Şimdi Ara

Nano Bor Power'ı test eden var mı? TEST EDİLDİ... (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
3
Favori
102.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben bu bor power ı daha önceki iki arabamda denedim. sonuçların çok güzel olduğunu bizzat test ettim. 97 model opel omega aracım 200.000km de iken (hafif egzozdan duman atıyrdu) tavsiye üzerine yağ değişim sırasında ekledim. yaklaşık 2000 km sonra dumanı tamamen kesti. motor sesi işitilebilir seviyede azaldı. 300.000 km de iken aracı sattım ve alan arkadaş teste sokmak istedi, test sonucunda aracın motoru %88 çıktı. tabiki bu oranda omega motoru olmasının da etkisi vardır. sonraki 2004 mareama da yine yağ değişimi sırasında araç 60.000 de iken eklettim. yağ değişim sırasında usta sağolsun yağ filitresini diş atlatmış motorda nezaman yağ kalmadı bilmiyorum sanayide bi arkadaşıma uğramıştım o dedi biraz sesli çalışıyo motor diye bide baktık yağ diye bişey kalmamış. ama motorda ne bir sıkıntı oldu ne bir hararet artışı. Ben motoru koruduğunu düşünüyorum yeni aracıma da koymayı düşünüyorum. Herkese iyi forumlar.




  • Arkadaşlar mrb. Reklamin en güzelini halk yapar yani ürünü kullanılar. Rezil de eder vezir de. Ben daha önceki aracımda dacia sandero 1.5 DCI kullandım . yakıt tasarrufunu ve çekışte bir değişiklik olduğunu göremedim. Sanki yakıt tüketimi biraz daha arttı gibi geldi ama tam emin değilim. Azalma olmadığı kesin . tabiki aracının km si düşüktü ondanda olabilir. Yalnız sabahları çalıştiktan sonra vuruntu sesi yüksekti , enjektörden , supablaran gelen ses , devir sayısı bariz bir şeklide azaldı.onun dışında bir değişiklik olmadi hoplama ziplama göremedim.faydasi var zarari yok bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaktiyle arabamın birine koymuştum. Üzerine 80 bin km yol yaptım motorda olumlu veya olumsuz birşey göremedim.
  • metrosin M kullanıcısına yanıt
    0-40 o araca olmaz zaten kullandığım için biliyorum.Orjinal yağ 10-40 olduğu için yakıt tüketimi düşüp eksilme kalkmıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50cc motosikletI'm var...

    2veya 3 saba ilk çalıştırdığımda motordan sanki yağzıs çalışıyormuş gibi gürültü çalışıyordu ...



    En yakın parçacıdan bor aldım ....bir çay bardağı kadar ekledim...



    Tabi işe dalmıştım. ..sonra motosiklet elektrikli motormuş gibi nerdeyse sesi azaldı ve sabah ilk çalışmada o şikayetim de kayboldu. ..



    Şiddetle tavsiye ederim. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi günler

    Bir sorum olcakdi Nano bor green aldim bende

    Benim araba mercedes 320cdi 8 litre yag alior araba kac ml bor atmaliyim ve 8 litre nin üzerine bor döksem motordaki yag fazla olmazmi .?

    Almanyadan selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.