Şimdi Ara

Dideral ilacı hakkında (Sınavdan önce heyecan için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
20.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sınavdan önce heyecanı gidermek için doktor Dideral isimli bir ilaç yazdı, 20 gün kala kullanmaya başlamam gerekiyor bu ilacı daha önce kullanan var mı? Varsa çok belirgin bir yan etkisi var mı?



  • Hiç gerek yok böyle şeylere. Bu tip ilaçlar beklenmedik etkiler yapabilir. Hocam 2 milyon kişi giriyor kendini onlardan biri olarak gör, sıradan bir iş yapıyormuş gibi düşün gir çık heyecan falan yapmazsın. Ben de geçen sene çok heyecanlıydım bu sene böyle yapacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben arada kullaniyom suan bile sinavdan oncede alacam galiba ama en fazla bi hap yut

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bunu müfettişlik mülakatlarımda kullanıyordum, mülakattan yarım saat önce yarım atıyordum -ki bende kalp çarpıntısı ve ses titremesi olurdu- gerçekten çok faydasını gördüm. ne terledim, ne dilim sürştü, kalbim çarpıntı yaptı ne de sesim titredi. buraya kadar her şey güzel olsa dahi o verdiği mayışıklık insanın hem mental hem de fiziksel olarak kendisini yormasına izin vermiyor. kısa süreli heyecanlarda işe yarayabilir fakat bu tip sınavlarda şahsen önermem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzy190591 -- 16 Şubat 2017; 16:45:25 >
  • Ben yaklasik 6 aydir baska bir ilac kullaniyorum zararini gormedim.Tersine faydasini gordum.Keske biraz erken baslasaymissin sende nasil etki gosterir bilemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.