Şimdi Ara

Bir kitabın tekrar çözülmesi mantıklı mı? (Mezunlar gelsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk senemde palme ayt kimya sb çözdüm fakat piyasada bildiğim kadarıyla bununla yarışacak bir sb yok. Tekrar çözmek mantıklı mı? Aydın yayınları veya yayın denizi tek nasıl? Diğer önerilerinize açığım. (Mezunların cevaplamasını istiyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam palme kimya nasıl kerametli bi kitapsa aynı konuyu ikinci kez çözdüğümde bile bir şeyler öğretiyordu. Aydın yayınlarının denemesini çözmüştüm ve zordu bana kalırsa. Sb için burada zor olduğunu duymuştum. Eğer ben sıkılmam aynı soruları hatırlamak beni etkilemez diyorsan çözülür bence palme kimya. Yok sıkılırım diyorsan da Seviye kullanmıştım ben. Kitapta bi sıkıntı var ama hala tam olarak ne olduğunu çözemedim Yayın denizi tek de iyidir.

• XXLAP kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• P
    Up

• İnsan palme sonrası çözecek bir kitap bulamıyor gerçekten. İlk senemde palmelerde kimya adına bir şey bırakmamıştım hepsini çözmüştüm. Bu sene içim rahat etsin diye başka bir kaynak alıp %80'ini boş bıraktım. ( Kçç , Denge falan çözdüm) Palmeler o kadar yeterliydi ki mezun senemde kimya adına sadece deneme çözdüm. ( Tabii ki konuları dinleyip tekrar netleştirdikten sonra )
    Bence kimyanıza güveniyorsaniz sadece AYT'nin baba konuları için Çap fasiküllerinden alabilirsiniz. Onun dışında baştan sona kitabı bir kere daha bitirmek çok mantıklı gelmiyor bana.

• Çözüm 3d yi deneyebilirsiniz

• Şöyle söyleyeyim. Bu yıl 3. Kez sınava girdim ve bu 3 yılın üçünde de palme organik kimyayı çözdüm :d hatta ilk yıl iki kere çözmüş olabilirim toplam 4 kere 4 ayrı kitaptan :d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Palme biyolojiyi iki senede de çözdüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reklam mı ciddi mi?

• İlk yıl palme ikinci yıl aydın çözdüm. Aydını fazlasıyla iyi buluyorum

• Kitabı tekrar çözmek değil de eksik olduğun konudaki çözdüğün soruları ister çizilmiş önceden çözülü hali, istersen git orjinalden veya dijitalden al tekrar çöz hepsini çöz. Bildiklerini atlarsın zaten. Bakın önemli olan çözdüm geçtim bi daha çözmeyeyim değil. Konudaki o ayrıntıları tam bilmek. Çünkü o çözdüğünüz sorular da her ders için aslında konunun bi parçası. 7 8 kere çözmen gerekecek belki bu kadar cesareti sağlayabildikten sonra bu aklında olanlarla ilgili ilişkili bi şey gördüğünde direk konsantre olarak yeni soruları çözebiliyor olacaksın. En önemlisi not almak bana kalırsa. Ama kötü yaptım bu sene yine de beni de dinleme kafana göre takıl hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DB0D4E4B -- 19 Temmuz 2019; 11:50:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.