Binbaşı
22 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 62 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar bulunduğum ilçedeki bayi bu televizyona pazarlık ile 5500 tl fiyat verdi, kapalı kutu teşhir ürünü falan değil alınır mı sizce?
Arkadaşlar sizce bunlarda hata, yanlışlık var mıdır? Çok teşekkürler.

Arkadaşlar bu 2 soruyu çözebilen var mı acaba?
Ben bunu şekilde çözdüm fakat hocamız yanlış olduğunu söylüyor.Teşekkürler

Soru:

Benim Çözümüm:

Hocanın Çözümü:
Arkadaşlar bildiğiniz üzere izolasyon süreci boyunca evlerde vakit geçiriyoruz bu yüzden kendimize ayıracak fazlaca vaktimiz oluyor, bu zamanı iyi değerlendirmek istiyorum bunun için gün içinde uzaktan eğitim ve üniversite derslerinden arta kalan vakitte ıngilizce gramer çalışıyorum, kitap okuyorum (bu aralar Freud) ve belgesel izlemeye çalışıyorum bunların dışında tavsiye ettiğiniz uğraşı, kültürleme aracı var mıdır? Belli başlı konularda bilgili olmak, yeni alanlara yönelmek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Arkadaşlar İzmir'e öğrenci olarak geldim, kendi kaldığım şehirde yılbaşı planını arkadaşlar yapardı ben onlara uyardım ama burada yeniyim Izmir'li arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.
Kız arkadaş ile neler yapılır hangi mekanlara gidilir ciddi tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Arkadaşlar kardeşim yazın tyt matı bitirdi, tyt 345i çözdü şimdi de günde azar azar ilerleyip tyt metin yayınlarını çözüyor, ardından ayt mat başladı 345 aytden çözdü soruları sonra lti gelince bırakıp geometriye geçti ve şimdi geometriyi bitirip birey b de soruları çözdü, şimdi lti ye geçecek, sizce geometriyi unutmaması ve farklı sorular görmesi için bir kitap daha çözmeli mi , ilk defa geometri çalıştı bu sene bu yüzden başta zayıftı ama şimdi başka kitap çözerse ayt mat tek kitap kalacak kafam çok karıştı, Ben beceremedim bari o becersin istiyorum, bir akıl verin lütfen.

- Fizik tyt ayt duruyor ama 11. Sınıf fiziği temeli sağlam ama çalışması gerekiyor tabii 0 dan tyt ayt
- Biyoloji 0 dan her gece 1 saat çalışarak ilerliyor yetişecektir ki 11. Sınıf temeli yine sağlam
- Kimya yazın tyt yi bitirdi ayt ise 11. Sınıf temeli sağlam ama yine çalışması gerek ayt'ye
Arkadaşlar Dokuz Eylül Üniversitesinde okumaktayım, 1.sınıfım, aldığım bütün dersler hakkında hemen hemen bir çalışma stratejisi geliştirdim ve çalışmaya başladım ama geçmişten gelen tarih bilgisizliğimden dolayı Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1 dersine nasıl çalışacağımı ve nereden çalışacağımı bulamadım, biyoloji fizik kimya matematik derseniz her konusunu anlatacak kadar bilgi sahibiyim ama tarih dersi hakkında gerçekten hiçbir bilgim yok bu yüzden en başından genel kültür açısından tarih öğrenmek istiyorum ama öğrenmişken de okul sınavları için bizim programdaki konuları kapsayan bir youtube kanalı vs arıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Dersin Konu Başlıkları:
Arkadaşlar Dokuz Eylül Üniversitesinde okumaktayım, 1.sınıfım, aldığım bütün dersler hakkında hemen hemen bir çalışma stratejisi geliştirdim ve çalışmaya başladım ama geçmişten gelen tarih bilgisizliğimden dolayı Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1 dersine nasıl çalışacağımı ve nereden çalışacağımı bulamadım, biyoloji fizik kimya matematik derseniz her konusunu anlatacak kadar bilgi sahibiyim ama tarih dersi hakkında gerçekten hiçbir bilgim yok bu yüzden en başından genel kültür açısından tarih öğrenmek istiyorum ama öğrenmişken de okul sınavları için bizim programdaki konuları kapsayan bir youtube kanalı vs arıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Dersin Konu Başlıkları:
Arkadaşlar ne okul yurdu ne de kyk çıktı, okul yurdunda yedekteyim ama gelme ihtimali yok, kyk da da 3900deydim 3680 e gerilemiş, 2. Dönem sonuna doğru gelir diyorlar bilemedim şimdi, sizce nerede kalınabilir ? Özel yurtlar 1200 tl civarında çok pahalı ve 1 yıllık sözleşme yapıyorlar, bildiğiniz kurumlar veya tavsiye ettiğiniz özel yurtlar varsa tavsiyenizi bekliyorum teşekkürler.
Arkadaşlar sıralamam 50.257, bilgisayar veya makine mühendisliği düşünüyorum, sıralamaya göre üniversite tavsiyeniz varmı? Teşekkürler

Ayrıca internette ki araştırmalarımda bilgisayar mühendisliğinin kesinlikle ıngilizce olması gerektığini gördüm aynı kural makine içinde geçerli mi yani olmazsa olmaz mı ?
Hakkında
İlgi Alanları: Konsol
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Renault
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PS4
Takım
Galatasaray
TV
LG
Klima
Klima
Ses Sistemi
Logitech
Modem
TP-Link
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.085
İkinci El Bölümü Mesajları: 100
Konularının görüntülenme sayısı: 267.241 (Bu ay: 406)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 655 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.