Şimdi Ara

Nano Bor Power'ı test eden var mı? TEST EDİLDİ... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
3
Favori
103.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bor Power Motoru koruyor. Tam koruma sağlıyor. Yağ yakan araçtaki yağ eksiltmeyi azaltıyor. Tamamen kesmiyor. Motor hararetini düşürüyor. Motor daha sessiz çalışmaya başlıyor. Performansı hissedilir derecede artıyor. Bizzat kullanıyorum.

Nano Tech Benzin deposuna koyuluyor. Yakıtın tam ve eksiksiz yanmasını sağlıyor. Eksozdan yanmamış yakıt atılmasını engelliyor. Depo pis ise temizliyor (Bizzat şahidim) 1 mililitre Nano Tech 6-8 litre arasındaki yakıta denk geliyor. Yakıt sarfiyatını azaltıyor.

Bazı kişiler bu ikisini karıştırıyor. Bor Power Motor yağı katkı maddesi. Motor yağının konduğu yere konuyor. Nano Tech Yakıt katkı maddesi. Yakıt deposuna konuyor.
  • ben 2007 senesin de kullandım bu bor poweri nisan ayı idi inanılmaz derecede değişim hissettim aracımın motorunda belki bunu bir ilaç olarak düşündüğünüzde hastalık vardı o zaman arkadaşım istanbulda 37.5 tl ye almıştı bana yolladı hatta usta eminmisin hocam bi sorun çıkmasın diye çok sorguladı ve tereddüt etti sen canını sıkma usta dedim sorun olursa bu senden değil benden kaynaklanıyor dedim ve arabayı 1 ay sonra peder beye verdim ilk kullandığında sen bu arabaya ne yaptın dedi taklaşmış diye anlattı aynı durum amcam için de geçerli o da aynı şeylerden bahsetti ve çok az yaktığını söyledi ben çok yakıt tasarrufundan bahsedemeyecem çünkü serileşince gaza yüklenme alışkanlığım da olumsuz yönde tetiklendi yazın hararetin arttığını pek göremedim valla inanın ben memurum herhangi bir menfaatim de yok şüphesi olanlar pm den yazabilir nerede olduğuu ve ne iş yaptığımı tek tek yazabilirim bu ürünü bu sene bir kere daha kullanacam yalnı tek olumsuz yönü 3. yağ değişiminde etkilerinden esame kalmıyor ancak yeni araçlarda kullananların pek fayda bulacağını açıkça düşünmüyorum

• bor power ile bormax aynımıdır ?? veya hangisi daha iidr bilen varmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaslann

bor power ile bormax aynımıdır ?? veya hangisi daha iidr bilen varmı??

Piyasada Bormax adıyla satılan 2 ürün var, birisi konyada bir firmanın ürettiği kimysal bir katkı maddesi, diğeri ise konyadaki firmanın sahip olduğu isim hakkını izinsiz kullanan ve ayrıca BorPower'ı taklit eden sahte bir ürün. Ayrıca bu firmaya dava açılınca, bu adı kullanmayı bırakıp aynı şişeyi Bor Plus adında ve bu sefer taklit olayını bir adım daha öte götürerek, Bor Power'ın patentli logosunu taklit edip piyasaya çıkmış taklit bir üründür.

BorPower ise içeriğinde hiçbir kimyasal katkı maddesi olmayan, tamamen fiziksel olarak görev yapan ve dolgu malzemesi olmadığı için motora hiçbir zarar vermeyen Dünyadaki nanoteknoloji ile üretilen tek nano yağlayıcıdır.

