Şimdi Ara

Murat 131, Corsa B'yi 2 kere nasıl geçti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
17.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün 1980 model bir murat 131 ile kapıştık, adam 2 kere geçti beni hemde 2. denememde adamdan önce bastım gaza, 131 benden daha önce 120ye çıktı. Benim araç 2000model otomatik corsa, Vitesi kendim attım. Acaba benim araçtamı sorun var yoksa bu 131 modlumu ( dış görünüşü normaldi)?
    Saygılar.

• Otomatik vitesi nası kendin atıyosun.Tiptronik mi?

Orjinalden alıntı: lonely_man

Otomatik vitesi nası kendin atıyosun.Tiptronik mi?

Tiptronik özelliği mevcut.

Senin aracın otomatik olduğu için daha geç devirlenir.

Gaza basışına göre de değişir tabi. Yavaş yavaş basarsan devirlenmez. Dip gaz yaparsan araba atar kendini ileri doğru.

Bu arkadaş bence aracının şanzımanına zarar vermiş olabilir. O yüzden de geç hızlanıyor olabilir.
    Daha Fazla Göster
  • yok dostum şanzumanın yıpranması geç hızlanmasına yol açmaz diye düşünüyorum. Ama modluda değildi o 131. 120km hıza o kadar hızlı çıkması çok ilginçti, yada benim arabam çok yavaştı bilemiyorum
  • ne 131 ler var bmw tokatlıyor.videoyu izleyinde moraliniz düzelsin

• Valla ıcınde kesın mayk(cmylmz) vardı onun ıcın asfaldı aglattı sende farkına varmadın bunun :P Dostum buyuk ıhtımal soforden kaynaklanıyodur o vede senın tıptronıcten yoksa corsa alırdı kesın 50 60bg araba nede olsa
    | AMD Phenom 9850 Quad 2511@2813Mhz 4Mb Cache | Gigabyte ma790fx-ds5 Mainboard | Kingston HyperX 4x1gb 1066Mhz Dual DDR2 | Seagate 2x500gb sata2 32mb Cache NCQ 7400Rpm HDD | Sapphire HD4870 512mb 256bit GDDR5 | Feel hurricane II Case | Thermaltake Qfan 650W Powersupply | Thermaltake Duoorb CPU Cooler | Samsung 226cw 22'' LCD | Logitech Z5500 | Creative Audigy USB External Sound Card | HP Pavilion dv5 1002et |

Nissan Skyline R34 GTR V-Spec II Nur
  • motor modludur heralde

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Untouch

yok dostum şanzumanın yıpranması geç hızlanmasına yol açmaz diye düşünüyorum. Ama modluda değildi o 131. 120km hıza o kadar hızlı çıkması çok ilginçti, yada benim arabam çok yavaştı bilemiyorum

Yol açar tabiki. Dişlilerin yıpranması hızlanmaya etkisi büyüktür.

Bazı kullanıcılar var LPG takmıyor araca. Benzinde uçar gider bu tarz araçlar. Hem hafifte. LPG takmayanlar var mı acaba diyosundur ama var. Bugün 86 Kartal gördüm benzinli diyordu. LPG takılmamış.

• alakalı..
  •  Murat 131, Corsa B'yi 2 kere nasıl geçti?

Teknik Veriler
    0-100Km Hızlanma Süresi: 13 sn
    Maksimum Hız: 135 KM/S
    Motor(cc):1.6
    Beygir Gücü: 90 BG
    Araç Ağırlığı: 1000 KG
    Araç Üretim Yılı: 1987

Orjinalden alıntı: Untouch

Corsamın 17 sn'de 100 çıktığı doğru da 131'in 120kmye çıkması daha ihtimal dışı geliyor bana

Bu konuda emın mısınız ?Bızım 1,2 Corsa 14-15 Saniyede cıkıyor diye biliyorum hatta daha bile aza indirgenebilir gerçi 3 saniye fark etmez ama
    Bizim 1,2 kalkısları falan gayet hızlı fakat 131 e fln tokatlayamaz kolay kolay diye düşünüyorum
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.

• 1.6'ysa ve bakımlıysa ya da yeni motor yapıldıysa geçmesi normal. 1.6 şahin ya da doğan da hakeza 1.2-1.4 otomatik araçları geçebilir.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.