Şimdi Ara

Hyundai hpa1200 12V çift akülü vidalama. 339 lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hyundai HPA1200 12V çift akülü vidalama. 339 lira . h.burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaa60 -- 18 Eylül 2020; 9:20:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hemen hemen ayni özelliklerde ama fiyati daha uygun aletler var.Varmı önerisi olan veya kıyaslayacak arkadaşlar?
    Ferm Power Cdm1129 Akülü Lı-Ion Vidalama 12V 1,3Ah 321,86 TL yerine 224,50 TL
    urun.n11.com
    Ferm Power Cdm1129 Akülü Lı-Ion Vidalama 12V 1,3Ah Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/li-ion-akulu-vidalamalar/ferm-power-cdm1129-akulu-li-ion-vidalama-12v-13ah-P428491776

Max-Extra MX1215 12V Li-Ion Aküla Matkap Vidalama 349,00 TL yerine 244,90 TL
    urun.n11.com
    Max-Extra MX1215 12V Li-Ion Aküla Matkap Vidalama Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/li-ion-akulu-vidalamalar/max-extra-mx1215-12v-li-ion-akula-matkap-vidalama-P446642941

her ikiside okula dönüş kuponu ile 200 tl civarina geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün bim e gelen alet var aynı özellik gibi 200 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maslan7 -- 18 Eylül 2020; 9:57:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SGS yi bimden aldım. buna çok benziyor, kağıt üzerinde bazı değerleri sgs nin daha iyi gibi. 900gr hafif bir vidalama aleti. sadece tek bir yıldız uç çıkması canımı sıktı. düzde koysalardı en azından
    evde priz sökme sıkma işleri için ideal. beton delmez sanırım . tahta, plastik, ince metal uygulama alanları gibi. çok anlamam ancak hafif işler için ideal bir alet izlenimi verdi.
    bu arada üstte 1~2 vites sürgüsü zor itip çekmesi biraz. vites, tork nerde kaça ayarlanmalı. bilen biri aydınlatırsa sevinirim.

• barakuda1 kullanıcısına yanıt
    maxtra kalite olarak bir tık altında kalır muhtemelen ferm ise hepsinden iyidir ama oda tek batarya fiyat muhtemelen ondan uygun
  • bu tip aletlerde marka önemli. bim a101 ürünleri çok çok uygun olmadıkça bence alınmaz
  • Hyundai gercekren kaliteli makineler yapiyor alabilirsiniz bende baska bir model hpa 202 darbelisi var cok guclu cok memnunum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

hemen hemen ayni özelliklerde ama fiyati daha uygun aletler var.Varmı önerisi olan veya kıyaslayacak arkadaşlar?
    Ferm Power Cdm1129 Akülü Lı-Ion Vidalama 12V 1,3Ah 321,86 TL yerine 224,50 TL
    https://urun.n11.com/li-ion-akulu-vidalamalar/ferm-power-cdm1129-akulu-li-ion-vidalama-12v-13ah-P428491776

Max-Extra MX1215 12V Li-Ion Aküla Matkap Vidalama 349,00 TL yerine 244,90 TL
    https://urun.n11.com/li-ion-akulu-vidalamalar/max-extra-mx1215-12v-li-ion-akula-matkap-vidalama-P446642941

her ikiside okula dönüş kuponu ile 200 tl civarina geliyor
    catpower bir araştırın.

bilinmedik markalara çok yönelmeyin. Önemli olan batarya kalitesi ve servis agı.

Ayda yılda bir kullanıyorsanız şarjlı yerine kablolu mümkünse devir ayarlı matkap alır geçerdim ben açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: alembizim

catpower bir araştırın.

bilinmedik markalara çok yönelmeyin. Önemli olan batarya kalitesi ve servis agı.

Ayda yılda bir kullanıyorsanız şarjlı yerine kablolu mümkünse devir ayarlı matkap alır geçerdim ben açıkçası.

Alıntıları Göster
    Dediğiniz özellikleri taşıyan matkap hangi marka modelde mevcut acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebrar21

Dediğiniz özellikleri taşıyan matkap hangi marka modelde mevcut acaba?

