Şimdi Ara

Mutlak Değer Soruları Nasıl Çözülür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler merhaba. YGS'de banko 1 soru çıkan bir konu mutlak değer. Behzat hoca dinlemeden önce hep eksili normal şeklinde çıkarıp çözerdim ama adam bir grafik anlattı neredeyse bütün sorularda işe yarıyor.Sİzler hangi şekilde çözüyorsunuz ?

• bu seneki videosunda mı bu grafik olayı eskilerinde de var mı
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Hepsinde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakiyyyy -- 23 Ekim 2016; 23:26:47 >
  • cakiyyyy C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben o grafiği nedense her soruda kullanamıyorum.
    Sorun bende mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimi görsem mutlak değer yapamıyorum diyor 3 kaynak bitirdim yapamadığım 2-3 soru oldu oysa ki sadece yaptıklarım hocalara geldikten çalışıp soru çözmek oldu bence tamamen ön yargıdan kaynaklanıyor bildiklerini unutup hocalara geldikten izle basit kitaptan çözmeye başla 2-3 kural var zaten ezberledikten sonra standart.
    +1

• ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    Hocam önemli olan sınavda yapabilmek Ve Behzat Rasuli'nin çözdüğü sorular gerçekten sınav tadında. Hocalarageldik kanalını 1 yıldır takip ediyorum, tamam adamlar gerçekten emek veriyor ama bir Behzat değil maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biv bevzat hoca deyil malesef. ; kelimesi çok garip bir kelime olmuş. mutlak degerinde arkadasın dedigi gibi belli kuralları var soru cozdukce oturur cinsten. Hocalara geldik de iyidir ama illa Behzat ile karsılastırmak zorunda mısınız? Birisi ücretli anlatıyor birisi ücretsiz. Karşılaştırılmaz. Ama ikiside iyidir.
    Not sen hocalar dinliyosun diye böyle konuşuyosun deme;Bende Behzat dinliyorum
  • karayelpoyraz kullanıcısına yanıt
    Aynen kıyaslama yapmaktan nefret ederim.
    En çok nefret ettiğim huyum budur.
  • 11mf kullanıcısına yanıt
    Az önce bir örnek soruda denedim. Harbiden çıkmıyor
    Zaten sadece ygs için kullanıldığını düşünmüyorum. Bu grafik işi daha çok türev, limit, fonksiyon tarzı sorularda kullanılır. En basit soruda bile grafik çizmeye kalkarsak sadece elimizde tek renk kurşun kalem oluyor, grafikte ne yaptığımızı unuturuz.
  • Grafik yöntemi aslen fonksiyon konusudur. Ygsde grafikten çözülmesi için mutlak değer sorulmaz.

hocam behzat hoca iyide benim bir konu için 6 saat verecek vaktim yok örneğin yutup kanalında sayılar konusunu 8 saate bitirebileceğini söylüyor birde kendin çalışırsan okuldan dolayı anca 3 günde biter ben 3 günde 3 konu bitiririm vakit kısıtlı mutlak değerde fen bilimleri zor bir yayındır onda bile 5 testten 2-3 boşum vardı onları hocalara sordum onlar bile zorlandı çözerken nede olsa olimpiyatlara hazırlanmıyoruz 2-3 boş sorumuzda olsun yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.