Şimdi Ara

nargile sigarayı tetiklermi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıl kadar önce yaklaşık 5/6 yıldır içdiğim sigarayı bırakdım. bırakdıgımda günde 1/1,5 paket arası içiyordum. bırakmamda hiç kolay olmadı tam bir yıl kadar uğraşdım bi/iki ay içmediğim oldu sonra tekrar başladım tüm bu süreç içerisinde 20 kilo kadar aldım
    şimdilerde son bi kaç aydır ciddi ciddi canım sigara çekiyor ama daha önceki tecrübelerimden çok iyi biliyorum bi taneden çok şey oluyor.
    gelecek hafta sonu arkadaşlarla kampa gidicez gece çadırda yatıcaz falan.. bi arkadaşda nargile getirecek, tabi ortam süper gece ateşin etrafında mangallar sohbet falan derken... sözün özü nargile içicem ama ufakdanda tırsıyorum sigarayı bırakıcam diye o kadar uğraşdım şimdi nargile sigarayı tetiklermi diye.
    ortamda sigara içen sadece bi arkadaş var, bir diğeriyle beraber bırakmışdık sigarayı ötekiler içmiyor ama herkes nargile içicek
  • arkadaşım şunu unutma ki 1 nargile=200 sigara
  • evet nette görmüşdüm onu ama açıkçası şu an yani zaten kamp sırasında 2/3 tane anca içerim, geriye doğru içdiğim onca yıla bakınca açıkçası şu an zararını pek düşünmüyorum.
    tek derdim tekrar nikotin bağımlılıgı yaparmı

ekleme:
    birde meyveli olanları çok daha az zararlıymış ve bağımlılık yapmıyor-muş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhazer -- 20 Mayıs 2011; 12:12:18 >
  • tetikleyebilir uzak durmakta fayda var
  • Tetiklemez bence. Ama bira filan tetikler dikkat et
  • Tetiklemek ne demek ? SİGARANIN BÜYÜK BABASI NARGİLE ZATEN...Kimseler sigara nedir bilmezken Zengin varlıklı ehli keyf ahali kahvelerde asırlar önce fokurrr fokurrr fokurrrr nargile çekiyorlardı.....Ben olsam hayalini bile kurmam...Kafamdan silip atarım....YASSSAKKKK... Derim unuturum...Güçlü olacaksın..Çelik gibi iraden olacak...Kolay gelsin..Ben 17 yaşımda başlayıp 27 yaşımda bıraktım...Çok şükür...
  • nargile güle benzer. sigara ise gülün dikenine...

nargile içmek zevktir. sigara içmek ise kendi kendine zorunlu tecavüz...

nargile yıllanmış şaraptır. sigara ise bira...

nargilenin tadı var. sigaranın adı...

nargilenin sesi* var. sigaranın nesi var?

nargile heybetlidir. sigara cücük gibi bir şeydir.

nargilenin tadı damakta kalır. sigaranınki gırtlakta...

nargilenin aromasının kokusu siner. sigaranın iğrenç kokusu...

http://www.uludagsozluk.com/goster.php?k=nargile%20i%E7ip%20sigara%20i%E7meyen%20insan&p=

quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Tabiki zararlıdır.Zararsız diyenin aklından şüphe duyarım.

Sigara gibi bağımlılık felanda yapmaz..

http://forum.donanimhaber.com/showResult_1/http://forum.donanimhaber.com:80/m_29949505/tm.htm

sevgili yönetici arkadaşımız ehrimenin dediklerini mutlak dogru kabul etmek istiyorum. eğer bagımlılık yapmadan kafa yapıyosa bokunu çıkarmadan ayda 1/2 gider içerim bundan sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    17 yıl önce açıldı
    Tütünsüz zararsız sigara
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbk386
    arkadaşım şunu unutma ki 1 nargile=200 sigara

yanlış nargile=201 sigara
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

quote:

hocam 1 sigaranın lafını mı ediyosun
  • Nikotin alacaksın sonuçta. Ama nargile içersen canın sigara istemez merak etme
  • nargilede nikotin yok diye biliyorum
  • Nargilede tömbekinin üzerine koyulup mangalın köz ateşiyle yakılan ve fokurrrr fokurrrr fokurrrr diye marpuçtan ciğerlere çekilen ne ?...Baş harfi T ile başlıyor..Onun içinde nikotin varmı yokmu ? Düşünelim....Saygılarımla..
  • Kesinlikle yanaşma. Tetikler bazilari Sigara isteğini kesitiğini söylerler ama o sadece ogünlüktür ertesi günü yine o bazda nikotin ister vucut :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

quote:

yanlış nargile = 202 sigara
  • Arkadaşım ısrar ederek beni götürmüştü. Tadı o kadar kötü değil ilk içenin midesi bile bulanabiliyormuş. Bana pek bir şey olmadı ancak sigara içmediğimden midir,nedir fena başım döndü. 10 paket sigarayı 45 dk içiyorsun vücut ne yapsın.
  • ben 3 yıldır nargile içiyorum ayda bir.. hiç sigara içmedim..
  • Nargile şu kadar sigaradır rivayetlerini bırakın artık. Saçma saçma oranlar sunup milletin kafasını karıştırmayın. Bu konuda bilimsel kanıtınız var ise ortaya sunun, aksi halde susun.
  • Nargileyle sigaranın alakası yok, sigarayı iç anlarsın.
  • Arkadaşım haklısın doğru nargile sigarayı tetiklemez ancak ben halkı bilinçlendiriyorum
  • nargile içmek sigara içmeyi tetiklemez ama sigaradan daha zararlı içmemekte fayda var ama yinede arada bir çok nadiren içilebilir :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.