Alıntıları Göster
    Bosch UniversalImpact 6700 var çinlilere göre pahalı. 511 Tl civarında.
    www.hepsiburada.com
    Bosch UniversalImpact 6700 Darbeli Matkap + 5 Aksesuar Seti Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/bosch-universalimpact-6700-darbeli-matkap-5-aksesuar-seti-pm-HB00000C06VL

Ucuz alternatifler bakın.

Bu ürün 720 watt.

www.hepsiburada.com
    Einhell Tc-Id 720 E Darbeli Matkap Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/einhell-tc-id-720-e-darbeli-matkap-p-HRINT01004259819

bu ise 550

Darbeye gerek yok derseniz stanleyde var.

www.hepsiburada.com
    Kawasaki K-ED-E 850W Darbeli Matkap Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/kawasaki-k-ed-e-850w-darbeli-matkap-p-HRKWSKEDE850
    www.hepsiburada.com
    Stanley STDR5510C-TR 550W 10mm Profesyonel Darbesiz Matkap Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/stanley-stdr5510c-tr-550w-10mm-profesyonel-darbesiz-matkap-p-HRFRZSTDR5510C

150 tl civarına daha ucuz aletlerde var;

www.hepsiburada.com
    Bavaria Bıd 650/1 650W Darbeli Matkap Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/bavaria-bid-650-1-650w-darbeli-matkap-p-HREIN4259880

www.hepsiburada.com
    Rown Rn1010 Darbeli̇ Matkap 500V-13 Mm Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/rown-rn1010-darbeli-matkap-500v-13-mm-p-HBV00000KA7KB

Darbeli matkap alırsanız hem ufak tefek beton delme vs işlerinde işinizi görür.720 watt olan einhell alınabilir bence devir ayarıda var.
    Özellikle beton,demir delmede düzgün uç takımı alın. Vida sıkarken bile düzgün kaliteli uç fark ediyor. Aynı şekilde bazı vidaların kafası dandik ouyor iki üç sıkamda vidanın kafası gidiyor

Bunları ben örnek olarak buldum biraz araştırırsanız daha farklı ürünler bulursunuz.

Bu tarz şarjlı ürünlerin amacı belli. Kablosuz kullanım kolaylıgı ve ufak tefek işler. Daha güçlü darbeli vs şarjlı matkaplar var ama onlar uçuk fiyatlar

Aklınıza hangisi yatıyorsa o ürünü alın.Sadece vida sıkarım derseniz yada ufak tefek işler içinşarjlı daha raha olacaktır.Ama korniş düştügünde ben beton delerim duvarda vs kullanırım derniz bu kablolu,darbeli,devir ayarlı aletler daha mantıklı. Tabi kablo çekme derdiniz var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 19 Eylül 2020; 13:18:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: codred

SGS yi bimden aldım. buna çok benziyor, kağıt üzerinde bazı değerleri sgs nin daha iyi gibi. 900gr hafif bir vidalama aleti. sadece tek bir yıldız uç çıkması canımı sıktı. düzde koysalardı en azından
    evde priz sökme sıkma işleri için ideal. beton delmez sanırım . tahta, plastik, ince metal uygulama alanları gibi. çok anlamam ancak hafif işler için ideal bir alet izlenimi verdi.
    bu arada üstte 1~2 vites sürgüsü zor itip çekmesi biraz. vites, tork nerde kaça ayarlanmalı. bilen biri aydınlatırsa sevinirim.
    adi ustunde vidalama. beton delmek icin darbeli matkap lazım

• knight_offline kullanıcısına yanıt
    insan matkap olunca bi duvar delerim lazım olunca diye düşünüyor ya o güç yok gibi. belkide deler denemedim, bilemiyorum . zaten ayda yılda bir işimiz düşüyor, usta çağırıp yaptırıyorduk. bunu kullanacak fırsatımız olur umarım

• Profesyonel olmayanlar için lion pilli 9v ve üstü yeterlidir. Öyle 24v yazan markasizlarida gerçek sanmayın. Dbk, black and decker, einhell markaları bile yeterlidir. Fazladır bile hatta. Beton delme işinizde varsa 250 tl ye satılan ucuz sds plus hiltilerden birini alın rahat edin.

