< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 16 Ağustos 2020; 12:53:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Nagehan Alçı, Bilal Erdoğan'la Ahlat'taki köşkü gezdi: Saray şatafatı yok

-
-
Dolarla maaş alınmıyor, ahlat'ta saray şatafatı yok, kahvaltıda altın değil peynir ekmek yeniyor, kaldırımlarda park edecek yer yok, avmler dolu, babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Şatafat yoksa itibarda yoktur" çıkarımı ile bu kadını hakaretten Van Gölü'ne atmasınlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyice gezin görün..2 sene sonra eğitim merkezleri kütüphaneler olacak inşallah hep o saraylar.
quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
İyice gezin görün..2 sene sonra eğitim merkezleri kütüphaneler olacak inşallah hep o saraylar.Bak o iş zor hocam, chp de gelse, başkası da gelse o iş zor... Rahmetli Ecevit gibi birisi gelirse ancak olur dediğiniz, piyasada öyle adam da yok. Kaldı ki ne olursa olsun Rte nin gitme gibi bir durumu olmayacak. Öyle yada böyle kalacak yine o koltukta.
-
Bilal Erdoğanın ünvanı ateş ediyor
"Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve Türkiye Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi"
-
Saray değil, saraycık
vanın seçilmesi güzel olmuş devletin sadece batıda ceyran etmesi ,bize bakmiyorlar dişlıyorlar diye pkk ya yağ çıkıyordu,diğer doğu illerinede devlet konakla yatırım tesisleri yapılsın sonuna kadar arkasındayım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Ağustos 2020; 13:38:35 > -
O kadar şatafat yok ise yıkıp yenisini yapın. Daha şatafatlı güzel birşey. İtibarda tasarruf olmaz.
Şehzademiz. Görün görün. Saltanatın sahibiler osmanoğlu ailesi değil artık yeni aile.
-
-
i5 işlemcili laptop hp
flaver vantülatör
lenevo telefon
ipad mini (ilklerinden 2014 model)
masa lambası
kitaplık
bu da benim fakir sarayım nagihan hanım
-
Bazı şeyler değişmeyecek ,haklısınız.Ama Çankaya halen dururken abuk sabuk bir isim aday çıkartılmazsa şu an olan sarayların "saray" olarak duracağını hiç sanmıyorum.İnce 2 yıl önce doğrudan söylemişti ne yapacağını.Sırf o hamlesi ile bile oy almıştır zaten.Toplumun bir kesiminin istediği adaylar zaten bu hamleyi derhal yapar.Özellike Yavaş.1 gün gecikeceğini sanmıyorum.
Yıkmak başka bir şey yapmak ekstra masraf çıkacağından mecbur başka şekilde değerlendirilir.
-
bunuda gazeteci diye okuyorlar/takip ediyorlar
-
ah canımmm kıyamam.
-
Siyasi kampanyalardan çok etkilenmişsiniz. Seçim kampanyalarında söylenen şeylerin hemen hepsi yalandır. Sadece seçmeni yönlendirmek içindir. Vitrinde yapar görünse bile niyet başka olduğu için sonuçta sizin hayal ettiğiniz şeyler olmaz. Gerçekten insanların kandırılmaya bu kadar ihtiyaç duyması üzücü.
-
Allah kahretsin yav, nereden denk geldik bu döneme.
İyice gezin görün..2 sene sonra eğitim merkezleri kütüphaneler olacak inşallah hep o saraylar.
|
Bilal Erdoğanın ünvanı ateş ediyor "Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve Türkiye Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi" |
Dolarla maaş alınmıyor, ahlat'ta saray şatafatı yok, kahvaltıda altın değil peynir ekmek yeniyor, kaldırımlarda park edecek yer yok, avmler dolu, babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
|
"Şatafat yoksa itibarda yoktur" çıkarımı ile bu kadını hakaretten Van Gölü'ne atmasınlar?
|
O kadar şatafat yok ise yıkıp yenisini yapın. Daha şatafatlı güzel birşey. İtibarda tasarruf olmaz.
|
Sarayı kim olarak gezdiriyor. Devlette bir mevkisi yok. Buralar da babamın diye gezdiriyor herhalde |
Yok rte nin değil milletin !!!
Alll milletin. Aksaraya kaç kere girdin ? |
Bak o iş zor hocam, chp de gelse, başkası da gelse o iş zor... Rahmetli Ecevit gibi birisi gelirse ancak olur dediğiniz, piyasada öyle adam da yok. Kaldı ki ne olursa olsun Rte nin gitme gibi bir durumu olmayacak. Öyle yada böyle kalacak yine o koltukta. |
Benzer içerikler
- sezen aksu pkk
- şark kurnazı ne demek
- singapur pasaportu neden güçlü
- iş kurmak istiyorum
- 25 yaşında hakim olunur mu
- tcg izmir
- cep telefonu taksit sayısı
- s919 reeder
- bina yıkım kararı sorgulama
- yandex s****
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X