• Bu katkı maddesi belli km yi geçmiş araçlarda yarar deyil zarar veriyormuş ,yıpranmış motora bi faydası olamaz yani ,ayrıca okadar test var internette performans konusunda kesinlikle yararlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.TAH

Bu katkı maddesi belli km yi geçmiş araçlarda yarar deyil zarar veriyormuş ,yıpranmış motora bi faydası olamaz yani ,ayrıca okadar test var internette performans konusunda kesinlikle yararlı

Merhaba Sn. E.TAH,
    Burda bir yanlış anlama olduğunu sanıyorum, sıfır motorda bile güvenle kullanılan bir ürün, belli bir km yi geçmiş araçlara nasıl zarar verebilirki. BorPower'ın sadece aşınmış ve rektefiye gerektiren motorlarda kullanılması tavsiye edilmiyor. Yani bir dolgu malzemesi olmadığı için aşınan yüzeylere sıvanarak aşınan yerleri doldurmak gibi bir özelliği yok. Kaldı ki asıl dolgu yapan kimyasal ürünler motorda yağ filtresinden tutun da hidrolik subap iticileri, CVVT ya da VTEC gibi sistemleri de tıkayabilmekte ve hatta motorlar ilk üretildiğinde ve rektifiye edildiğinde özellikle çizilen honlama çizgilerini bile doldurarark zarar vermektedir.

Ben de uzun yıllar otomotiv sektöründe çalışmış ve hatta sanayide tamirhane işletmiş biri olarak, kendi aracımda da kullandığım için kesinlikle BorPower'ın yararlı bir ürün olduğuna inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcarBey -- 21 Kasım 2009; 10:53:24 >

• Borpower normalde 150.000 km dayanabilen bir katkı maddesi. Yağı değiştirmek istediğiniz zaman yağla birlikte motordan çıkmıyor. Nano parçalar bir mıknatıs gibi motora tutunuyor. Yağ değişimlerindn etkilenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Borpower normalde 150.000 km dayanabilen bir katkı maddesi. Yağı değiştirmek istediğiniz zaman yağla birlikte motordan çıkmıyor. Nano parçalar bir mıknatıs gibi motora tutunuyor. Yağ değişimlerindn etkilenmez.

O bahsettiğiniz özellikler BorPower'a ait değil, BorPower fiziksel bir ürün olduğu için yağ ile dolaşan ve her biri birbirinden bağımsız olan bor elmas kristallerinin bir kısmı parçalar arasında sıralanıp görev yaparken bir kısmı da yağ ile dolaşarak görev yapar. Bu nedenle yağı boşalttığınız anda yağ ile dolaşan yaklaşık %40 kadarı yağ ile beraber boşalarak eksilir, bu nedenle her yağ boşaltıldığında yeni ürün de kullanılması istenir. Zaten olması gerekende bu dur. Aksi halde yüzeylere yapışıp sıvanan bir kimyasal madde doğal olarak bir yerleri de tıkaması kaçınılmazdır.

• bor power
    ve motor silk

yüzyılın geyikleri...

bu ürünlere inanmayın arkadaşlar... motoru koruyabilecek tel şey YAĞ dır...

bor madeninin yağlama özelliği YOKTUR

bor madeni işlendiğinde çok sert bir maddeye dönüşür... başkaca da bir özelliği yoktur...

tüm dünyada talep görecek olması olayıda bu sertliğinden ve dayanıklığından dolayıdır...

bor madeni ile kaplanmış bir demir parçası bir çeliğin 1000 katı ve titanyumun 100 katı sertliğe ulaşır. ayrıca korozyon olmaz...

dolayısıyla motorun içine ne fayda sağlayabilir... siz motorunuzun için bor madeni ile kaplayabilirseniz işe yarayabilir ancak... ama bunu borpower yapamaz... motor ilk ise ancak %1 yapabilir. kendinizi kandırmayın. bunlara para verecğinizie gidin en kaliteli yağı alın...

sevgiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Torun

bor power
    ve motor silk

yüzyılın geyikleri...

bor madeni işlendiğinde çok sert bir maddeye dönüşür... başkaca da bir özelliği yoktur...

tüm dünyada talep görecek olması olayıda bu sertliğinden ve dayanıklığından dolayıdır...

bor madeni ile kaplanmış bir demir parçası bir çeliğin 1000 katı ve titanyumun 100 katı sertliğe ulaşır. ayrıca korozyon olmaz...

dolayısıyla motorun içine ne fayda sağlayabilir... siz motorunuzun için bor madeni ile kaplayabilirseniz işe yarayabilir ancak... ama bunu borpower yapamaz... motor ilk ise ancak %1 yapabilir. kendinizi kandırmayın. bunlara para verecğinizie gidin en kaliteli yağı alın...

sevgiler...