Yukarda arkadaşın bahsettiği 500 tl lik kablolu bosch matkaplar sizin için değil profesyoneller için. Size anca zorluk çıkarır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Profesyonel olmayanlar için lion pilli 9v ve üstü yeterlidir. Öyle 24v yazan markasizlarida gerçek sanmayın. Dbk, black and decker, einhell markaları bile yeterlidir. Fazladır bile hatta. Beton delme işinizde varsa 250 tl ye satılan ucuz sds plus hiltilerden birini alın rahat edin.

Yukarda arkadaşın bahsettiği 500 tl lik kablolu bosch matkaplar sizin için değil profesyoneller için. Size anca zorluk çıkarır.
    Benim bahsettigim bosch sizin yazdıgınızın aksine profesyoneller için degil aksine amatörler ve ev kullanımı içindir.

Bosch ürünlerinde yeşil seri ev kullanımı için mavi seri ise profesyonellere yönelik daha uzun ömürlü ürünlerdir. Zaten bosch mavi serisi hem fiyat oalrak hem malzeme kalitesi olarak yeşil seriden farklı ayrıca her yerde bulamazsınız.Mesela koçtaş bahaus tarzı yerlerde bile mavi serisi her üründe yoktur.

Benim orda önerdigim ürünlerin stanley hariç hepsi darbeli,devir ayarlı matkaptır. Bunlar hem ufak tefek beton,durvar delme işinizi görür hemde devir ayarlama oldugunda vidalama biraz daha rahat olur.

Yani o bosch kimseye zorluk çıkarmaz. Tek kusuru kablolu olması. O kadar yazmışsınız bahsettiginiz zorluk neymiş? Yazında ögrenelim

Hilti bir markadır.Hilti ürünlerini ucuza alamazsınız.Sizin bahsettiginiz ürünler kırıcı delici matkap diye geçiyor. Sizin yazdıgınız gibi çoğu kişi hilti diyor

www.hepsiburada.com
    Jcb Power Dh 3-30 Professional Kırıcı Delici 1500 W 3.3 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/jcb-power-dh-3-30-professional-kirici-delici-1500-w-3-3-joule-p-HBV00000AI56G?magaza=hirdawatcii

Bu tarz kırıcı delici ürünlerde ev kullanıcısı için fazla. Muhtemelen 250 TL degilde 350/400 TL mininmum çıkar oda en ucuzu için.

Ucuz şarjlı ürünlerin bataryası ölüyor,şarj tutmuyor ve yazan degerleri vermiyorlar. Zaten ev kullanıcısı bu ürünleri düzenli kullanmayacak ayda yılda bir o zaman bataryayı düzenli aralıklarla şarj etmeleri lazım.Hiçkullanmasanız bile batarya yıpranacak.

Ben alacak olsam şarjlı ürün yerine bahsettigim devirayarlı,darbeli bir matkap alıp geçerdim.

Bosch 500 TL yeşil seri ametör serisine profesyonel kullanım diyorsunuz ya birde mavi serifiyatlarına bakın o zaman profesyonel seriyi,özelliklerini ve fiyatlarını görürsünüz.

Bilmeden insanları yanlış yönledirmeyin. Ayrıca bahsedilen Bosch UniversalImpact 6700 nasıl birzorlugu varmış yazında bilelim.

Öyle zorluk çıkarır deyip yazıp çıkmayın. biliyorsanız yazında insanlar ögrensin zorlugu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 19 Eylül 2020; 17:54:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: codred

insan matkap olunca bi duvar delerim lazım olunca diye düşünüyor ya o güç yok gibi. belkide deler denemedim, bilemiyorum . zaten ayda yılda bir işimiz düşüyor, usta çağırıp yaptırıyorduk. bunu kullanacak fırsatımız olur umarım
    Her ürün ihtiyaca göre bunun için çogu kişi darbeli matkap alıp geçiyor.Bu sayede bahsettiginiz duvar delmeden vidalamaya kadar her işini görüyor şarj derdi,bataryası öldü derdi vs yok.Zaten ev kullanıcısı ayda yılda bir kullanıyor.

Şarjlı ürünlerin tek güzelligi kablo vs derdi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 19 Eylül 2020; 17:42:12 >

• alembizim kullanıcısına yanıt
    O kadar vaktim yok her paragrafa cevap yazamicam ama zorluk konusunu kendiniz açıklamışsınız. Kablo.

