Şimdi Ara

Nagehan Alçı, Bilal Erdoğan'la Ahlat'taki köşkü gezdi: Saray şatafatı yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her söylenene inanmayacağız tabi.Ama yapılacağı bariz olan şeyler vardır yani...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet vekili milleti temsil eden kişi demekti.
    Cumhurbaşkanı halkın başkanı demekti.

Bizde öyle olmasa gerek zira ben bu kadar şatafatlı yaşamıyorum, beni temsil edenin de yaşamaması lazım. Tabii ki gecekonduda yaşamayacak. Ama ülkede hiç bir zenginin hayal bile edemeyeceği hale de gelmeyecek. En nihayetinde devlet çalışanı sıfatı ne olursa olsun.

Bir de o sarayları senin benim çocuğum boğazından geçmesi gereken lokmaların abuk sabuk vergiler adı altında elinden alınan paralarıyla yapıyorlar.

Bir şeyi savunurken haysiyetinizi bir kenara bırakmayın. Bugün Ahmet olur başta yarın Mehmet ama sizin şerefiniz daim olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarayı kim olarak gezdiriyor. Devlette bir mevkisi yok. Buralar da babamın diye gezdiriyor herhalde

• ülke ekonomisine katkısı nedir ?

• Sahte peygamberlerine secde etmeye devam etsinler aynen..oy verdikleri saraylarda keyif surerken kahvede çürüsün comarlar.

• eyoruk E kullanıcısına yanıt

Daha hiç görmedim en fazla göz boyama.

• Mekan rte şahsına ait değil. Devletin. Ancak gerek var mıydı? Hayır.

Birim ve Biden ile.

• Yok rte nin değil milletin !!!
    Alll milletin. Aksaraya kaç kere girdin ?

• Bilal Erdoğan ne alaka yav, kendisi Van bölgesine şehzade olarak gönderildi de haberimiz mi yok

• Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendiye de bayılırım sık sık kullanırım bende yine lazer yarıldım Sacit :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben olsam vana da bir tane kurardım. Saray değil büyük bir yerleşke - köşk. Yurtiçi- yurtdışı toplantıları burada yapılır.

• 7 düvelle düşmanız yine şükür. Yurtta barış dünyada barışın tersine.
    Ülkeyide böldük çok şükür, alevi, sünni, kürt, dinli, sinsiz, chpli, akpli, Ne mutlu Türk'üm diyene tersine.
    Yine iç dış borçlandık çok şükür.
    Çok liboş çok kapitalistiz ama çok müslümanız çok şükür. Nasıl oluyorsa.
    Vatandaşa mersedesede binme, dolarlamı maaş alıyorsunuz diye fırçada atıldı çok şükür.
    Memleketin heryeri araplara, ona buna satıldı çok şükür.
    Nerde kaçak mülteci suriyeli afgan ıraklı doldurduk yine doldurduk çok şükür
    Hala müslümanız hemde ne biçim. Diyanetin bütçesinden belli.
    Çok demokratik bir ülkeyiz çok şükür.
    Cumhurbaşkanının oğlu bu ülkede babasının sarayını gazetecilere gezdirebiliyor.demokrasi olmasa yapabilirmi.
    Yine beton döküyoruz çok şükür.
    Ne doğal güzellik ne göl ne dağ ne yayla kaldı. Yaptık yapıyoruz. Yapacağız.
    Babalar gibi satıyoruz yine çok şükür.
    Atatürkün cumhuriyetin yaptığı hiç bişey bırakmadık. Alayını sattık yedik içtik çok şükür.
    Ekonomi çok iyi yine çoook şükür. Altın döviz falan yine çok şükür iyi.
    Dış güçler yine çok şükür muhalefetle bir oldu dolar uçtu.
    Çok şükür bizim suçumuz yok. Suç başkasında. Mağduruz biz. Tam uçuracağız dış güçler. Tam canlandıracağız cehape ama olmuyorki böyle küseriz ha.
    Olmadı döveriz.
    Ama çok şükür başkanlık geldi. Tek adam süper yönetiyor.Böyle devam. Çok şükür.
    Çok şükür yedirmeyiz reisimizi.
    O bizi dışarda ve içerde çok iyi temsil ediyor çok şükür.
    Türk dedim mi dünya tırsıyor çok şükür.
    Yine şükür bir sürü külliyemiz var beton çok süper bişey çok şükür.
    Köprü yaptık daha geçemedik ama parasını ödüyoruz çok şükür.
    Saraylar yaptırdık tabiki halk için. Çok şükür.
    Chp yine teroristlerle çok şükür. Muhalefet her zamanki gibi çok şükür.
    Halk yine mağdurun yanında yine popüler siyasete esen rüzgara kapılıp duruyor çok şükür.
    Yine dünyaya bedeliz çok şükür.
    Halka hizmet için geldiler çok şükür.
    Yine çok şükür komşularımızın hangisinin fetocu olduğuna kanaat getirip 50 kişilik liste yaptık. Silahlandık çok şükür.
    Avukatlarıda unutmadık şükür.
    Tarımı hayvancılığı çok şükür siz anladınız çok şükür.
    Bir saraycığımız daha oldu çok şükür.
    Çok şükür araç filolarımız. Uçak filolarımız var. Binlerce çalışan var sarayda çok şükür.
    İtibardan tasarruf olmaz çok şükür.
    Vatandaş iş beğenniyor çok şükür.
    Vayandaş halk ekmek kuyruğunda. Bimde çok şükür.
    Korona oldu hastanede yer bulamıyor çok şükür.

