Şimdi Ara

Naruto (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.293
Cevap
30
Favori
550.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

2,5 hafta önce başladım (9 dan itibaren) ve 128 inci bölümdeyim.Narutonun sonuna yaklaşıyorum.2 sorum var.

220 nin altyazısı yokmuş sanırım.Direk 220 yi izleyip bitirmek izliyorum.Fakat 220 nin altyazısı yoksa Shippuuden ide izleyemem...Şu an Altyazı kaçıncı bölümde? BlaCk arkadaşımız 150 de demiş ama her gün yapılyormu?Ne zaman 220 ye gelir?

Shippuuden kaçıncı bölümde şu an? Altyazılar bölümden kaç gün sonra çıkıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 9 Aralık 2008; 0:01:42 >

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Arkadaşlar tekrardan merhaba.

2,5 hafta önce başladım (9 dan itibaren) ve 128 inci bölümdeyim.Narutonun sonuna yaklaşıyorum.2 sorum var.

220 nin altyazısı yokmuş sanırım.Direk 220 yi izleyip bitirmek izliyorum.Fakat 220 nin altyazısı yoksa Shippuuden ide izleyemem...Şu an Altyazı kaçıncı bölümde? BlaCk arkadaşımız 150 de demiş ama her gün yapılyormu?Ne zaman 220 ye gelir?

Shippuuden kaçıncı bölümde şu an? Altyazılar bölümden kaç gün sonra çıkıyor acaba?

Teşekkürler.Naruto gerçekten mükemmel bir anime.

Öncelikle son mesajını editlersen sevinirim. Daha ilerlememiş arkadaşlarımız var. :) Ayrıca 130 küsürden sonra hep filler. İzlemezsen pek birşey kaybetmezsin. Shippuiden 90 lardaydı sanırım, en hızlı da dattebayo fansub çıkarıyor.

Peki Dattebayo Fansub kaç gün içinde çıkarıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 9 Aralık 2008; 1:04:25 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 8 Aralık 2008; 9:09:02 >
  • Evet Narutoyu 2,5 haftada bitirmiş bulunmaktayım.Tabi daha tam olarak bitirmedim 220.bölüm var.Acaba bölümde neler oluyor?Biri spoiler olarak yazabilirmi?Eğer çok önemli değilse altyazısız izleyeceğim.İngilizcem var yinede.Yarısından çoğunu anlarım en azından.

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Evet Narutoyu 2,5 haftada bitirmiş bulunmaktayım.Tabi daha tam olarak bitirmedim 220.bölüm var.Acaba bölümde neler oluyor?Biri spoiler olarak yazabilirmi?Eğer çok önemli değilse altyazısız izleyeceğim.İngilizcem var yinede.Yarısından çoğunu anlarım en azından.

İzlemedim ama 220'nin sonunda
    Jiraiya Naruto'yu alıp eğitimine devam etmek için götürüyor
    olabilir.
    sonra şipuyden

30 a kadar izlicem,sonra 1 ay ara vericem 1 ay sonra 4 bölüm izlicem yine 1 ay ara.İşte böyle gidecek.Shippuuden in kolay bitmesini istemiyorum.Zaten pek vaktim yok diğer işlerime yoğunlaşıcam.Bu arada şu fiileride izlemek istiyorum. 1-2 karakter girmiş.Bazı bölümlerde önemli olabilir.Bi ara Fiilere başlarım artık.

• Bence 1 ay arayla izlemek yerine başka uzun bir anime izle. Çünkü ayda bir 4 bölüm izlersen, karışabilir.Ben mesela One Piece'i izliyorum bu arada (diyorum ama yeni bölümler çıkınca kendimi tutamayıp izliyorum Naruto'yu, ama tüm seriye yeniden başlayacağım).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 9 Aralık 2008; 13:02:20 >
  • Evet sanırım Bleach e başlayacağım.İlk 2 bölümü izledim.Belkide Bleach in mangasını takip ederim.Bilemiyorum şu an.Neyse ben bu hafta Naruto Shippuudeni 44 yapayım sonra Bleach e tam anlamıyla başlarım
  • Filler'ların hiçbirinde önemli birşey yok. Zaten anahikayeden kopmuş bambaşka birşey onlar. Zaten bazı yorumları okursan ne kadar berbat olduklarını, adamı Naruto'dan soğuttuklarını anlarsın. İzlemeni kesinlikle tavsiye etmiyorum.(Bir bölümde Jiraiya serserilerden kaçıyordu.O derece.)

Orjinalden alıntı: windsurf

Filler'ların hiçbirinde önemli birşey yok. Zaten anahikayeden kopmuş bambaşka birşey onlar. Zaten bazı yorumları okursan ne kadar berbat olduklarını, adamı Naruto'dan soğuttuklarını anlarsın. İzlemeni kesinlikle tavsiye etmiyorum.(Bir bölümde Jiraiya serserilerden kaçıyordu.O derece.)

Naruto'nun Rasenganla hamuru yuğurduğunu unutmamak lazım.
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rosenrot

quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

Filler'ların hiçbirinde önemli birşey yok. Zaten anahikayeden kopmuş bambaşka birşey onlar. Zaten bazı yorumları okursan ne kadar berbat olduklarını, adamı Naruto'dan soğuttuklarını anlarsın. İzlemeni kesinlikle tavsiye etmiyorum.(Bir bölümde Jiraiya serserilerden kaçıyordu.O derece.)

Naruto'nun Rasenganla hamuru yuğurduğunu unutmamak lazım.

Travma sebebi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 10 Aralık 2008; 23:49:59 >
    ama diger bolumler japonca malesef
    ingilzce dublaj yapanda cartoon network anladigim kadari ile
    220 bolumude bitirdim
    shipudende de 4 bolum izledim ama ara verecem
    piskolojik sorunlara yol acabilir
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeFurkan

manyak bir anime ya
    insanin izledikce izleyesi geliyor
    ben ilk 204 bolumu ingilizce dublaj alt yazisiz izledim
    ama diger bolumler japonca malesef
    ingilzce dublaj yapanda cartoon network anladigim kadari ile
    220 bolumude bitirdim
    shipudende de 4 bolum izledim ama ara verecem
    piskolojik sorunlara yol acabilir

aynen ya bi ara çakra maka baya kafayı takmıştım
    uzun süre ard arda izlemek sakıncalı harbiden
    Now, go forth. Unleash the Tides of Doom, upon all those who would oppose us.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.