Sn. Hakan Torun, uzun yıllar otomotivin içerisende çalışan biri olarak, hem motor konusunda okulunu okumuş hem de ünlü marka yağ firmalarının seminerlerine katılmış ve sertifikalarını almış biri olarak bu konuda maalesef size katılmıyorum.

Şu yüzyıl meselesine gelince... http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=891525 bu haberin tamamını okursanız, evet burada da 21. yüzyıldan bahsediliyor ama... müze bilim kurulunun yaptığı araştırma ve aldığı karar sonucu bu Türk ürününü yani BorPower'ı 21. Asrın ilk çeyreğinin en önemli buluşu olarak kabul etmiş ve müzede sergilemeye almışlardır. Bir Türk vatandaşı olarak bundan büyük gurur duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcarBey -- 21 Kasım 2009; 15:14:47 >

• 2 yıl önce arabama lpg taktırdığımda motor silk adlı ürünü kullanmıştım..o zaman 80 tl gibi bir para verdim zannedersem...150.000 km gider diyordu..yalız ben bu ürünü yakıt sarfiyatını düşürsün diye değil, motoru koruma amaçlı almıştım..2 yılda 40.000 km yaptım .yakıtta değişen bir şey görmedim.yalnız motor sesinin zaman içinde bariz bir şekilde azaldığını,yokuşlarda vites küçültmeye pek gerek duymadığımı söyleyebilirim..birde araç daha seri bir hale geldi..lpg liydi ama yeşil ışık yanınca sanki benzinli gibi kalkıyordu.en azından aracıma binenler bu şekilde ifade etmişti...bence yakıt kullanımla alakalıdır yani sürüş tarzıyla...bu ürünün yakıt yönünden katkısı tartışılır.ama aracın sesini azalttığı ve daha atak olduğu tarafımdan gözlenmiştir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcarBey

quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Torun

bor power
    ve motor silk

yüzyılın geyikleri...

sevgiler...

Sn. Hakan Torun, uzun yıllar otomotivin içerisende çalışan biri olarak, hem motor konusunda okulunu okumuş hem de ünlü marka yağ firmalarının seminerlerine katılmış ve sertifikalarını almış biri olarak bu konuda maalesef size katılmıyorum.

Şu yüzyıl meselesine gelince... http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=891525 bu haberin tamamını okursanız, evet burada da 21. yüzyıldan bahsediliyor ama... müze bilim kurulunun yaptığı araştırma ve aldığı karar sonucu bu Türk ürününü yani BorPower'ı 21. Asrın ilk çeyreğinin en önemli buluşu olarak kabul etmiş ve müzede sergilemeye almışlardır. Bir Türk vatandaşı olarak bundan büyük gurur duyuyorum.

zannediyorumki ısıyı soğurma etkisi var bu da bor mineralleri ile ilgili. bu sebeple egzos buharının yoğunluğu azalınca emisyon azalmış oluyor tüketim sabitken... evet ödülü haketmişler haketmesine ve gurur duyarım bende... ama burada motoru korurmu bu ürün yoksa korumazmı diye tartışıyoruz... bence motor ortalama sıcaklığı düşürmek sizinde bileceğiniz gibi çok olumlu değil verim açısından...

