyiymiş gerçekten.Ayrıca Tobin'inde kesinlikle Madara olduğunu gösterdiler artık.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Şu askerlik bitsinde bende devam ediyim mangada okuduğum bölümleri anime de izlemek çok süper oluacak.
  • Arkadaşlar shippuuden in sonuna yetişmiş bulunmaktayım :D 131. bölümü izledim. Anime ye yetiştim sonunda. Anime ile birlikte giden mangasına başlamak istiyorum ama şöyle bir sıkıntım var. genel olarak mangasına başladığım animelerde (bleach FMA gibi) mangasını okuduktan sonra animesini izlemek biraz acayip geliyor. Manga da geçen bazı bölümlerin kesilmesi vb gibi. Narutoda da böylemi? öyleyse başalamayıp su anki heycanla animesinden devam edicem. değilse zaten süper dümdüz mangaya başlayacağım. ne düşünüyorsunuz bu konuda ? mangaya başladıktan sonra animeleri izleyince bir hayal kırıklığı olu mu?

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.
  • bleach'in tamamını bleachexile sitesinden indirebilmiştim..
    narutonun ilk kısmını izledim belli bir noktadan sonra saçma salak gelmesine rağmen shippuden'i izlemek istiyorum.. direk indirebileceğim bir site mevcut mu ?

anime tutkusunu geç farketmiş biri için yardımlarınız çok önemli.. şimdiden teşekkürler.. :)

Orijinalden alıntı: Cypon

Arkadaşlar shippuuden in sonuna yetişmiş bulunmaktayım :D 131. bölümü izledim. Anime ye yetiştim sonunda. Anime ile birlikte giden mangasına başlamak istiyorum ama şöyle bir sıkıntım var. genel olarak mangasına başladığım animelerde (bleach FMA gibi) mangasını okuduktan sonra animesini izlemek biraz acayip geliyor. Manga da geçen bazı bölümlerin kesilmesi vb gibi. Narutoda da böylemi? öyleyse başalamayıp su anki heycanla animesinden devam edicem. değilse zaten süper dümdüz mangaya başlayacağım. ne düşünüyorsunuz bu konuda ? mangaya başladıktan sonra animeleri izleyince bir hayal kırıklığı olu mu?

şöyle söyliyim mangada öndeyim ve animede ne olcağını bildiğim için daha bir haz alarak izliyorum

ben narutonun yaklaşık 200 bölümünü indirdim ama korece alt yazı ingilizce. bunun Tr alt yazısını nereden bulabilirim bi yardım edin?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.