Yukardaki hundai vidalama için fazla fazla yeter. Lion pilli 9v üzeri her cihaz fazla fazla yeter. Ni-cd olmasın yeter. O bahsettiğiniz sürekli şarjlı tutma ve pil ömrünün kısa olması olayı ni-cd pilli cihazlar için geçerli. Hilti nin marka olduğunu tabiki biliyorum. Burda bitirme tezi yazmıyoruz. Insanların kolay anlayabileceği ifadeler kullanıyorum ki sizin bahsettiğiniz gibi yanlış yonlendirmeyeyim. Kırıcı delici yi vidalama yapmak için kullanılması da iyi fantazi imiş ama fikir sizden çıktı benden değil:) o bosh un yapacağı kiriş delme işi de bir işkence olacaktır emin olun ucuz hilti nin işini bile yapamaz.

Benim bahsettiğim; 500 tl ye bosch matkap yerine bir adet lion pilli vidalama kalan parayla çakma bi sds plus hilti (hadi kırıcı delici diyelim :) çok daha işlevsel olacaktır.

Dbk çift akülü şarjlı vidalama 5 yıldır kullaniyorum hala gücünden birşey kaybettiği yok. Sadece cok dusurdugumdan pil tirnaklari kirildi pili kagit bantla bantliyorum. 6 ayda bir pil degistirirken degisiyorum. Geçen yıl da a101 indiriminden 250 tl ye hilti aldım her işimi görüyorum. 1 hafta önce 240 tl ye de kardeşim çakma bosh marka hilti aldı kullanıyor çokta iyi. Yani bu fiyatlara bulunabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

O kadar vaktim yok her paragrafa cevap yazamicam ama zorluk konusunu kendiniz açıklamışsınız. Kablo.

Yukardaki hundai vidalama için fazla fazla yeter. Lion pilli 9v üzeri her cihaz fazla fazla yeter. Ni-cd olmasın yeter. O bahsettiğiniz sürekli şarjlı tutma ve pil ömrünün kısa olması olayı ni-cd pilli cihazlar için geçerli. Hilti nin marka olduğunu tabiki biliyorum. Burda bitirme tezi yazmıyoruz. Insanların kolay anlayabileceği ifadeler kullanıyorum ki sizin bahsettiğiniz gibi yanlış yonlendirmeyeyim. Kırıcı delici yi vidalama yapmak için kullanılması da iyi fantazi imiş ama fikir sizden çıktı benden değil:) o bosh un yapacağı kiriş delme işi de bir işkence olacaktır emin olun ucuz hilti nin işini bile yapamaz.

Benim bahsettiğim; 500 tl ye bosch matkap yerine bir adet lion pilli vidalama kalan parayla çakma bi sds plus hilti (hadi kırıcı delici diyelim :) çok daha işlevsel olacaktır.

Dbk çift akülü şarjlı vidalama 5 yıldır kullaniyorum hala gücünden birşey kaybettiği yok. Sadece cok dusurdugumdan pil tirnaklari kirildi pili kagit bantla bantliyorum. 6 ayda bir pil degistirirken degisiyorum. Geçen yıl da a101 indiriminden 250 tl ye hilti aldım her işimi görüyorum. 1 hafta önce 240 tl ye de kardeşim çakma bosh marka hilti aldı kullanıyor çokta iyi. Yani bu fiyatlara bulunabiliyor.
    Kırıcı delici ürünlerin bazılarının yanında mandren veriliyor ki düzgün kullanımda vidalama içinde kullanırsınız.Bu fantazi degil. Elimde şarjlı ürünün sıkamadıgı vidayı sıkmam gerekiyordu matkap o an yanımda olmadıgından canavar gibi işini yaptı. Bunun içnimandreni veriyorlar

Kablonun neyi zorluk acaba zaten bunu bilerek alıyorsunz.

500 TL bosch yola çıkıp bosch çakmalarından yada ev kullanıcısına kırıcı delici matkapla örnek veriyorsunuz. Çoğu kişinin evinde kırıcı delici matkabı koyacak yeri yok. Ayrıca işinede yaramayacak.Birde çakma bosch diyorsunz gidin markası belliçin malı ürünalın bu çakma ürünleri almayın.

Ayrıca 500 Tl aldıgınız bosch yeşil seri ev kullanımı için alacagınız uzun ömürlü bir cihaz.

