Bildirim
Müsrifliğin lüzumu yok :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kg300 -
madem siemensciydiniz aynen devam : s68 - fiyatı ortalama 150 ytl civarı
quote:
Orjinalden alıntı: faruk
Alınca patlayıp çatlayana kadar kullanıcam telefonu. Son telefonum SL45 idi ve 4 senedir kullanıyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmert -- 25 Ekim 2007; 10:03:15 > -
bütçen nekadar -
Bütçem, mümkün olan minimum fiyat
Cep telefonuna yatırılan paranın israf olduğunu düşünüyorum çünkü.
s68 bana uygun sanırım -
quote:
Orjinalden alıntı: faruk
Bütçem, mümkün olan minimum fiyat
Cep telefonuna yatırılan paranın israf olduğunu düşünüyorum çünkü.
s68 bana uygun sanırım
bence 194 liraya SE W200i almalısın s68 den daha iyi -
sony ericsson K510i 180 ytl civarı alabilirsin. 1.3 mp kamera. java desteği. mp3 de calıyor. -
k310i 150 ciwarı 10küsürmb hafızası war ama sevdiğin 2 sarkıyı atabilirsin -
dostum sana nokia 6020 i oneririm
neden dersen
telefon tam senin istedigin gibi cok sade, kamerasi falan yok, ben kullandim suya dustu acil ihtiyacim oldugu ve o sirada bulmadigim icin alamadim tekrar. bi kere telefonun kasasi cok saglam, eger mesaj cok yaziyorsan tus takimina hayran kalirsin super bi sey, ben hayaimda hic bir telefonda bu kadar rahat mesaj yazmamistim,
ayrica ne kadar isine yarar bilmiyorum ama ben kullanirken cok isime yariyordu suan yeni hic bir nokia modelinde olmayan m cuzdan var ve tum sifrelerini burada saklayabilirsin. telfonun kizil otesi ve bluetooth u da var
istersen telefona bi bak eline al
suanki telefonum 2610 ama suanki telefonumda bozulsa bi sey olsa gozum kapali gider 6021 alirdim
fiyat olarak sanirim 130 falan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 25 Ekim 2007; 21:47:09 > -
Sony Ericsson modelleri gayet uygun fiyatlı ve de kullanışlı.
Sony Ericsson'lara bakmanızı öneriyorum ben de... -
iyice sıkıldım bu işten
Bir türlü karar veremiyorum.
En sonunda özüme dönlüp, ilk telefoonum olan t28 alıcam -
w200i -
pahalı gelebilir ama k610i derim ben 300ytl civarı aldım dışgörünüş(kapak vs)veşarz hariç çok memnunum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayarakMüdahale -- 26 Ekim 2007; 14:24:51 > -
SE k310i alabilirisin. -
PHILIPS S660 derim...
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepphs660 -
Ben nokıa 5070 tavsıye ederım en ucuz olarak ve senın ıstedıgın gıbı olan en ıyı telefondur bence fıyatı 147 ytl..
-
Sony Ericsson J120i modeli iyi bir seçim olur, telefonda ayrıca RDS destekli FM radyoya yer verilmiş. -
Ben de nokia 5070'i tavsiye ediyorum.
Müsrifliğin lüzumu yok diyince yedi numara dizisindeki haydarın arkadaşı aklıma geldi. -
Motorola l7 alabilirsin malzeme kalitesi çok iyi ve uzun süre rahat kullanırsın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X