Şimdi Ara

2023'te Chevrolet Spark Almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-ilk-sahibinden-40-bin-km-hatasiz,boyasiz,tramer-kayitsiz-1075056715/detay

İlandaki araç hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Evin ikinci aracı olarak alalım diyoruz. Tek sıkıntı parça bulma sıkıntımız olur mu? Kronik arızası var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

2023'te Chevrolet Spark Satın Almak: Ayrıntılı Bir İnceleme

Chevrolet Spark, kompakt şehir aracı arayanlar için popüler bir seçenektir. 2023 modeli, tasarımı ve özellikleriyle öne çıkıyor. Bu kapsamlı incelemede, Chevrolet Spark'ın özelliklerini, avantajlarını ve dezavantajlarını inceleyeceğiz.

Özellikler

• 0,8 litre sıralı 3 veya 1,2 litre sıralı 4 benzinli motor seçenekleri
    • Manuel veya otomatik şanzıman seçenekleri
    • Kompakt dış boyutlar (3.640 mm uzunluk, 1.597 mm genişlik)
    • 5 yolcu kapasitesi
    • 313 litrelik bagaj hacmi

Avantajlar

• Şehir içi trafikte manevra kabiliyeti kolay
    • Yakıt verimliliği yüksek
    • Uygun fiyatlı
    • Çeşitli özellikler ve donanım seçenekleri mevcut
    • Güvenlik özellikleri standard olarak sunuluyor

Dezavantajlar

• Otoyol sürüşü için güç yetersiz kalabilir
    • Bagaj hacmi sınırlı
    • Bazı iç malzemeler düşük kaliteli olabilir
    • Otomatik klima kontrolü yalnızca üst düzey donanım seviyelerinde mevcut

Otomatik Vites Yorumları

Chevrolet Spark'ın otomatik şanzımanı, şehir içi sürüşte rahat ve sorunsuz bir deneyim sağlıyor. Vites değişiklikleri pürüzsüz ve gecikmesiz. Ancak, otoyol hızlarında vites küçültme konusunda biraz yavaş tepki verebiliyor.

1.2 Lt Yorumları

1,2 litrelik motor, 1.0 litrelik motora göre daha fazla güç ve tork sunuyor. Bu, otoyol sürüşünü iyileştiriyor ve araç doluyken performansı artırıyor. Ancak, yakıt verimliliği biraz daha düşük.

0.8 Lt Yorumları

0,8 litrelik motor, en düşük yakıt tüketimini sağlıyor. Şehir içi sürüş için yeterli ancak otoyol sürüşü için güçsüz kalabiliyor.

2023 Yorumları

2023 Chevrolet Spark, selefine göre bazı tasarım güncellemeleri ve yeni özellikler alıyor. Yeniden tasarlanan ön ızgara ve farlar araca daha şık bir görünüm kazandırıyor. Yeni multimedya sistemi Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonu sunuyor.

Sonuç

Chevrolet Spark, uygun fiyatlı, yakıt verimli ve şehir içi sürüş için ideal bir kompakt araba. Otomatik şanzımanı rahatlık sağlarken, 1.2 litrelik motoru daha fazla güç ve tork sunuyor. Ancak, otoyol sürüşü için güç yetersizliği ve sınırlı bagaj hacmi gibi bazı dezavantajları da var. İhtiyaçlarınızı ve bütçenizi dikkatlice değerlendirerek Chevrolet Spark'ın sizin için doğru seçim olup olmadığına karar verebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bunu bilemem ama 0.8 olan versiyonu tehlikeli gibi geldi. bi keresinde yanından baya hızlı sollama yaptım, savruldu mu diye korktum. uno gibi bir araçtan bile hafif.

• Tek artısı km.

İkinci eli zaten yok, üstüne a segmentte manuel hepten sıkıntı. Bu tip araç arayan genelde otomatik arıyor.

Yaşı az değil, 13 senelik araba.

Parça konusunda trim-kaporta bulunur ama hem pahalı olur hem de bekletir.

Yaşı biraz daha büyütün, km biraz daha yükselsin ama corsa, clio, fiesta, polo vb bir araç alın.

• Aynı paraya c segment bir araç almak varken neden bu aracı tercih ettiniz ona anlam veremedim, chevrolet cruze alabilirsiniz o rakamlara.İlla küçük araç arıyorsanız polo bakabilirsiniz 1.4 tam otomatikleri var sizin için daha iyi olur.Chevrolet kullanan biri olarak spark önermem açıkcası, çok küçük bir araç.