500 Tl vermek istemiyorsanız 250 Tl einhell yada 150 TL daha ucuz çinlilerden alırsınız. Böylece ev kullanıcısı için devir ayarlı darbeli bir matkabınız olur. Alacagınız matkapta ev kullanıcısının işini görür. Beton delmede dahil.

Size kalsa bir tane çinli ucuz şarjlı alırsınız yanınada çinli ucuz hiltilerden ve çok işlevsel .

Bosch yeşil serisine profesyonel diyorsunuz,kendize göre zorluk çıkaracagından vs bahsediyorsunuz ama cevap verecek vaktiniz yok.

Alacak kişiler mesajları okusun artık hangisi mantıklı gelyorsa onu alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 19 Eylül 2020; 18:10:58 >

• Hyundai hpa1200 12V çift akülü vidalama. 339 lira

Yanlış hatırlamıyorsam 2012 Eylül'ünde Koçtaş ya da Tekzen gibi bir yerden 79,90'a kampanya ürünü olarak almıştım.(Şimdinin kaç parasına denk gelir bilmiyorum.) 1 yıl içinde 2 defa ev taşımıştı ve o zaman işini fazlasıyla yapmıştı. Hem Vidalama hem Matkap olarak kullandım. Birlikte gelen uçlar işimi gördü ama tabiki beton zeminde kullanmamak şartıyla. Ancak 2 yıldan sonra bataryası ölmeye başladı. Gerçi hala kullanıyorum ama batarya yarım saat bile dayanmıyor. Tam dolu olsa bile fazla güç gerektiren işleri yapamıyor. Dolu olduğu halde 1 gün beklese kendi kendine boşalıyor. Keşke ucuz yollu yedek batarya olsa da alıp taksam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaraziz -- 19 Eylül 2020; 18:12:48 >

• alembizim kullanıcısına yanıt
    Size kablolu vidalama ile mutluluklar. Benim tercihim kablosuz özgürlükten yana. Kullandigim cihazları zaten yukarda yazdım. Ayrıca darbeli matkapla duvar delmek öyle çok eğlenceli değil. Bu çin mali dediginiz hiltiyi (kırıcı delici yi) 10 yıl önce almadigim için pişmanım sadece. 10 yıl boyunca darbeli matkapla duvar delicem diye çile çekmişim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz

Yanlış hatırlamıyorsam 2012 Eylül'ünde Koçtaş ya da Tekzen gibi bir yerden 79,90'a kampanya ürünü olarak almıştım.(Şimdinin kaç parasına denk gelir bilmiyorum.) 1 yıl içinde 2 defa ev taşımıştı ve o zaman işini fazlasıyla yapmıştı. Hem Vidalama hem Matkap olarak kullandım. Birlikte gelen uçlar işimi gördü ama tabiki beton zeminde kullanmamak şartıyla. Ancak 2 yıldan sonra bataryası ölmeye başladı. Gerçi hala kullanıyorum ama batarya yarım saat bile dayanmıyor. Tam dolu olsa bile fazla güç gerektiren işleri yapamıyor. Dolu olduğu halde 1 gün beklese kendi kendine boşalıyor. Keşke ucuz yollu yedek batarya olsa da alıp taksam.
    Bu bosch ametör serisi. Batarya Ni Cd. Yukarda yazan yoruma göre NiCd bataryada sorun yoktu

Bosch yeşil seri bizdede var dediginiz gibibenzer fiyata almıştık. Bu ürünler beton vs delmez. Delmeye kalkarsanız ürüne yazık. Vidalama,tahta delme vs onlar için zaten. Kablo vs olmadıgından pratikler.

Ama kablolu bir matkapa göre güçsüzler zaten tork degerleride düşük. Darbeli bir matkap alsaydınız şuan hala işinizi görüyor olacaktı üstelik beton delme vs işinizide görürdü.Üstüne birde devir ayarlı olsa daha iyi olurdu.

Bu tarz şarjlı ürünlerin bataryası ilk kusuru oluyor ne yazık ki. Batarya degiştirmeye kalksanız sıfır fiyatına gelecektir.

Bunun içinde illa pil vardır onları degiştirilebilir belki ama ne kadar tutar bilemiyorum yada çin malı şarjlılardan alın yada kablolu bir matkap.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.