75 yaşındaki babam hastanede bekletiliyor korona testi dahi yapılmadı bu 5.gün çok şükür.
    İyice hasta olup dayanamaz olmadan hastaneye gelmeyin dediler bize çok şükür.
    Hastaneler doldu dediler çok şükür.
    Yine kuzular sırtlanların çakalların eline teslim edildi çok şükür.
    Ekonomi canlanacak diye birileri para kazanacak diye çok şükür. Yine milleti kırıp geçirdik çok şükür.
    Ama oylar yine akpye çok şükür.
    Başka verecek adam yok çünkü çok şükür.
    Müslüman adamlar çok şükür.

• En nihayetinde vatandaşın parası ile yapılıyor o bina , ben de bu ülkenin bir vatandaşı olduğuma göre hakkımı helal etmiyorum o binayı yaptıranlara , o binada oturacak olanlara ...

• Saray değil canım 1+1 sadece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • düşünceniz okadar sığki bence doğu illerine en gerek olan bir şey devlet erkanlarının kalıcağı yada ordan siyasi milli propganda yapacağı tesisler yapmak..

ha gider balıkesirde atıyom izmirde yapsa sizle aynı fikirde olurdum bir tanede hakkariye o civarlara lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Ağustos 2020; 0:57:37 >
  • Bu bina ile birlikte Ahlat turizmi kesinlikle canlanacak ve o bölgeye bir iktisadi hareketlenme gelecek. Memleketimizde büyük bir kültür mirasına ev sahipliği yapan ama adeta unutulmuş bir coğrafya ortaya çıkacak, hatırlanacak. 1,5 sene gibi kısa bir sürede tamamlanan ve 39 bin metrekarelik bir alanın üzerine inşa edilen Külliye’nin belli kısımları ziyarete açık olacakmış. Yılda en az bir kez valiler toplantısı burada yapılacak ve bazı devlet başkanları da burada ağırlanacakmış. Yani Ahlat, Türkiye’nin görünen bir yüzü haline gelecek.

-Köşk (ya da Saray) yapıldı diye Ahlat Turizmi falan canlanmaz.

-Bırakılsaydı da "doğal haliyle" hatırlayan hatırlasaydı

-Ziyarete açılacak deniyor, ben şahsen sırf o yapıyı görmek için oraya kadar gitmem

-Cumhurbaşkanı senede kaç gün orada konaklayacak? Birkaç gün konaklayacaksa, nasıl Türkiye'nin görünen yüzü olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

düşünceniz okadar sığki bence doğu illerine en gerek olan bir şey devlet erkanlarının kalıcağı yada ordan siyasi milli propganda yapacağı tesisler yapmak..

ha gider balıkesirde atıyom izmirde yapsa sizle aynı fikirde olurdum bir tanede hakkariye o civarlara lazım...

Senin düşüncen süper değil mi? Her yere saraylar yaptırıp oralarda kalmak lazım. Zamanında Osmanlı da senin gibi düşündüğü için çöküşü hızlanması tamamen tesadüf.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

düşünceniz okadar sığki bence doğu illerine en gerek olan bir şey devlet erkanlarının kalıcağı yada ordan siyasi milli propganda yapacağı tesisler yapmak..

Kendini Osmanlı döneminde falan zannettin galiba? Devlete sancak mı belirliyoruz?  

Ahlat'ta yapılan köşkle, "Milli Propaganda" nın ne alakası var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 17 Ağustos 2020; 3:32:33 >
  • hayır batıya gore orası kürdistanda ondan siyasi politik bir msjda anlamınız zor ,ve oraya türk devletinin bir çivi çaktığı bile yok hesabı bakıyorlar okey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Ağustos 2020; 1:34:19 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.