|
Bildirim
TR de fırsat kelimesi fırsatçılıkla eş değer anlam kazandı. O yüzden bu başlıklı haberlerdeki ürünler ya 50-100 tl düşmüştür yada eski fiyatından daha zamlıdır.
|
N11 den MediaMarkt satıcısından sipariş verdim. Kargolama süresi geçti, kafalarına göre iptal ettiler siparişi. İndirimli fiyattan almıştım. Ürünü 1-2 haftadır takip ediyorum. Fiyatı o kadar oynakki. Akşam 37k oluyor sabah kalkıyorsun 47k gündüz bakıyorsun 39k yani bir günde 3 defa fiyatı değişiyor. Hiç güven vermiyor artık e ticaret siteleri. Ürünü alıyorsun aldıktan sonra da fiyatı düşücek mi acaba psikolojisine giriyorsun artık indirimlerde.
|
Benzer durumu bende yaşadım. İndirimde aldım ha geldi ha gelecek derken iptal ettiler.indirimden olduğum gibi kupon da yandı. Denetim ve hızlı ceza şart. |
N11 e asla güvenmem
|
Çöp11
|
Nerede o eski 11.11 kupon satışları.
|
Dün bi mont dikkatimi çekmişti fiyatı 629 liraydı bugün 699 olmuş
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
_____________________________ |
Benzer durumu bende yaşadım. İndirimde aldım ha geldi ha gelecek derken iptal ettiler.indirimden olduğum gibi kupon da yandı. Denetim ve hızlı ceza şart. |
|
|
sabah güzel bir fırsat yakaladım n11 de, işlemci soğutucu aldım. şimdi de işlemci almak istedim ama kupon geçmiyor, tık hızı kupon fırsat ürününde geçmez dedi vazgeçtim. |
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
n11 durumu gittigidiyor gibi olmasına çok yakın indirim felanda yok bindirim üstü indirim gibi yapmaya çalışmışlar ama papaz piav yemez artık |
Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13 |