• hayirli olsun park derdi olmaz,kucaklar eve goturursunuz.
    onu alacaginiza yari parasina daihatsu yrv alin.hem otm tir, hem de orjinal japonya uretimi 1.3 motor klimali abs li 4 cam otm tas gibi arabadir.
    bu ulkede bayani ufak arabayla sokaga salmayin hocam, millet hayvan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 1 Şubat 2023; 7:35:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 aralık ayında 79 binde aldım keyifle bindim.

2020 Ocak ayında 106 binde, ilan onaylandıktan sonra 20 dk içinde sattım, çok şaşırmıştım.

Benimki Fıstık yeşili 1.2 LT modeliydi.

İçi göründüğünden geniş, bagajı yok denecek kadar az, yakıt şehiriçi 6.5-7 gibi, uzun yolda 5 gibiydi.

Araç çok hafif, lastikleri 155 70 14. Ben yolda tutabilmek için jant lastik değişikliği ve 5mm spacer uygulaması yapmıştım. (175 55 r15)

Defalarca İzmir-Adana-İzmir yaptım. Tık demedi. 15bin periyodik bakım harici bişe yapmadım

İzmir'de hiçbir parça sıkıntısı yaşamadım. Motor 1.2 82 hp Opel Corsa motoru.

Mekanik parça sıkıntısı yok ama trim kaporta cam vs zor bulunur sanırım.

Hız sabitleyici yok diye satmıştım. O sıra 3 haftada bir İzmir-Adana yapıyordum ailevi nedenlerle.

Piyasa biraz oturunca 2.araç olarak alabilirim tekrar

• 14000 €'ya üçüncü el 13 yaşında... Tramer'dan iyi rapor alınca araba ürettiklerini sanıyorlar herhalde. O fiyat yeni arabalara ait, fayda/değer olarak karşılamayacaktır bence.

https://www.autoebid.com/new-cars/Dacia/Sandero/all-uk-deals

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023 Golf vs 2024 T-Cross
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

2013 yılı sonunda chevrolet türkiyeden ayrılmadan biraz evvel sıfır km olarak 22 bin liraya satıldı bu araba, o günkü kurla 8 bin euro civarına geliyor.

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt

Chevrolet Türkiyeden çekilirken güzelim sıfır ayarında 2. el araçlar çerez parasına satılıyordu, korkuyla elden çıkarmak için millet feci paniklemişti bi halt olacakmış gibi, ne büyük saçmalıktı o zaman.

• A segment hiçbir araba manuel alınmaz, şehir içi arabası ve manuel, tam bir oksimoron.

• Ben aldım 2008 model 0.8 motor 115.000 km de otomatik vites. Hava yastığı lâmbası, Abs lâmbası, motor ikazı yanıyor. Adanada hangi ustaya götürdümse cihazları olmadığı için arıza okuyamadıklarını söylediler. Opel onatça da aynı şekilde arıza çözmediklerini sadece yağ filtre değişimi için yardımcı olabileceklerini söylediler. Para saçtım ustalara yok paranla rezil ettiler. Ha hanım çok sevdi üstü kapalı scooter gibi kullanıyor. Her gören satın almak istiyor. Fiyat soruyor. Renault-Fiat grubu candır kafa rahatlığıdır.

• Spark yerine Picanto çok daha mantıklı. Ailemize şu ana kadar 4 tane aldık. Parça sorunu yok, problemsiz ikinci eli kuvvetli ve donanımlı bir araç.

• Evin 2. aracı olacaksa şehiriçinde git gel için kullanılacak diye anlıyorum. Doğruysa o zaman milletin hurdası yerine 0km çok az maliyetli , yağı filtresi bakımı olmayan Citroen Ami daha mantıklı bir tercih olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 5 Kasım 2023; 15:34:44 >
  • @khanstern adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

Evin 2. aracı olacaksa şehiriçinde git gel için kullanılacak diye anlıyorum. Doğruysa o zaman milletin hurdası yerine 0km çok az maliyetli , yağı filtresi bakımı olmayan Citroen Ami daha mantıklı bir tercih olur

İngiliz kraliyet ailesinden mi geliyorsun? Milletin hurdası ne demek?

Sanki bankada milyon dolarları var milletin hurdası diyor adamın ihtiyacı varsa alır biner

Almanya'da lüks villaların önünde Skoda 2012 Octavia vs arabalar var adamlar mütevazı hurda vs demiyor

2013 sonu 8k eur simdinin 13.3k eurosu

• 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    O kadar degil 10.5 11 falan eder.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    kurusu kurusuna o kadar ;)

var mı kaynağın

altin fiyatlari.
    heryerde var ama ben kitco dan bakmanizi tavsiye ederim.

Hee, ben de euro bolgesi enflasyonundan hesapliyorsunuz sandim. Altından indikatör olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.