Arkadaşlar bugün 1980 model bir murat 131 ile kapıştık, adam 2 kere geçti beni hemde 2. denememde adamdan önce bastım gaza, 131 benden daha önce 120ye çıktı. Benim araç 2000model otomatik corsa, Vitesi kendim attım. Acaba benim araçtamı sorun var yoksa bu 131 modlumu ( dış görünüşü normaldi)? Saygılar.
Bence güçlü motor taktırmış olabilir, şahsi düşüncem
Otomatik vitesi nası kendin atıyosun.Tiptronik mi?
quote:
Orjinalden alıntı: lonely_man
Otomatik vitesi nası kendin atıyosun.Tiptronik mi?
Tiptronik özelliği mevcut.
Senin aracın otomatik olduğu için daha geç devirlenir.
Gaza basışına göre de değişir tabi. Yavaş yavaş basarsan devirlenmez. Dip gaz yaparsan araba atar kendini ileri doğru.
şoförle alakalı olsa gerek
Bencede o muratın motoru başkadır.Yoksa corsa b'yi geçemez,bende de corsa b var 94 model,kalkışları özellikle çok güçlü diyebilirim.
yok dostum şanzumanın yıpranması geç hızlanmasına yol açmaz diye düşünüyorum. Ama modluda değildi o 131. 120km hıza o kadar hızlı çıkması çok ilginçti, yada benim arabam çok yavaştı bilemiyorum
lpglidir o bide
ne 131 ler var bmw tokatlıyor.videoyu izleyinde moraliniz düzelsin
Valla ıcınde kesın mayk(cmylmz) vardı onun ıcın asfaldı aglattı sende farkına varmadın bunun :P Dostum buyuk ıhtımal soforden kaynaklanıyodur o vede senın tıptronıcten yoksa corsa alırdı kesın 50 60bg araba nede olsa
motor modludur heralde
quote:
Orjinalden alıntı: Untouch
yok dostum şanzumanın yıpranması geç hızlanmasına yol açmaz diye düşünüyorum. Ama modluda değildi o 131. 120km hıza o kadar hızlı çıkması çok ilginçti, yada benim arabam çok yavaştı bilemiyorum
Yol açar tabiki. Dişlilerin yıpranması hızlanmaya etkisi büyüktür.
Bazı kullanıcılar var LPG takmıyor araca. Benzinde uçar gider bu tarz araçlar. Hem hafifte. LPG takmayanlar var mı acaba diyosundur ama var. Bugün 86 Kartal gördüm benzinli diyordu. LPG takılmamış.
Ne olmasını bekliyorsunuz, otomatik vites corsa 17-18 saniye'de 100'e çıkıyorsa olacağı bu..
Corsamın 17 sn'de 100 çıktığı doğru da 131'in 120kmye çıkması daha ihtimal dışı geliyor bana
alakalı..
miofori miydi neydi ondandır
Teknik Veriler 0-100Km Hızlanma Süresi: 13 sn Maksimum Hız: 135 KM/S Motor(cc):1.6 Beygir Gücü: 90 BG Araç Ağırlığı: 1000 KG Araç Üretim Yılı: 1987
quote:
Orjinalden alıntı: Untouch
Corsamın 17 sn'de 100 çıktığı doğru da 131'in 120kmye çıkması daha ihtimal dışı geliyor bana
Bu konuda emın mısınız ?Bızım 1,2 Corsa 14-15 Saniyede cıkıyor diye biliyorum hatta daha bile aza indirgenebilir gerçi 3 saniye fark etmez ama Bizim 1,2 kalkısları falan gayet hızlı fakat 131 e fln tokatlayamaz kolay kolay diye düşünüyorum
1.6'ysa ve bakımlıysa ya da yeni motor yapıldıysa geçmesi normal. 1.6 şahin ya da doğan da hakeza 1.2-1.4 otomatik araçları geçebilir.