• bor power bence bir işe yaramıyor power up ondan çok daha iyi ve kaliteli sonuçlar veriyor.Fiyatıda 4o tl civarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter74

bor power bence bir işe yaramıyor power up ondan çok daha iyi ve kaliteli sonuçlar veriyor.Fiyatıda 4o tl civarında

Sn. Hunter74,
    Yazdığınız diğer mesajlardan da açıkça görüldüğü üzere oto kimyasal ürünleri satan bir satıcısınız. Lütfen yorumlarınızı elinizdeki satmak istediğiniz ürünlere göre yapmayınız. Satıcı bile olsanız, bir ürünün iyi ya da kötü olduğunu yazacaksanız, veya iki ürünü mukayese edecekseniz, her iki ürünün de özelliklerini ve yapılarını karşılaştırarak gerçek verilerle, zararlarını ya da faydalarını anlatarak yorum yapınız.
  • ben şimdi 10 gün içinde bakıma götürcem arabayı imzamdan da anlaşıldığı üzere toyota kullanıcısıyım. Alıp eklemeyi düşünüyordum performans min. %9 yazıo ki bu da 132bg'den>>145bg e sıçrayış demek oluyo ;internette videolar var dyno teste sokulan araçlar test öncesi soNrası bg güçleri bana inandırıcı geldi ayrıca Obama'nın kardeşi sırf bu yüzden ülkemize gelmişti sanırım eklicem fakat dediğim gibi bg ve tork artışı istiyorum orjinali bozmanadan
  • bu konu ölmüşş
  • hani derler ya yeni arabalarda fark etmiyor eski araçlarda daha çok faydası belli olur diye ben eski aracıma kullanmıştım 92 uno ya talimatı harfiyen yaptık ne yakıtta ne seste nede performansta zerre kadar değişiklik olmamamıştı, bence parayı sokağa atmaktan başka birşey değil, ben bu katkıyı forumdaki iyi yormulara dayanarak almıştım ama hiç memnun kalmadım, aracınıza iyi bakmak kaliteli araç kullanmak daha canımız araçlarımız için çok daha faydalı bir şey.
  • ben koymalımıyım ??? AURİS BENZİNLİ 1.6 132HP ARACIMA??? bir yol gösterici yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.TAH

ben koymalımıyım ??? AURİS BENZİNLİ 1.6 132HP ARACIMA??? bir yol gösterici yokmu

Motora hiçbir zararı yok nasıl olsa... Koyarsan en azından aşınmaları azaltarak motorunun ömrünü de uzatmış olursun. Diğer faydalarını sanırım yazmaya gerek yok.
  • Ben herhalde faydasını gören şanslı kişiler arasındayım!

bu ürün hakkında sadece birkaç kişi kullanıp memnun kalması sonucu bana tavsiye etmesi olmuştu...bunun sonucunda küçük boy 39liralık olanı alıp kullandım...
    Bariz fark edilebilir ses kesilmesi ve çekiş artışı sonucu heyecanla google aramaya başladım, bakalım bizim forumda ne demişler, inanın yazılan birçok yorum beni şaşırttı...
    aracım 120 bin kilometredeydi ve yağ değişimi yapılalı birkaç bin kilometre olmuştu ve uzun zamandır hiçbir bakım yapılmamıştı... memnun kalmayan arkadaşların ortak noktası, amiyane tabirle bebek gibi denilen motorlarda uygulanmış olmasıdır...
    Yani arabanız yüzbini devirmişse çekinmeden kullanın yok zaten 0'dır o zaman motoru korur diye almanız gerekir ama buda somut bir testi kullanıcı olarak yapmanın çok uzun bir sürece bağlı olması ve kullanıcının oto konusunda bilgiye sahip, önyargısız olması gerekir...

Bazı arkadaşlar bu ürüne kullanıp memnun kalanları reklam yapmakla suçlamışlar fakat biz nerden bilebiliriz bu ürünü kötüleyen arkadaşların başka bir niyeti olmadığını?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.