Şimdi Ara

Murat 131, Corsa B'yi 2 kere nasıl geçti? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
17.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: AppendiX

Şahinizi doğanınızı herşeyiyle övün motoruyla övmeyin bu da bu konuya son mesajım.

buna sevindim. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz, olunmamalı. saygılarımı sunuyorum efenim.

bu arada bnm araç 85 modeldi. babam emekli helikopter teknisyeni aynı zamanda bende malım kötüyse ona iyi diyen bi yapıda birisi değilim. şunu idda edebilirim ki 80 li yılların motor yapısı çok daha sağlam. sağlam derken hem daha seri hemde 2 de bir süpriz sorunla karşınıza çıkmaz. 10 sene kullandık. gee uzun yola çıktık. öncesinde 87 doğan aynı şekilde hiç bi zaman yolda kalmadık. elbette babamın tecrübelerinin de payı büyüktü.

tam aksini düşünüyorum arabamızın motoru şahane, koltukları direksion yapısı vs çok rahatsızdı. bagaj desen öyle. saygılar

• Arkadaşlar konu çok dağılmış, ilk fırsatta 0-100ü tekrar denicem birde şahinle kapışacam, sonuca göre servise çekecem :)
  • şehir dışında müsait bi yolda 131'le başabaş kalkışta, 3.vitese atana kadar;131,2001 2.5 tdı transporter'dan yarım boy önde gitti.ama vites 3-4 olunca toz yutmaya başladı. ve bu olay 2-3 kere aynen tekrarlandı.o yüzden sizin durumunuzda böyle olmuş olabilir gerçi bizim olay hafiften şoförlerle de alakalıydı
  • ya şahinle kapışılır mı ben doğan şahin vs gördümmü hele apachiyse daha yavaşlıyorum ne çıkacağı belli olmuyor 2 kat dikkatli olun benden tavsiye neden derseniz araç ucuz oldugu icin ulaşılması kolay o yüzden kimler kullanıyor kimler.

Orjinalden alıntı: Untouch

Arkadaşlar konu çok dağılmış, ilk fırsatta 0-100ü tekrar denicem birde şahinle kapışacam, sonuca göre servise çekecem :)

Gelişmeleri heyecanla bekliyoruz.

Orjinalden alıntı: Untouch

Arkadaşlar bugün 1980 model bir murat 131 ile kapıştık, adam 2 kere geçti beni hemde 2. denememde adamdan önce bastım gaza, 131 benden daha önce 120ye çıktı. Benim araç 2000model otomatik corsa, Vitesi kendim attım. Acaba benim araçtamı sorun var yoksa bu 131 modlumu ( dış görünüşü normaldi)?
    Saygılar.

dogan motoru koymuş olabilir araca
  • Bende citroen saxo 1.4 varken beyaz apaçi şahiniyle kapışmıştım adamla başa baş gidiyorduk izmir konak alt geçidine geldiğimizde hızım 130 du.Kaza yaparım diye yarışı bıraktım şahindeki apaçi zafer kaznmış gibi seviniyordu adama uysam ilerideki trafik lambalarında mutlaka birine çarpardım.

Orjinalden alıntı: Calpi84

Bende citroen saxo 1.4 varken beyaz apaçi şahiniyle kapışmıştım adamla başa baş gidiyorduk izmir konak alt geçidine geldiğimizde hızım 130 du.Kaza yaparım diye yarışı bıraktım şahindeki apaçi zafer kaznmış gibi seviniyordu adama uysam ilerideki trafik lambalarında mutlaka birine çarpardım.

bende 1,4 106 lara veriyorum gazı ben frene basiyorum adam ucuyuor 100 - 120 falan bi gün birini direkten toplicaz ama du bakalim izmir konakta
  • Benim eniştem 131 e 1.8 motoru takmaya çalışmıştı yıllar önce.sonuç olarak motor sığmadı 131 e sonra ön tarafı kesip,motoru yerleştirip sonrada ön tarafı tekrar kaynakla tutturdular.araba fişek gibidi.180 i geçince arkadan müthiş bir ses geliyodu,sanki arabanın birtarafı kopacakmış gibi oluyordu...

Ama senin kapıştıın araç büyük ihtimal 131 değildir.MİRAFİORİ dir...birçoğumuz bilmez bu aracın ne olduğunu ....ben açıklayayım
    mirafiori 131 in güçlenmiş halidir.2000 motor var o araçlarda.kalkışta BMW lere bile kafa tutabilir bu araçlar...131 e ek olarak dört disc fren,bağımsız süspansiyonlar,kilitli difransiyel,ön panel farkları gibi özellikleri vardır...

Murat 131, Corsa B'yi 2 kere nasıl geçti?

Murat 131, Corsa B'yi 2 kere nasıl geçti?

• Eğer murat 131 ilk alındığında benzin deposuna biraz motor yağı koyulduysa o artık uçağa dönüşmüş demektir. Koyulan motor yağı piston hareketlerinde deyim yerindeyse bağımlılık yaratır. Eskiden kullandığım sıfır km murat ve şahinlerde bunu yaptım. Aracı aldığım gün İstanbul'dan İzmir'e gelirken 180 çıktığımı bilirm yani ibre sona vurdu.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.