Şimdi Ara

Nakamichi Japon oto teypi-269 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
17.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ürün tesadüfen denk geldi,Japon markasıymış,bluetooth oto teypi,ayrıca cep telefonundan kendi uygulamasıyla da yönlendiriliyormuş..fiyat iyi gibi geldi.. ihtiyacı olan düşünebilir,yorumlar da fena değil..

urun.n11.com
    Nakamıchı Nq711b 4x50w Usb+bluetooth Oto Teyp - n11.com
    https://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/nakamichi-nq711b-4x50w-usbbluetooth-oto-teyp-P358449301

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 5 Temmuz 2019; 19:52:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nakamichi'ye saygısızlık etmeyin arkadaşlar, 90 larda DJ lik yaparken Nakamichi deck görmek bizim için mucize gibiydi, çok zor bulunan, pahalı ve çok üst seviye bir markaydı. Görsek hele hele kullansak, tam anlamıyla başımız göğe ererdi, o derece bir marka idi. Zamana yenik düştü silindi tabi, yeniler pek bilmez, sanırım artık üretim de yapmıyor veya küçüldü ki yıllardır ne gördüm ne duydum. Zamanında elektroniğin Ferrari'si idi, hem teknoloji hem fiyat bakımından. Dragon diye bir decki vardır ki zamanında bakıp bakıp iç çekmişizdir. Hey gidi günler.
    Nakamichi'nin 1982 yılında piyasaya sürdüğü Dragon serisi deck kasetçaları bugün hala odyofillerin en değerli ekipmanlarından biridir , 1982 yılında o yıllara göre kimsenin kolay kolay alamayacağı 2499$ 'dan satışa çıkmıştır , bir çok odyofil ve vintage meraklısına göre gelmiş geçmiş en iyi kasetçalardır ;

Kralın resmini şöyle koyalımda millet kasetçalar görsün ;

• pahalı değil mi? jameson marka almıştık 100 tl civarı, tüm özellikleri bire-bir mı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 5 Temmuz 2019; 20:1:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Mahmut ürün pioneer ayarındaymış çakma ürünlerden değil..
    jameson ne ayarında, ona da bakmak lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 70 li 80 li yılların efsane markası... O zamanlar en az 1000 alman markına ev için deck teypleri satılırdı İzmir caddesi Amerikan pazarında ( Ankara)..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakamichi'ye saygısızlık etmeyin arkadaşlar, 90 larda DJ lik yaparken Nakamichi deck görmek bizim için mucize gibiydi, çok zor bulunan, pahalı ve çok üst seviye bir markaydı. Görsek hele hele kullansak, tam anlamıyla başımız göğe ererdi, o derece bir marka idi. Zamana yenik düştü silindi tabi, yeniler pek bilmez, sanırım artık üretim de yapmıyor veya küçüldü ki yıllardır ne gördüm ne duydum. Zamanında elektroniğin Ferrari'si idi, hem teknoloji hem fiyat bakımından. Dragon diye bir decki vardır ki zamanında bakıp bakıp iç çekmişizdir. Hey gidi günler.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.